Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu
Na dovolenku nemusíte cestovať ďaleko – zapojte sa do súťaže o dovolenku na Slovensku v ktoromkoľvek z hotelov TRINITY – Senec, Vyhne alebo Vysoké Tatry.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory v téme „Prečo dovolenka na Slovensku?“
Pozn.: do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 26.02.2017 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 27.02.2017 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
4-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je 1 rok od jeho vystavenia!

Dovolenka na Slovensku má svoje zvláštne čaro. Aj keď mám rada dovolenku pri mori, človek sa tam vždy cíti ako v cudzine, proste je hosť. Ale keď sme na dovolenke na Slovensku, tak sa tu cítime ako doma, že tu patríme. Hoci je Slovensko maličké, tak stále je čo objavovať a navštevovať nenavštívené. A teraz, keď máme dcérku, tak nás to baví o to viac, že aj jej môžeme ukázať krásy Slovenska, aby aj ona mohla byť hrdá na štát, v ktorom sa narodila.
Mame pod nosom mnoho pokladov a mnohe z nich vobec nepozname...cez uzasnu prirodu, jaskyne, kupele, hrady, historicke mestecka typu Banska Stiavnica/Kremnica, je tu kopec moznosti zimneho i letneho vyzitia, lyzovacky, splavy riek, stanovacky, ... no a hlavne a akturalne: s babom je to pre nas teraz najdostupnejsia destinacia 🙂
Pretože ak nenaučíme od mala svoje deti poznať krásu rodnej krajiny,potom ani celý svet im to nevynahradí.❤
A pritom na tak malom území Slovenska máme všetko-roviny aj kopce,rieky,jazerá,plesá,lesy či lúky,priehrady.
Historické mestské časti,nádherný vidiek,jeden krajší hrad či zámok od druhého,u nás môžme krásy okolia objavovať z auta,pešo,parným vláčikom,lanovkou či ozubenou železnicou alebo na bicykli či rovno splaviť na pltiach.
Bohatá fauna aj flóra,príroda za rok mení tvár štyrikrát,vždy je na čo sa pozerať.
Aj pod zemou sa ukrývajú poklady,každá jaskyňa má inú jedinečnú kvapľovú výzdobu,na čo môžme byť právom celosvetovo hrdí.
Takže ak dovolenka,tak len u nás .🙂
Stále som hovorila, že ak nejdeme k moru, dovolenka sa mi neráta.. Takže, môže sa dovolenka na Slovensku vyrovnať dovolenke pri mori, alebo ju dokonca prekonať ? Myslím, že môže. Je to otázka nárokov, ktoré človek má. Priznám sa, že ma učili jedno – než človek vystrčí päty do zahraničia, mal by poznať krajinu, z ktorej pochádza. Rovnako priznám, že hoci na Slovensku žijem a chodím krížom - krážom, stále ho dokonale nepoznám. Stále je čo objavovať. Slovensko je totiž veľmi zaujímavé a fascinujúce.
Máme mnoho známych , ale aj neznámych zákutí.
Asi najznámejšie sú Tatry, ktoré síce poznačila prírodná katastrofa, ale aj napriek tomu sú veľkým lákadlom. No na Slovensku je oveľa viac krásnych miest, ktoré je hriech nenavštíviť. Patria medzi ne Slovenský raj, rôzne druhy jaskýň, vrchov , ako aj vodných plôch...V našej prírode sa snúbi krása, zážitok a odpočinok. Dalo by sa napísať stránky a stránky, miest, ktoré by sme mali, resp. kde by sme chceli navštíviť na Slovensku...
Práve preto je potrebné aby sme trávili dovolenku na Slovensku, aby sme to čo tu máme ešte stále pekné a zaujímavé predali našim nástupcom - našim deťom....😉❤
Frajer by povedal: "Co by sme robili v Spanielsku, kto by chodil do Belgicka, na plazi sa mi lezat nechce, Svajciarsko si pozriem na Google Earth, vo Francuzsku su teroristi, do lietadla viac nesadnem... Pod si pozriet Letecke katastrofy.. v Anglicku som bol, v Estonsku maju skarede zeny..."
