icon

SÚŤAŽ o fotoaparát FujiFilm instax mini 8

kristina_tpd
19. jún 2017

Keďže spoločnosť TPD oslavuje svoje 30 narodeniny, rozdá každý deň 1 fotoaparát FujiFilm instax mini 8.

Dnešnou témou budú oslavy vašich detí. Podeľte sa s nami o fotografie vašich miláčikov pri narodeninových tortách. Najvtipnejšia vyhráva!

Platnosť súťaže: do 23:00h
Vyhodnotenie: nasledujúci deň do 9:00h
Hodnotiaci: kolega Janko

FujiFilm instax mini 8 je niečo, čo nesmie chýbať v žiadnej domácnosti plnej zábavného fotenia.

Fotenie? Tentokrát nemyslíme, niečo odfotiť, poslať na sociálnu sieť a zbierať „lajky“. Takto fotí už asi každý. Teraz máme na mysli fotky, ako zdroj zábavy v reálnom čase, na reálnom mieste. Byť frajerom, byť hviezdou tu a práve teraz. Urobiť záber a nehľadať ho na displeji, ale podať ho zúčastneným rovno do ruky. Podať im fotku na papieri. Tu a práve teraz. Fotoaparát FujiFilm instax mini 8 je tutovka tohto leta. Na počkanie vytlačiť fotku na fotopapier. Fyzická fotka je niečo, čo sa nestratí v tlačenici na pamäťových kartách, ani v plejáde foto záberov na sociálnych sieťach. Ak niekomu darujete fotku na papieri, darujete mu spomienku, nie len vo forme fotky, ale verte, že si zapamätá aj ten moment, ako ste mu ju podávali.

Nájdete na https://www.tpd.sk/vyhladavanie?category_id=&se...

SÚŤAŽ o fotoaparát FujiFilm instax mini 8
ferihegy
19. jún 2017

Ahojte, takto sme my oslávili 3. narodeninky 🙂 Prvá tortová fontána a šok ! Máme aj video, vrieskal doslova ako šialený :D Keď fontánka dohorela, zostal ako socha a skríkol : " To je čo ?" :D

Dodnes sa smejeme, chichi 🙂

zuzana814
19. jún 2017

photobombing v akcii 🙂 ( starka plus mladsi oslavenec v pozadi)

luciahudecova
19. jún 2017

My sme nedávno oslávili 2 narodeniny, síce fotka nie je vtipná, lebo mal malý v ten deň teploty zo zúbkov, tak nálada nebola úplne najlepšia 😏

mischelin89
19. jún 2017

@kristina_tpd kedze nas prvorodeny je este v brusku, zapajam sa s mojimi prvymi narodeninami, milujem tuto fotku. Pripadam si na nej ako kralovna sveta a moji bratia sa celi stastni a vdacni sa kupu vo svetle mojej slavy :D ...vlastne je to tak dodnes :D

adamkokubik
19. jún 2017

V máji náš starší syn Adamko oslávil 9. narodeniny. Keď bol malý fotil sa veľmi rád, teraz on fotí rád ostatných...takže by ho fotoaparát nesmierne potešil 🙂 a ešte odmala fičí na autíčkach každého druhu, takže aj k 3. narodeninám dostal tortu - auto, kde najprv decentne prstom vyskúšal, či je obľúbenej marcipánovej vrstvy dosť 😀

lkjhyfrtd
19. jún 2017
ivajul
19. jún 2017

Na foto som ja na moje druhé narodeniny a vedľa mňa je teta, ktorej sa nepáčilo, že mi dlho trvá sfúkavanie sviečok a tak ich sfúkla za mňa 🙂 hnevala som sa na ňu ešte dllllho dlho :D 🙂

pillipilli
19. jún 2017

Dawidkove narodeniny

petkasestka7
19. jún 2017

Markus dopil mozme ist dalej oslavit🏍

petkasestka7
19. jún 2017

Markus dopil oslava v plnom prude😀

petkasestka7
19. jún 2017

Nepridava to tie fotky😎

14hviezdicka12
19. jún 2017

@erikad82 napisem mimo sutaze :D a moc sa ospravedlnujem ale ta obyvackova stena mi pripominula vsetky spomienky z detstva ked sme ju mali aj mi 🙂 a aj koberec podobny normalne som si prvu chvilku myslela ze je to u babky v obyvacke 😁😁😁

petkasestka7
19. jún 2017

@petkasestka7 zmazte pls moje prispevky mne tu nic nwfunguje.dakujem

wendy193
19. jún 2017

Naša taká tiež že sa nedočkala

efy
19. jún 2017
mojmacik
19. jún 2017

neviem ci vtipna ale v znameni cisla 3:
trojickova (samozrejme moje)
k 3 rokom
a dokonca aj s tortami s 3 svieckami na hlave .-)
...a veru bodol by fotak lebo ten nas uz taha z posledneho

kupcovci
19. jún 2017

TPD je firma skvelá
menej ako víno zrela
Kvalitné služby ponúkajú
na zákazníkov nezabúdajú
K výročiu vam vinsujem
vela spokojnych zákazníkov
a nijakých neprajníkov
Do súťaže o Fujifilm sa zapajame
a májovú oslavu na fotke zachytavame
Nasa Zuzka 2 narodeniny oslávila
a s detmi sa vysantila
Mamka všetko fotila
a veru sa pri tom zapotila
Zachytiť momenty krasne stale chceme
preto sa sutaze zúčastňujeme🍀🍀🍀

mojmacik
19. jún 2017

...ale tak som trochu hladala a teda este raz trojickova ale z rocku a komentarmi .-)

macko35
19. jún 2017

naša Karin mala obrovskú radosť,ked mohla pokaziť narodeninovú tortičku

jakubella
19. jún 2017

Oktober 1984: Ja a moje ping-pongove loptičky ukryté v licach oslavujeme prvé narodeniny. Povinná foto pri torte, sekretár, tapety...vlastne neviem, či to je vtipné a neviem prečo sa všetci známi smejú, keď ma tu vidia🎉

hela_tn
19. jún 2017

Nasa posledna oslava Katkin prvy rok a jej neoblubene fotografovanie🙂maminka foti stale,vacsinou do mobilu, preto fotak by sa veru zisiel..ked chcem nastvat svoje deti staci povedat,ze sa ideme fotit🙂)

slavaf
19. jún 2017
ask
19. jún 2017

...ked uz nechce sladke torty, to uz je asi ozaj velkac🙂 Pivova + syrova ❤

martina374
19. jún 2017

Konečne sa môžem do tej torty pustiť 🙂

majik66
19. jún 2017

Miskove narodeniny a torticky rok, co rok uz stvrty rocik 🙂 Sikovna babicka upecie a vnucika potesi 🙂 Pri poslednej torticke si ju dokonca sam dozdobil vlacikmi :D A hned bol usmev na tvaricke huncutskej :D

bambulka9999
19. jún 2017

Malý nechcel sfúknuť sviečku na torte, tak mu tatino pomohol, ale malý o pomoc nestál.

zuzana814
19. jún 2017

@dominika6 aj ked dieta vidi mlieko, len my dospeli vidime ten podton, dievcatko by sa vrhlo na dojcenie podla mna rovnako 🙂

buriacik
19. jún 2017

Matkove 1.narodeniny

bibyke
19. jún 2017

Vsak načo počkať kym sa nakrája😅

curcuma
19. jún 2017

Nedá mi to nepridať,
trošku šťastie poskúšať,
na fotke má dcérka jeden rôčik,
záujem o tortu ani máčik 🙂