icon

Súťaž o fotoaparát FujiFilm instax mini 8 III. časť

kristina_tpd
21. jún 2017

Keďže spoločnosť TPD oslavuje svoje 30 narodeniny, rozdá každý deň 1 fotoaparát FujiFilm instax mini 8. Dnešnou témou budú pomocníci v kuchyni. Podeľte sa s nami o fotografie vašich detičiek pri kuchynských činnostiach. Najvtipnejšia vyhráva!
Platnosť súťaže: do 23:00h
Vyhodnotenie: nasledujúci deň do 9:00h
Hodnotiaci: kolegyňa Noemi

FujiFilm instax mini 8 je niečo, čo nesmie chýbať v žiadnej domácnosti plnej zábavného fotenia.
Fotenie? Tentokrát nemyslíme, niečo odfotiť, poslať na sociálnu sieť a zbierať „lajky“. Takto fotí už asi každý. Teraz máme na mysli fotky, ako zdroj zábavy v reálnom čase, na reálnom mieste. Byť frajerom, byť hviezdou tu a práve teraz. Urobiť záber a nehľadať ho na displeji, ale podať ho zúčastneným rovno do ruky. Podať im fotku na papieri. Tu a práve teraz. Fotoaparát FujiFilm instax mini 8 je tutovka tohto leta. Na počkanie vytlačiť fotku na fotopapier. Fyzická fotka je niečo, čo sa nestratí v tlačenici na pamäťových kartách, ani v plejáde foto záberov na sociálnych sieťach. Ak niekomu darujete fotku na papieri, darujete mu spomienku, nie len vo forme fotky, ale verte, že si zapamätá aj ten moment, ako ste mu ju podávali. Nájdete na https://www.tpd.sk/vyhladavanie?category_id=&se...

Súťaž o fotoaparát FujiFilm instax mini 8 III. časť
Strana
z2
buriacik
21. jún 2017

Zjeme iba to co si nachystame

13michaela13
21. jún 2017

Najväčší pomocník 😍 resp. kým maminka navarí, ja šuflíky poriadim 👦😝😎

ifka1411
21. jún 2017

moja malá mi priamo pri varení zatiaľ veľmi nepomáha ale kým ja varím tam mi takto poupratuje kuchyňu 😉

annie6
21. jún 2017

Postupili sme z urovne-Nech sa mamka nenudi do novej-Co si neupecies,nebudes mat 😀

petawoman
21. jún 2017

Tami chcela pomôcť pri príprave torty,ale tortovu formu ani za svet nechcela dať dole z krku😉
A Tomi odmalicka asistoval hlavne pri,, vylizovani,, misiek. Tuto testoval,ci je cukor dost sladky do džemu😉

shilou
21. jún 2017

Pomocníčka 🙂 Nakrmila sa sama 😅

janulla142
21. jún 2017

Moja mala pomocníčka,keď už je mysľou na dovolenke,typicka ženská stíha viac vecí naraz😀

cilkajanka
21. jún 2017

Varím z vlastných špeci receptúr 🙂 ingrediencie zbieram zo šuflíkov...

cilkajanka
21. jún 2017

To bude dobrá kaša! 🙂

asire
21. jún 2017

Najprv masko naklepeme potom uvarime cestoviny ☺

erikad82
21. jún 2017

🙂

tinkaw
21. jún 2017

Asi mam doma buduceho kuchara :D

lennulik1
21. jún 2017

Pekny vecer,
posielam foto mojich dvoch pomocnikov 🙂
1. foto je este v starom byvani, bola som uz tehotna s fesakom na druhej fotke. to upratovanie malych krabiciek a vrchnacikov niekolko krat denne s velkym bruskom bolo casto krat hooooodne narocne
2. foto je s mladsim, ktoremu sa dodnes den paci v umyvacke riadu. uz nam stihol pokazit aj davkovac, kde sa vklada tableta... tato to skoro nepredychal 🙂 (ja uz som zvyknuta) 🙂

zdenda1210
21. jún 2017

Najväčší pomocník 😂

ask
21. jún 2017

Pomahaju vsetci 3aja🙂❤

majik66
21. jún 2017

Moj najvacsi pomocnik a ochutnavatel zaroven :D Najviac pomoze, ked vsetko spapa :D A najma ked si do cokoladky drahy pre auticka kresli :D HEH TAKETO PREKVAPENIE MA CAKALO :d

kristina_tpd
autor
22. jún 2017

@slavaf Kolegyňa Noémi, ktorá dnes ráno vyhodnocovala túto súťaž si vybrala práve tvoju fotku. Gratulujemeee👏👍😉 Prosím pošli mi do internej pošty tvoje údaje na doručenie darčeka. Ďakujem

kristina_tpd
autor
22. jún 2017

Súťaž samozrejme pokračuje ďalej, až do nedele. Máme pripravené ešte 4 fotoaparáty Fuji instax mini😉

slavaf
22. jún 2017

Jééééj, ďakujeme krásne🙂

adamkokubik
22. jún 2017

gratulujeme 🙂

ludka140281
22. jún 2017

blahoželám <3

sabusik321
22. jún 2017

@kristina_tpd na dnes uz bola vyhlasena sutaz? 🙂

kristina_tpd
autor
22. jún 2017

@sabusik321 Až okolo obeda ako každý deň😉

sabusik321
22. jún 2017

@kristina_tpd dobre ďakujem :D doteraz som bola stale den pozadu tak aby som stihla konecne 🙂

piass
22. jún 2017

Hanulka navarí, Paľko popapká, môžem ísť na dovolenku 😘😀

Strana
z2