Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu
Na dovolenku nemusíte cestovať ďaleko – zapojte sa do súťaže o dovolenku na Slovensku v ktoromkoľvek z hotelov TRINITY – Senec, Vyhne alebo Vysoké Tatry.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory v téme „Prečo dovolenka na Slovensku?“
Pozn.: do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 26.02.2017 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 27.02.2017 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
4-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je 1 rok od jeho vystavenia!

Slovensko má množstvo prírodných krás i historických pamiatok. Vysoké Tatry, Nízke Tratry, Fatra i ostatné pohoria sú atraktívne počas celého roka. Zimná sezóna víta lyžiarov v mnohých strediskách. Naše Slovensko je plné krásnych jaskýň a iných podzemných útvarov.
Na dovolenku na Slovensko chodime vela rokov, stale je tu co spoznavat a objavovat. Samozrejme boli sme na dovolenke aj v zahranici, ale doma je len doma!😊
Libi
Slovensko je krásne a kedže ja nie som plazovy typ tak urcite ako kazdy rok pojdeme s rodinkou spoznavat slovensko, uz sa na to teším
Preco slovenska dovolenka?
Slovensko je krajina odkadial pochadzam a kedze moje deti vyrastaju v zahranici a cim su starsie, tym su navstevy tejto krajiny sporadickejsie.. Cim viac im ukazem, kym este nie su dospele, tym je vacsia pravdepodobnost, ze sa sem budu aj moje deti vracat s radostou tak ako aj ja. Je to pre nas najlepsia dovolenka aka existuje- navsteva rodiny a vela novych zazitkov, ktore doma nemaju ako vyskusat.
Dovolenku na Slovensku si užívam od kedy mám deti. Sme malá krajina ale zároveň veľká aby sme každoročne našli vždy nové miesta ktoré môžme objavovať. Na malom kúsku zeme je toho veľa čo sa dá obdivovať - hory, jaskyne, zámky , národné parky, aquaparky či múzeá.
Nemusím byť ani jazykovo zdatná aby som sa dohovila a vždy sme vlastne iba "kúsok" od domu. Za pár hodín sme vždy doma.
Dovolenka na Slovensku musí vždy byť, hoci len na pár dní. Možnosti sú veľmi obsirne a neobmedzene. Tak sup sup spoznávať Slovensko.
Prečo dovolenka na Slovensku?
Máme 2 deti - 2ročnú a ročnú - M&M . Myslím, že každý rodič vie , čo je to jedno dieťa v aute na dlhú trasu - napríklad do susedného mesta - prípadne muž, kt.nesadne do lietadla , ani kedy bola potopa a záchrana vo vzduchu. :D
Zažila som aj stav môjho manžela - normálne dospelý človek , kt.tvrdil, že ak sa ho pokúsim strčiť do lanovky v Tatrách , tak sa hodí o zem , bude kopať nohami a nepohnem s ním 🙂
Takže ak budú deti po svojom milovanom otcovi - dovolenka na Slovensku sa stane raritou 🙂 čomu sa vôbec nehnevám, keďže toto leto by sme opäť radi popozerali Zoo , rôzne akcie, kde sa deti unavia tak, že v tom aute budú SPAŤ 🙂 V to pevne verím a modlím sa. Keby sa modlím lepšie , možno pre nás vyhrám aj tento super pobyt. Asi by som potom toho muža dotlačila aj do lanovky ( naposledy som musela s ním ísť pešo na Skalnaté pleso - cestou na Štrbské pleso , po spomenutí všetkých svätých a rôznych paranojách ako ho kde odstránim som to otočila a išla som naspäť ) :D
Zážitky s deťmi budú 2-násobné vtipné - samozrejme s odstupom času , takže ja sa na dovolenky - aj keď krátke , po našom krásnom Slovensku strašne teším . Amen 🙂
Prečo dovolenka na Slovensku? No pretože všade dobre, ale doma najlepšie! 👍☺ Na našom malom Slovensku máme predsa, krásnu prírodu, veľa pamiatok, zdravý vzduch, liečivé vody a už aj kvalitné služby, tak nie je dôvod prečo nedovolenkovat tu. My aj keď sa podarí ísť dovolenkovať do zahraničia, nikdy nevynechame dovolenku aj na Slovensku ☺💕
Spoznať svoju domovinu a užiť si všetko čo nám ponuka 😊
Slovensko je krásna krajina, nedá sa prebádať za deň, týždeň, mesiac, či rok. Treba krásy Slovenska spoznávať celý život!!!