Tak dovolenkujeme na Slovensku a spoznavame jeho carovne zakutia 🙂
Lebo Slovensko je mala velka krajina ❤
Nemame sice more, ale mame krasnu prirodu, dobrych a srdecnych ludi, skvele jedlo a mne s mm je najlepsie na dovolenke na slovensku v nasich lesoch,radi chodime na turistiku a spoznavama krasy slovenskej prirody 🙂
Dovolenku na Slovensku milujeme, pretože máme dve deti a cestovanie s nimi nie je také ľahké 🙂 A myslím si že na Slovensku máme veľa krásnych miest, ktoré treba vidieť a ukázať deťom. Hotely u nás poskytujú super služby, animácie...takže ❤ Slovensko
Pre mňa a moju rodinu je Slovensko domovom, aj keď som žila niekoľko rokov preč, vrátila som sa sem, pretože jedine tu sa cítim doma. Slovensko má neskutočné prírodné krásy a bohatstvá, máme byť na čo hrdí a čo obdivovať. Či už spomeniem Tatry, Liptov alebo Oravu, Čičmany, Trenčín....mohla by som tu dlho opisovať naše krásy. Veď nie nadarmo sem cestuje veľa zahraničných turistov😉
Lebo Slovensko je krásne. Ponúka krásnu prírodu. Máme super kuchyňu. Sližby sú stále na lepšej úrovni. Ponúka krásne lúky, hory aj vodné nádrže. Čím ďalej tým častejšie vyhľadávame dovolenku na Slovensku aj pre bezpečnosť. Ľudia sú tu srdečný . Deti by mali poznať najprv našu krajinu. Naše hrady a zámky a to čo nám zanechali predkovia.
Preco dovolenka na Slovensku? lebo sluzby na Slovensku su rovnako kvalitne ako v zahranici, len tam si priplatime 3nasobok. Moja 4,5 mesacna dcerka s nami na dovolenke este nebola a teda nevie co to je, urcite by sme si tuto dovolenku uzili naplno vsetci traja ako rodinka a konecne si trosku aj oddychli ♥
Dovolenku na Slovensku by som volila už len preto , že všetci začali voliť "nový trend" a to dovolenky v zahraničí a na naše malé Slovensko sa zabúda . Je ale síce pravdou že sr vyjde niekedy drahšie ako napríklad susedná CR ( aj čo sa týka lyžovania aj ubytovania občas 😞) čo má aj trochu mrzí, pretože Slovensko má veľa kras , ktoré je hodné spoznať a ľudia odvracajú zrak od toho len koli cene .tajne dúfam - Snáď sa to raz zmení a Slovensko bude viac vyhľadávané aj medzi nami "domorodcami " 😊😊
Prečo dovolenkovať na Slovensku? Pretože je KRÁSNE 🙂 Kde inde majú v tak malej krajinke všetko od hôr až po roviny? Máme všetko od nádhernej prírody až po kultúrne dedičstvá. Sme síce malá krajinka no máme bohaté dedičstvo a mali by sme ho poznať. A ako ho spoznať lepšie, než poznávaním krajiny v ktorej žijeme?
Myslím si, že na naše Slovensko je krásne a na dovolenku s deťmi je ako stvorené! A Trinity ponúkajú naozaj to najlepšie z najlepšieho, aby sa zabavila celá rodinka 🙂
Dovolenka na slovensku je plna pojoja a krasy. Ci uz hor termalnych kupelov krasnych zazitkov lubozvucnej slovenciny a milych ludi. Ved tu mame tolko krasnych kutov na spoznavanie !!!
Slovensko je krasna krajina a je tolko miest kde sme este neboli. Milijen Tatry a Spis a Slovensky raj.Pacilo.sa.mi vo Vrbovom a tesim sa ked deti podrastu a v lete zacneme chodit po turach a kupaliskach 🙂
Slovensko je nesmierne rozmanité a nádherné. Skrýva mnoho pokladov. Preto s našimi deťmi každým rokom objavujeme nové a nové čarovné miesta. Či už sú to hory, jaskyne, jazerá, hrady, múzeá... učíme ich, aby boli hrdí na svoju krajinu a vážili si ju.
