icon

SÚŤAŽ O JBL GO č.3

boris_tpd
6. dec 2017

Pekný deň prajem 🙂
aj dnes pokračujeme v súťaži o JBL GO

Dnes 6.12.2017 budeme súťažiť o žltý JBL GO
téma dňa - Dnes dáme priestor kreativite Vašich detí , môžu nám niečo pekné nakresliť, napríklad ich obľúbený spotrebič v domácnosti 😉
Platnosť súťaže: do 23:00h
Vyhodnotenie: nasledujúci deň do 9:00h
Hodnotiaci: kolega Rasťo

tešíme sa na pekné kresby 👍

SÚŤAŽ O JBL GO č.3
Strana
z2
wayfarer
6. dec 2017

Snad mozem aj takto, kedze moj nastarsi umelec ma este len dva a pol roka 😇 Sutazim prave pre neho, zboznuje pocuvat rozpravky, velmi by som mu tento zlty dopriala v izbicke ❤ velmi sa snazil kreslit, hoci mal nakreslit mamu ako pecie..., vraj nakreslil TATA... ako “sa” pecie 😃 takze obraz “Tata na pekaci” do tohoo 👏👏

erikaemkina
6. dec 2017

U Nás je TOP televízor , kreslené cez Skicár

tinkaw
6. dec 2017

Syn momentalne miluje ♥️ Novu susicku, vola ju Boška- lebo je znacky Bosch

ferihegy
6. dec 2017

6 rôčkov ja budem mať,
v čistej izbičke chcem stále spať.
Špinu veru nemám rád,
pomáham mamičke vysávať i prať.
Vysávač je pomocník náš veľký,
spapá všetky bračekove omrvinky 🙂

papa

lalai
6. dec 2017

Tanecnik je moj syn velky
tancuje na vsetky hity z telky.
Ked sa k nemu prida mala sestra
najradsej by sli tancovat do mesta.
TPD na mikulasa,
rozdavat chce JBL GO zda sa 🙂
Moji mali tanecnici, potrebuju reprak svoj,
nech tancuje cely dom, stoj co stoj!!

kupcovci
6. dec 2017

TPD je skvelá značka🔝
nakupovať u nich je vždy hračka
Skvelý tovar ponúkajú
veľký výber vždy tu majú
Reproduktor JBL Jakubka by potešil
a preto vam televízor nakreslil🍀🍀🍀

marecek1
6. dec 2017

Synátor rád kreslí autá, lietadlá, robotov...
Taký nákladiak by sa určite hodil i TPD pri rozvoze ich spotrebičov 😉

fliacik
6. dec 2017

Vraj v Ľadovom kráľovstve musí byť strašná nuda. Tak Anne a Else nakreslila notebook, aby si mohli púšťať rozprávky a videá a napríklad podľa nich aj tancovať ako my doma 🙂

maryon1
6. dec 2017

Na takú super výhru dokáže človek namotivovať aj pubertiaka ku kresleniu :D
takže najskôr pár elektrospotrebičov v našej kuchyni a potom najobľúbenejší súčasných deciek asi. pc.

romca23
6. dec 2017
janbrna
6. dec 2017

Náš Lukáško maluje ve velikém

nelly761
6. dec 2017

tak skúsime sa zapojiť aj my. momentálne u nás fičííí trúúúúba :D Naša šikovná 5 ročná Sárka nakreslila ako pečieme medovníčky. ❤

majocka24
6. dec 2017

Nás LG a hasiči v nom

irenaliza
6. dec 2017

Naše dcérky nakreslili anj spotrebič a tou je TV a tablet a v nich pozerajú rozprávky, ale aj kreslia. krásneho MIkuláša prajem

permanentka
6. dec 2017

Neviem presne definovat o aky spotrebic ide (spytam sa o par rokov) ale kazdopadne 1.kresba mojej 14 mesacnej dcerky <3

