icon

Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
19. feb 2018

Zapojte sa do súťaže o zážitkovú dovolenku v hoteloch sieti Trinity Hotels & Resorts a vyskúšajte si komfort vybavenia hotelov, kde platí motto „Zábava a zážitky pre deti, oddych a relax pre rodičov“.

Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zabávajte sa spolu s nami. U nás si vyberáte hneď dvakrát, lokalitu a termín dovolenky podľa témy, pretože v Trinity zažijete každý týždeň zábavný program pre deti v inej téme počas celého leta.

Svoju výhru môžete využiť v Hoteli Senec na brehu Slnečných jazier, Hoteli Sitno v srdci Štiavnických vrchov alebo Atrium hoteli vo Vysokých Tatrách.

AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory k tematickým týždňom v hoteloch siete Trinity Hotels & Resorts – pozrite si letný katalóg Trinity Hotels & Resorts a napíšte nám, ktorý hotel a tému by ste si vybrali Vy.

Letný katalóg pobytov nájdete na: http://www.trinityhotels.sk/pobytovy-balik-letn...

alebo si pozrite stránky našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk

do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 25.02.2018 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 26.02.2018 a bude kontaktovaný internou poštou.

O ČO HRÁME?
3-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur

Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne

Pozn.: platnosť výherného poukazu je až 1 rok od jeho vystavenia!

Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu
katkuz
20. feb 2018

@patricia_trinityhotels veľmi dobry napad s tematickymi tyzdnami 🙂 cez leto je vsak nasa rodina viazana terminmy manzelovej a mojej dovolenky v praci a myslim tak je to i v inych rodinach. Kvoli lokalite by sme volili Sitno alebo Tatry a kvoli detom hrdinov -Spievanku a Zahrajka 🙂

cilkau
20. feb 2018

všetky hotely su pekné aj zaujímavé aj hotel Atrium vo Vysokých Tatrách 🌞👍👏❤😘😍😀😎😉🍀☃📷

sticker
lamey
20. feb 2018

Osobnú skúsenosť s Trinity Hotels nemám. Úplnou náhodou som nedávno natrafila na stránku keď sme s manželom hľadali nejaký jarný welness pobyt a bolo fakt zaujímavé sledovať co všetko hotely ponúkajú. Od oddychu pre rodičov až po kopec zážitkov pre drobca. Najviac nás nadchol hotel Sitno v Štiavnickych vrchoch, prekrásne miesto v očarujúcej prírode.

ajka30
20. feb 2018

Urcite by sme radi vyskusali hotel Sitno, znami boli niekolkokrat a nevedia si vynachvalit, najma animacne programy pre deti. Vybrali by sme si tematicky tyzden zamerany na sport pripadne rozpravky.

ferihegy
20. feb 2018

Milujeme Tatry. Takze pre mna jasna volba ATRIUM a priznavam, ze sme po nom uz pokukovali kedze ma vyborne recenzie. Teraz sme dva roky uz Tatry nenavstivili skrz komplikovane tehotenstvo a narodenie drobceka, ale verim ze tento rok sa uz ako rodinka vyberieme, kedze syncek uz oslavil prave vcera svoje 1. narodeninky. Pekny den.

mimiatomi
20. feb 2018

v prípade výhry ma veľmi láka Hotel Sitno a prebádanie okolia Štiavnických vrchov. Váš animačný program je naozaj SUPER a konečne by si vedeli aj rodičia trochu oddýchnuť na dovolenke. 🍀🙂😍❤👍

05ada
20. feb 2018
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

My sme este namali sancu ist na dovolenku vobec. Precitala som si vsetko o hoteloch Trinity - vyzera to viac nez lakavo+ program co robia pre deti je super. Mamicky tu na MK maju vyborne skusenosti s Trinity ci uz Sitno, Tatry alebo Senec. Vyhra by nas potesila a hotel by vyberala asi moja mala dcerka Lenka. Samozrejme podla toho, ktore postavicky by sa jej zapacili.😉
Ja sa rada prisposobim stastne dieta-stastna mama.🙂

oira
20. feb 2018

Pravidelne v lete si uzivame 1 pobyt v hoteli Sitno. Ak by sme mali ist na letny pobyt, urcite by nasho synka potesil pobyt so Spievankovom. Kazdopadne, letne Tatry by boli vitana zmena, nikdy sme tam neboli s malym ....