Pýtate sa prečo "Dovolenka na Slovensku" ? Lebo sa nám tu páči! 🙂 Voľný čas cestovaním po Slovensku trávime spoločne ako rodinka odkedy sa nám narodila dcérka. Niežeby sme predtým necestovali po Slovensku 🙂) ale s manželom sme skôr vyhľadávali turistiku a hory. A odkedy máme dieťa, tak sa snažíme čo najviac precestovať naše krásne Slovensko už trošku iným spôsobom, to znamená viac sa zameriavame na to čo baví deti a ako by si najviac užila dovolenku aj naša dcéra. A stále máme čo objavovať - nové a nové kúty a miesta Slovenska. Ani sme netušili čo pekné môže človek zažiť a vidieť u nás v bezpečí našej krajiny. A čo viac - máme všade blízko... ! 🙂)
Preco dovolenka na Slovensku? Zili sme vyse 10 rokov v Irsku, Irsko je naaadherna krajina, presli sme ho snad cele, ale uz nam chybalo Slovensko, nase hory, lesy, pocasie. Takze sa tesime, ze konecne mozeme pocestovat aj po Slovensku a spoznavat aj krasy Slovenska 🙂
Pretože na Slovensku je veľa krásnych miest. Mali sme to potešenie navštíviť aj jeden z Vašich hotelov (Atrium) a boli sme veľmi spokojní. Program pre deti parádny. A na maskotov sme sa namotali kompletne všetci 😁.
Preco Slovensko? Lebo moje dericky by mali najprv spoznať kraj kde sa narodili a vyrastaju,az potom roztiahnut kridla do sveta. Mame tu krasne,vyrastaju na Liptove,co je jeden z najkrajsich kutov Slovenska,a verim ze aj oni budu taki hrdi Slovaci ako ich rodicia;) Na Slovensku mam rada aj to ze som tu doma-rozumiem vsetkym a vsetkemu (teda povacsine🙂, jedlo mame famozne a sluzby su uz tiez na urovni. Minuly rok sme u vas v Sitne stravili vikend (to bol este syn v brusku) a vsetky poziadavky na top dovolenku splnate. Tak si predstavujem svetove sluzby na Slovensku. Tak preco nie Slovensko? Ked tu mame vsetko;)
Dovolenku na Slovensku vyhladavam cielene tak 2-3x do roka. Slovensko je krasna krajina a nemame vsetko pochodene-dorozumiememe sa tu polahky) Decka vydrzia lepsie cestovat 2-3 hodinky ako ked sa ide niekde dalej autom. Naše hrady a iné historické objekty su krásne a clovek sa v nich pri vykladoch nieco nauci z našej historie. Cestou sa pekne napapkame v roznych salasoch-kolibach-pri ktorych su vacsinou aj nejake zvieratka. Jedine minus je ze niektore aquaparky maju predrazene obcerstvenie, pripadne aj vstupne do nich ked to porovnam z Aqaparkami v CZ.
Lebo to tu milujem❤
Náš syn sa bol kúpať v Maďarsku a nakupovať v Poľsku. No, za každým, keď opúšťame rodné mesto pýta sa či sme ešte na Slovensku hoci ideme len k babke. Vždy, keď sme spolu celá rodinka (máme ešte 9 mesačnú dcérku) mimo domova hoci len na pol dňa považuje to za dovolenku. Tak prečo opúšťať krajinu v ktorej sme tak šťastí?
Zdielame a sutazime aj my rodinka o tuto krasnu cenu,pobyt na nasom krasnom Slovensku.A moja odpoved na otazku: Preco dovolenka na Slovensku? Nasa rodinka zije v tejto prekrasnej krajine,sme srdcom Europy.Mame tu krasne hory,jazera,plesa,krasne luky,nadherne mesta,kazdy rok uzasne folklorne akcie.Ja osobne som velmi hrda,ze zijem v takej krasnej krajine ako je Slovensko.A sice more v zahranici je krasne a zdrave,ale nic sa nevyrovna cistym vzduchom v nasich Tatrach,uzasny je pohlad ked clovek dovolenkuje a vidi z izby krasny Krivan,ci sa poclnkuje na jazere na Strbskom plese,pozrie si Vlkolinec a naje sa vynikajucich bryndzovych halusiek z bryndze od nasich slovenskych oveciek a stale je co obzerat a vyberat si na dovolenku miesto v kazdom kute na Slovensku,ci uz na zapade,v strede ci vychode Slovenska.My sa kazdy rok velmi tesime ked si vyberame dovolenku v lete a ak nasetrime peniazky aj lyzovacku v zime,samozrejme na Slovensku.A najviac aj nasim detom aj celej rodine