slavaf
6. dec 2017

Nie je to spotrebič do domácnosti, ale je to technická vychytávka v podaní našej Barborky. Stručný popis - kolobežka so sedadlom, aby nebola príliš unavená a mohla si na nej oddýchnuť. Sedadlo sa namontuje špeciálnym skrutkovačom viď vpravo dole. Kolobežka má špeciálny vozík na hračky, ktorý ma zaťahovaciu sklenenú strechu a malé okienka, aby hračky mali pekný výhľad a vedeli, kadiaľ cestujú. O množstve gombíkov a spínačov ani nehovorím. Jednoducho kolobežka budúcnosti... 🙂

girko
6. dec 2017

Naša trojročná Miška rada pečie samozrejme so mnou🙂 A toto je mixer v jej podaní...

lucypaba
6. dec 2017

Nasa Timi miluje telku a tak si ju nakreslila ako ju pozera.

polmata
6. dec 2017

My žiaľ kresliť ešte nevieme , tak posielame odtlačky nožičiek, ktoré by si radi zatancovali a taký reproduktor by bol len k dobru.

janushka84
6. dec 2017

Naša Miska nakreslila našu pomocníčku elektrickú zubnú kefku a trúbu kde pečieme chutné koláčiky 🙂

dzanet
6. dec 2017

Kedze mame bezlepkovu dietu,sladke si pecieme skoro denne. Dcerkina je oblubena truba. Rada sa pozera na cesto ked sa pecie, donesie stolicku a pozoruje. 🙂

snilko7
6. dec 2017

Moja dcéra Kristínka posiela kresbu😉

erikaah
6. dec 2017

K neuvereniu sa Vašej súťaže chcel zapojiť aj môj starší syn (strašne nerád kreslí) a nakreslil Vám, čo by veľmi chcel, aby sa nachádzalo v našej domácnosti 😉 Mladší synček ešte kresliť nevie, ale naše spotrebiče zbožňuje 😂 Sú to jeho najobľúbenejšie hračky. Digi zapájame aj niekoľkokrát denne 😀

vonava007
6. dec 2017

Naša žehlička.....🙂 nie je dokonala, ale motivacia pre štvorročnu slečnu - vyhrať počuvanie vždy a všade- obrovská 🙂

lucinka37
6. dec 2017

,, maminka tolkoto korytnaciek by som si prial mat doma" :D

sasa999
6. dec 2017

Obľúbený spotrebič mojej 7r.dcéry je jednoznačne TV 🙂 preto nakreslila všetky rozprávky, ktoré má rada do jednej "obrazovky" 🙂

masinka
6. dec 2017

Dobry vecer, toto su oblubene spotrebice v podani mojich deti:
najmladsia ma rada chladnicku, lebo do nej maminka schovava cokoladky, prostredna ma najradsej televizor a pozeranie rozpravok.... tatinko tiez, ten ale zaspi, len co si k nemu sadne 😀 (zajtra bude mat narodeniny, tak repracik ako darcek by ho urcite potesil) a najstarsia je nadsena zo susicky na pradlo, odkedy ju mame, nemusi pomahat s jeho vesanim 😀

jankaajanko
6. dec 2017

Tak toto sú podľa môjho syna naše spotrebiče. Neviem že by sme mali také farebné ale nevadi😂😍😘

martinkaha
6. dec 2017

"Obľúbený" spotrebič mojich detí je vysávač, tak ho dcérka i nakreslila...ale tento model by bol ozaj obľúbený, keďže milujesrdiečkové vzory. Len by sa naň chcela pozerať, ako ním mladší braček vysáva...dobre to má vymyslené... ❤😀
❤😀❤😀❤😀❤😀❤😀

curcuma
6. dec 2017

Oblubeny spotrebic v domacnosti som sa dozvedela, ze je maminka, ked veeeeela upratuje a nabija sa od slnka 😀,
kreativita malých deti nema hranic 🙂

Strana
z2