icon

Čo si myslíte o indukčnej varnej doske?

julius_tpd
18. máj 2015

Máte skúsenosti s varením na indukčnej varnej doske? Aké je varenie na nej? Má podľa Vás výhody oproti klasickej sklokeramickej doske? Povedzte svoj názor.. 🙂

Strana
z5
arturia
21. máj 2015

@julius_tpd Myslím, že v hrncoch chyba nieje - su určené na indukciu a zo spodu keď priložim magnet tak chytá všade.

julius_tpd
autor
21. máj 2015

@martinalupi priznam sa, ze na taketo neico si netrufam, ale urcite by som zavolal servisneho technika nech sa na to pozrie, nakolko E bude pravdepodobne znamenat Error, co znamena chyba.

martinalupi
21. máj 2015

@julius_tpd
Dakujem pekne

lyli5
22. máj 2015

@julius_tpd Neviem kam to napísať no napíšem to tu. Z TPD som si 16.5 objednala notebook, rozhodovala som sa medzi touto firmou a overenou firmou Al...U. Pretože mali zaujímavú ponuku skúsila som to. Ale už nikdy viacej. U konkurenčnej firmy mám tovar do druhého dňa. A Ak nie tak do troch dní a to po e-mailovom upozornení. TPD do dnešného dňa ani nevie v akom stave objednávka je a ani neposielajú priebežnú komunikáciu. Moje živobytie závisí od notebooku, pri čom som túto skutočnosť v stredu telefonovala priamo na objednávky, tam ma ubezpečila že do piatku ho budem mať. Zvažujem neprebranie objednávky, a objednanie si u konkurencie. Zaiste viem že od Vás už nič objednávať nebudem. ďakujem 😖 😖

julius_tpd
autor
22. máj 2015

@lyli5 mrzi ma to, osobne nepoznam vsetky detaily, ale pokial by ste mi do sukromnej spravy (IP) vedeli poslat cislo objednavky, posnazim sa zistit, kde nastal problem a preco tovar nebol doruceny. Urcite by sme vedeli zabezpecit z nasej strany urcitu kompenzaciu za vzniknute problemy. Preto ak by som vas mohol poprosit kontaktovat ma cez IP sukromnu postu, kde by sme komunikovali dalsie podrobnosti ohladom danej situacie.
Dakujem velmi pekne za pochopenie a este raz sa ospravedlnujem. ☹

maminecka2
22. máj 2015

Jej, mne teraz ešte napadla jedna veľká výhoda indukcie- zdedila som po mojej sestre suprovú kameninovú panvicu 😀 Diky segra.

jolla600
23. máj 2015

Kupili sme si varnu plynovu sklokeramicku platnu a sme spokojny. Predtym sme mali staru beko bez bezpecnosti

trinity888
23. máj 2015

Nemam indukčnú, mam len obyčajnú sklokeramicku, ale pri vypade prúdu si prajem plynový sporák ;), hlavne pri dvoch detoch

kajamato
24. máj 2015

@julius_tpd Ahoj, mna by skôr zaujímalo ako je to so škodlivosťou???predsa je tam elektromagnetické pôsobenie...kvôli tomu ja volím skôr sklokeramickú dosku pred indukčnou, i keď som ju viac chcela...dakujem za odpoved...

julius_tpd
autor
24. máj 2015

@kajamato skodlivost elektromagnetickeho pola uz bola v tomto fore rozoberana, staci si pozriet predchadzajuce strany. Ale len to zhrniem, nie je sa coho obavat 🙂

dankaa78
24. máj 2015

nepotrebujem...mala som ju urcity cas ale len zaberala miesto🙂

demeterka
25. máj 2015

ja mam indukcnu a neviem si to vynachvalit, ten kto to porovnava so sklokeramickou evidentne nie je dobre informovany 🙂 Tiez som vzdy bola za plynaky, ale som rada ze som zmenila nazor. indukcna sa rychlo zohrieva, rychlejsie ako hrnce na plynovom sporaku, ked dam zovriet vodu na cestoviny tak je to tak rychlo ako voda v rychlovarnej kanvici a hlavne teplota sa hned da regulovat, nie ako u sklokeramickej co pol dna cakate nez sa to zohreje alebo vychladne. A co je hlavne inducna doska zohrieva hlavne ten hrnciec, sama o sebe vôbec nie je taka horuca takze aj ked sa jej dieta dotkne hned po dovareni tak sa nepopali 🙂 Popalit sa moze len o hrniec a nie o samotnu indukcnu dosku.

demeterka
25. máj 2015

Inak ani s hrncami nemam problem, dnes uz su takmer vsetky vhodne na indukcnu dosku, nemusia to byt zrovna len najdrahsie, aj za 5 eur z ikei nam tam funguju 🙂 a ked kupujem hrniec a nie som si ista ci je na inducnu, mam zo sebou magnetku a ked sa prilepi na dno hrnca tak viem ze bude fungovat, lebo niekedy sa v tych znackach na krabici nevyznam, tak magnet je osvedceny 🙂

martinaaaaa
25. máj 2015

Super vec jednoducha udrzba, rychle varenie, po dvoch rokoch pouzivania je ako nova so sklokeramickou sa to neda ani porovnat

evinkaaa
25. máj 2015

Aj ja mam len a len pozitivne skusenosti. Dlho som jej odolavala, ale nakoniec ma manzel presvedcil a uz ju mame asi 3 roky a neviem si vynachvalit. Vsetky vyhody, co tu uz boli spomenute, vnimam aj ja tak. Hrncov na indukcnu dosku sa da v dnesnej dobe kupit neurekom. Takze ja osobne nevidim absolutne ziadnu nevyhodu takuto dosku nepouzivat.

Strana
z5