Veľká súťaž o dovolenku na Slovensku podľa vlastného výberu
Na dovolenku nemusíte cestovať ďaleko – zapojte sa do súťaže o dovolenku na Slovensku v ktoromkoľvek z hotelov TRINITY – Senec, Vyhne alebo Vysoké Tatry.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory v téme „Prečo dovolenka na Slovensku?“
Pozn.: do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 26.02.2017 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 27.02.2017 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
4-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je 1 rok od jeho vystavenia!

S mojou 5 člennou rodinkou spoznávame krásy Slovenska a naozaj je na čo pozerať milujeme hlavne hory ich krásu a pokoj ktorý z nich vyžaruje 🙂
Stále tvrdim ze na Slovensku sa da krasne dovolenkovat, mozno nemame more ale mame ovela viac na Slovensku, mame uzasne, krasnu prirodu, chodnicky, miesta ktore sa oplatia spoznat a velmi rada ich ukazem aj svojim detom a verim, ze aj oni tiez budu ukazovat svojim detom, spomienkou na nas rodicov,,ze tu sme chodili,,a velmi radi sa aj kedykolvek vratime na tie miesta, daju sa najst velmi zaujimave ubytovanie s turistikou, ustretovym personalom kde su vitane aj deticky, mame male dieta, vyhovuju nam kratsie vzdialenosti cestovania, jazykova bariera ńie je prekazkou co je super🙂 Pre nas, Slovenska dovolenka je naj❤
Moj muz neoblubuje exoticke dovolenky, tak aj preto 🙂 a neradi dlho cestujeme takze na slovensku je to idealne 👍
Slovensko je jednoducho super. Za oddychom a pohodou netreba chodiť ďaleko. 🇸🇰
Prečo na Slovensku? Pretože si myslím, že tu máme krásnu prírodu a jaskyne a že najskôr treba trošku podporiť ten náš cestovný ruch.
Mame čarovnu prirodu..stále je čo obdivovať a objavovať..a je nadosah
viem si predstaviť oveľa krajšie prežitú dovolenku ako týždeň ležať pri mori. Stačí mi zostať doma, na Slovensku, kde je všetko, čo mám rada: veľa hradov, zámkov, kaštieľov, nádhernú prírodu, jaskyne. Už som toho na Slovensku navštívila dosť, ale stále je veľa miest, kam by som chcela ešte ísť. Slovensko má veľa krásnych kútov, ktoré by sme mali spoznať a tiež tak podporiť domáci cestovný ruch - podporiť Slovákov.
Krásy Slovenska a samo Slovensko nemôžeme ničím nahradiť, pretože sú pre nás soľou bez ktorej my Slováci nedokážeme žiť. Vždy si to uvedomím, keď blízke osoby odchádzajú mimo Slovenska a nedočkavo čakajú na návrat DOMOV
áno, Slovensko je krásne, nádherné, očarujúce....a kde ísť s dvomi deťmi na vozíkoch invalid.??? a ešte keď aj nieto peňazí nazvyš???
Pretože na Slovensku je nám SUPER! Naša 4-členná rodinka strávila prvú spoločnú dovolenku - 3 noci v hoteli Sitno vo Vyhniach...Bolo tam SUPER, všetko bolo nádherné....😍 A hlavne - DROBCI si to poriadne užili a už teraz sa vypytujú, kedy zase niekam pôjdeme... Nooo... Skúsime im ukázať ďalšie časti nášho Slovenska... 😉
Prečo? Lebo je to poruke,veľa veľmi pekných miest, už aj služby na úrovni a hlavne netreba cestovať do tramtarie...💤💜
Lebo kazdemu ma co ponuknut vo svojej roznorodosti a nadhere, preto Slovensko☺
Keď som bola dieťa každý víkend sme s rodičmi cestovali po celom slovensku a spoznávali jeho krásy . A ja som im za to veľmi vďačná že ma naučili aké je naše slovensko krásne. To isté chcem ja dopriať svojmu dieťaťu.
My chodime s detmi na dovolenku len po Slovensku. Chceme aby videli, v akej krasnej krajine ziju
My chodime s detmi na dovolenku len po Slovensku. Chceme aby videli, v akej krasnej krajine ziju. Cisty vzduch, lesy a bohate kulturne dedicstvo. Stale je co objavovat a deti tieto vylety miluju.