Je ideálnym miestom pre mladých, manželov, rodiny s deťmi, seniorov..
Ponúka širokú škálu možností dovolenky a vďaka TRINITY HOTELS & RESORTS dokáže uspokojiť i najnáročnejšieho klienta 🙂
Slovensko jednoducho preto, ze je krasne. Mame tu vsetko, hory, jazera, kupele, zamky. Nemam moznost vela cestovat, ak sa to aj niekedy podari, vyberame miesta na Slovensku. 😊
...pre mna jednoznacna odpoved-na tak malom uzemi (rozlohovo) najdeme tak nadhernu prirodu,ako nikde inde, pamiatky a kulturu,ktora sa viaze k nasej historii,je nasmu srdcu najblizsia a zaroven je to idealna moznost ako si oddychnut,nieco vidiet, nieco nove spoznat, nemenit klimu a necestovat velmi dlho a daleko,ked mate deturence.
Nadherne miesta sa najdu vsade-Orava,Slovensky raj,ci Vysoke Tatry. 🙂
Prečo dovolenka na Slovensku?
Pretože Slovensko ponúka množstvo prírodných krás, pamiatok, a aj veľmi dobré služby čo sa týka detí v ubytovacích zariadeniach. Nemusíme cestovať dlhé hodiny k moru (máme vyskúšané aj s deťmi) a na Slovensku si to deti viac užili, cesta nebýva dlhá, a je tu viacej aktivít čo sa týka trávenia času.
Aj tento rok sme sa rozhodli dovolenkovať na Slovensku 🙂
Mam rada Slovensko, potrebovali by sme vela casu aby sme spoznali vsetky jeho krasy 😊 ponuka vela moznosti na travenie volneho casu , ci uz pri vode alebo v horach, spoznavanie hradov a zamkov... Preto by som chcela za svoj zivot stravit cas tym ze aj na Slovensku budem objavovat nove miesta formou dovolenky 😊
Lebo vobec netreba ist ďaleko aby si clovek užil krásnu dovolenku aj "doma" a to v každom ročnom obdobi 🙂 len treba otvoriť oči 🙂 Slovensko ponuka nespočetne množstvo možnosti pre turistku , lyžovanie , kempovanie alebo len neaktívne pobyty pre rodiny s deťmi v krase našich hor ....
Dovolenka na Slovensku preto, lebo:
- je tu krasne
- chceme, aby deti poznali svoju krajinu
- nemusime dlho cestovat
- podporime domaci cestovny ruch
- je jednoduchsie pre deti nadviazat kontakt s ostatnymi detmi (ziadna jazykova bariera)
Velmi radi by sme tu dovolenku vyhrali 🙂
Skoro vsetky dovolenky sme boli na slovensku. Mame velmi radi turistiku po nasich kopcoch, skalach a lesoch. A aj po rokoch spoznavania nasich krasnych koncin nemame pocit, že sme videli vsetky tie uzasne miesta, ktore mame tu, hned za rohom.
Slovensko je prekrasna krajina bohata na prirodne scenerie, starobyle hrady, jaskyne, moderne aqauparky,.... Je tu tiez relativne bezpecne prostredie a ludia su zvacsa mili a pohostinni. Pri nasich potulkach po Slovensku vacsinou prisposobujeme nas program detom (maju 4,11 a 14 rokov),aby sme im vstepili trochu patriotizmu a v buducnosti sa nemusime bat, ze na svoju rodnu vlast zabudnu niekde v cudzine.