sa velmi paci Trinity resort,ktory navstevujeme ak sa nam podari nasetrit peniazky,pretoze je tu uzasne,boli sme vo Vyhniach aj v Atriu Smokovci,lebo tento resort aj tam aj tam je vybudovany v krasnom prostredi,je prisposobeny detom aj dospelym,ma vynikajuci wellness,stravu,starostlivy personal.A teraz sme masetrili korunky a isli sme aj s nasimi rodicmi aj so sestrou do hotela Atria vo Vysokych Tatrach,cestovali sme po dlhych rokoch vlakom a potom Tatranskym vlacikom a bolo to uzasne,pozriet si zase trosku nase nadherne Tatry.A dovolenka aj ked len vikend to bola uzasna.Rodicia sa poprechadzali,bolo uzasne pocasie a cast rodinky bola kazdu chvilu na lyziach a potom sme si uzili uzasnu masaz a dali si vynikajuce jedlo a samozrejme aj wellness bol pre rodinku top.Je to uzasne ako sa aj na Slovensku da krasne oddychnut a uzit si carovnu dovolenku.A tento rok uz premyslam kam na dovolenku samozrejme na Slovensku,ci sa nam podari nasetrit korunky,lebo tento rok bude pre nas opat po dlhych rokoch nadherny a vynimocny,pretoze sa nam za par tyzdnov narodi nase vytuzene a vymodlene druhe babatko a tato vyhra by bola pre nas prekrasna,uzili by sme si ju s muzikom a uz oboma nasimi zlatickami a vedeli by sme,ze by sme boli v resorte Trinity resort,kde by sme si to vsetci uzasne a krasne uzili,lebo asi nebude vela peniazkov navyse.A je to opat moj sen,aby sme isli s rodinkou aspon na par dni si oddychnut a nacerpat sil a uzit si jeden druheho na tom nasom carovnom Slovensku.Preto sa aj zapajam a sutazim pre svoju rodinku o pobyt vo Vasom krasnom resorte a hlavne o pobyt na nasom krasnom Slovensku,lebo Slovensko je carovna krajina a myslim,ze my Slovaci sme hrdi,ze mame takuto krajinu plnu kras.Preto si vzdy vyberam dovolenku na Slovensku,aby sme spoznavali rodinka tie krasy co tu mame,oddychli si v pokoji,nacerpali sil a uzili si aj radosti,wellness,vybornu stravu a zabavu,ktore uz mnohe nase hoteli,penziony,ci aj mnohe ubytovania ponukaju.Takze pre nasu rodinku je to jednoznacny vyber,dovolenka na nasom krasnom Slovensku☺
Slovensko je krasne a s detmi sme ho zatial nepresli, castesie chodievame do zahranicia a preto by bolo fajn spoznat nove kuty aj tu u nas na Slovensku.
Dovolenka na Slovensku,
to je relax v daždi, slnku.
Prechodíme hory, doly,
od Tatier až k Dunaju,
naše "krásy" volajú...
Hrady, zámky, jaskyne,
po nich wellnes prospeje...
Všade dobre, doma naj,
Slovensko je predsa "RAJ".
Dovolenka na Slovensku je výhodná po všetkých stránkach. Slovensko je malé a pohodlne dostupné autom, autobusom, vlakom. Je všestranné, ponúka hory, ale aj nádhernú prírodu a vodné toky, jazerá, sú miesta, kde sa človek cíti ako pri mori. Slovensko je pohostinné, ľudia sú ústretoví. A v neposlednom rade, Slovensko je v porovnaní so zahraničím určite cenovo výhodnejšie.
Slovensko je krasne a radi by sme spolu s nasimi detmi spoznali carovne kuty nasej krajiny.
Preco dovolenka na Slovensku? Pretoze Slovensko ma vela moznosti, kde sa da travit volny cas, ci uz aktivne alebo len oddychovat ☺ Mame tu hory, jazera, jaskyne, hrady, peiehrady a mnoho dalsieho. Dalsou vyhodou je, ze to mame blizko a netreba dlho cestovat, co je skvele. Hlavne, ked cestujeme s detmi ☺

lebo uz som precestovala pol sveta a aj vdaka tomu si uvedomujem, ze Slovensko ma co ponuknut. Mame tu uzasnu prirodu,kopce, hory, lesy, jaskyne, hrady, zamky, drevene kostoliky, kupele, ... A pre nas s malym babatkom je dovolenka na slovensku momentalne top...
Tiez by som bola rada ak by moje dieta spoznalo slovensko krizom-krzom 🙂 (nie ako ja, ktora som bola sice ako 20 rocna v San Franciscu ale vysoke tatry som spoznala dva roky dozadu 😀 )