Ja som navštívila viacero krajín mimo Slovenska A žila som aj niekoľko rokov V zahraničí, ale na druhej strane napríklad V Tatrách som ešte nebola. Túto chybu chcem napraviť pri svojej dcére. Dovolenky trávime na Slovensku.
lebo Slovensko je krásne a máme čo pozerať
Pretože Slovensko je krásne
S manželom a dcérou radi spoznávame Slovensko. Na výročie svadby sa však snažíme s mužom nájsť si iba pre seba ešte nenavštívený kútik Slovenska - tento rok by sa hodili Vyhne 😉❤🙏
Po dlhej dobe sa mi podarilo vybehnúť s malou na 4 dni na Oravu a bolo krásne 😍. Túžim vidieť viac zo Slovenska. A tie Vyhne ma lákajú.
Všetky naše doterajšie dovolenky boli na Slovensku. Je tu krásne a vidieť Vyhne sa určite tiež oplatí. Krásny deň všetkým. 🙂
O krátky čas pribudne do našej rodiny ďalší člen, na ktorého sa už veľmi-veľmi tešíme - a i z tohto dôvodu plánujeme tento rok našu letnú dovolenku na Slovensku - vo Vysokých Tatrách. Nemusíme cestovať ďaleko, čo je pri malom dieťatku pre nás dôležitým faktorom pre výber miesta na dovolenku - a okrem toho boli sme tam aj minulý rok na predĺženom víkende, veľmi sa nám tam páčilo, krásna príroda... radi by sme tentokrát šli na dlhšie.
Každý rok dovolenkujeme na Slovensku - našou srdcovkou sú Tatry. Obe moje dcérky bojujú s alergiami/astmou, toto vysokohorské prostredie im veľmi pomáha.
Vždy som si myslela, že správna dovolenka je len pri mori. Ale posledné roky ma presvedčili o opaku a veru na Slovensku je nie len krásne, ale dá sa tu aj super dovolenkovať 😉 Nám sa veľmi páčilo v Štúrove a minulý rok nás očaril Ždiar, kde by sme sa ešte určite chceli vrátiť. Tento rok, tiež plánujeme dovolenkovať na Slovensku 🙂
Netreba ďaleko cestovať a je tu veľa krásnych miest. Načo chodiť do zahraničia, keď aj na Slovensku možno zažiť krásnu lyžovačku alebo turistiku v nádhernej prírode. Myslím, že Slovensko sa za posledných pár rokov zlepšilo, čo sa týka kvality ubytovania aj zábavy. A hlavne doma je doma.
Najkrajší kút v šírom svete je moja rodná zem,
zelený sad v plnom kvete je moja rodná zem.
Čierne hory pyšno stoja až sa nebies dotýkajú
a pod nimi šíre polia kvetmi posiate na zemi raj vytvárajú ... každý by mal milovať svoju vlasť 🙂 a ja ju určite milujem a vediem k tomu aj naše dvojičky ....🙂
Preco dovolenka? Lebo rodicovska "dovolenka" je dusevny masaker.
A preco dovolenka na Slovensku? Lebo chceme navstivit vsetky nase hrady, jaskyne, rozhladne a drevene kostoliky. 🙂
mnohi cestuju kade tade po svete, poznaju aj neprebadane veci a mnohi z nich nevedia na mape najst Vah alebo Dunaj.... a nepoznaju krajinu, kde su ich rodne korene a pritom je tu krasne, netreba nejake jazykove znalosti, dohovorite sa vsade mozne, dopravite sa vlakom, autobusom, autom, a priroda je jednoducho neopakovatelna, najdeme tu historicke pamiatky, vodu, hory, nakupne moznosti, kulturne vyzitie - cize vsehochut a kazdy si pride na svoje...🙂

Dovolenka na Slovensku? Lebo je tu nadherne, milujeme Tatry, mame ich pod nosom a chceme ich predstavit nasej skoro 2-rocnej dcerke, lebo je to ten najkrajsi kut Zeme. Rovnako s nou chceme navstivit postupne nase krasne hrady a zamky. Uz sa na to velmi, velmi tesime. Hotely Trinity su na nase potulky uplne idealne, kedze su uzasne prisposobene detickam. V jednom z nich sme mali dokonca nasu romanticku svadbu 💞 a radi by sme sa tam vratili ako rodinka 👨👩👧. 🍀🍀🍀