Dovolenka na Slovensku je vzdy dobry napad, kedze mame krasnu prirodu, historiu a da sa tu dovolenkovat pocas celeho roka bez zdlhaveho cestovania. Kedze ja velmi nemusim zimne sporty, po slovensku chodime hlavne turistikovat a navstevujeme nase krasne mesta 🙂
Dovolenka na Slovensku je idealna hlavne ked mate male deti ako my. Maly ma rok aj pol. Kedže sa s malym detom neodporuča cestovať lietadlom tak je najlepšie ked ideme niekde autom a nie je to daleko, lebo dlhu cestu by v aute určtite ten naš neobsedel. Takže idealne na Slovensku. Kedby sa čokolvek aj pokazilo hned sme doma kdekolvek kedže sa všade dorozumieme🙂 aj to viac menej pozname všade. Toto leto zvažujeme dovolenku v Senci. Tak dufam že nam to vide. Na Slovenku je vela podujati a všeliakych atrakcii hlavne cez leto. Takže leprišu dovolenku si ani neviem prectaviť.
lebo sa snazime dostat na krasne miesta vsade na svete a pritom mnozstvo kras mame rovno pod nosom. ved poriadne nepoznam ani vychodne slovensko kde som stravila vacsinu svojho zivota. doteraz som nepochodila napr. krasny tokaj. o zvysku slovenska ani nehovorim. je toho este vela co sme nepochodili a po troske sa snazime viac spoznavat Slovensko 🙂
Dovolenkovať na Slovensku znamená:dlho necestovať,ukázať deťom krásy Slovenska a tak z nich vychovať ludí hrdých na svoju vlasť,podporiť Cestovný ruch u nás,a hlavne dorozumieme sa☺😀
Prečo? Lebo ľudia sa snažia veľa cestovať a spoznávať cudzie krajiny a pritom ani vlastnú nepoznajú. Ja uprednostňujem Slovensko. Chcem malého naučiť, aby poznal svoju krajinu. Keď s ním chodím po horách, tak sa vôbec nesťažuje, žeby ho nôžky boleli a to má len 3 roky. Ale, keď má len tak niekde chodiť, tak to sa mu nechce a hneď ho nožičky bolia. V Tatrách sme toho veľa zažili a spoznali. Rada by som s ním viac cestovala po Slovensku.
Všade dobré, doma najlepšie...máme radi Slovensko, je tu veľmi pekné, ešte na toľkých miestach sme neboli...🙂
Aj my radi dovolenkujeme na Slovensku, keďže naše deti sú často choré a nemám odvahu ísť s nimi niekde ďalej. Slovensko je nádherné a zbožňujem Tatry, ale rada by vyskúšala aj hotel Sitno. Vyzerá úžasne
Preco dovolenkovat na Slovensku? Asi preto, ze je rovnako krasne. Mame 3 male deti a momentalne lezime v nemocnici s mojou rocnou dcerkou. Neviem si ani predstavit, ze by sa nam nieco taketo prihodilo v cudzej krajine. Preto velmi zvazujeme dovolenku na Slovensku!!!
lebo Slovensko je krasne a mame ho poznat a ukazovat ho aj nasim detom 🙂
Pretoze je tu krasne a hlavne bezpecne 🙂😊
Pretože keď chceme objaviť krásu za hranicami, mali by sme v prvom rade objaviť a oceniť krásu tu u nás. Sme Slováci, Slovensko by sme mali poznať a kým sa vyberieme do cudziny, treba dať šancu aj našej krásnej krajine, ktorá ponúka veľké možnosti pre turizmus. Nás dovolenka na Slovensku ešte nesklamala 🙂

Dovolenka na Slovensku pre nás znamená, že nemusíme cestovať ďaleko, riešiť iný cudzí jazyk, prípadne lekárov v inej krajine. Na Slovensku je predsa všetko, čo má správna dovolenka s deťmi mať - voda, slnko, zvieratká, príjemné služby, atrakcie, história..., treba si len správne vybrať, ponuka je široká. Radi by sme vyskúšali aj dovolenku s trinity hotelmi, snáď sa to raz podarí.