lucita79
20. feb 2018

Ja a moja rodinka by sme si vybrali Letnu dovolenku v ATRIUM High Tatras.Ale bolo by to v podstate jedno kde,ked budeme hlavne spolu a dobre si oddychneme a deti vyšantia🙂

kasyra
20. feb 2018

Vybrali by sme si "Letná dovolenka v SITNO Forest Resort".

mimanr
20. feb 2018

Vsetky ponuky vyzeraju skvele, my by sme zvolili SITNO. Uz sme boli a mali sme sa V Y B O R N E!! 🙂

kacura24
20. feb 2018

Jednoznacne Hotel Atrium vo Vysokych Tatrach a kedze mame este male bejby ktore len tak hocijaky program nezaujme tak ma najviac oslovil "Tyzden na farme" co by sa mu urcite pacilo ☺😊

dominicka1986
20. feb 2018

Tatry su vzdy dobra volba,hory cerstvy vzduch.z ponuky ma oslovil najma hotel Atrium High Tatras.ma aj vyborne hodnotenia na roznych forach.na svoje si pridu deticky vdaka pestremu programu aj dospeli zrelaxuju dosyta.k tomu nejaka tura v horach...idealny oddych.😉

anika932
20. feb 2018

Pobyt vo Vysokých Tatrách je viac ako lákavý, takáto dovolenka nielenže spája a utužuje rodinu ale s takýmto výborným programom, ktorý ponúkate určite zostanete v srdciach vašich zákazníkov a verím, že by nemenili už za iné. 😊😊 Atrium je jednoznačne top 👍

greta123
20. feb 2018

Radi by sme strávili letnú dovolenku v hoteli Sitno, pretože sme tam ešte nikdy neboli, konkrétne by sa jednalo o romantický pobyt spolu s manželom.🙂 Potrebujeme sa odreagovať a trochu si oddýchnuť. Veľmi by sme sa potešili, ak by sa na nás usmialo šťastie🍀

mirkahudakova2
20. feb 2018

No vyhrať pobyt u Vás by bol raj pre naše deti a konečne by to bola dovolenka aj pre nás, lebo ponúkate pre deti neskutočný program, takže aj rodičia si určite oddýchnu 🙂 Naše obe deti milujú zvieratká, takže jednoznačná voľba by bola pobyt v hoteli Átrium - týždeň na farme 🙂 ❤

monikaaa7
20. feb 2018

Úprimne všetky 3 rezorty Trinity vyzerajú výborne a ak by som vzhrala bolo by mi úplne jedno, že ktorý🙂 Pre mňa je dôležité,že v každom si deti nájdu to svoje a źe budeme spolu🙂 V zadaní bolo, že máme zhodnotiť témy jednotlivých týždňov.. .Mňa s ohľadom na mojich drobcov (mám 4 ročnú princeznu a takmer ročného chlapčeka) zaujali tieto:
Senec Lake Rezort: Indiansky týždeň, Slunce,seno,senec, Lady karneval, Rozprávka
Sitno Forest Resort: Spievankovo, Maškarný bál, Mágia čary triky
Atrium High Tatras: Indiansky týždeň, Týďen na farme
Výhra by nás veľmi potešila, keďže náš tato je veľmi zaneprázdnený, no v prápade výhry by sa nemohol vyhovárať a ocenili by to najma drobci🙂)))

lilenka141
20. feb 2018

@patricia_trinityhotels vybrala by som si hotel Atrium vo Vysokých Tatrách, z dôvodu že vo Vysokých Tatrách som ešte nebola s priateľom a keďže v máji čakáme babo ani sa tak rýchlo nedostanem. Hotel je veľmi luxusný a ocarujuci, o zabavu je tam postarané. Určite by sme ho radi navštívili 🌲🌳🌼🏔🏞

ataner81
20. feb 2018

waaaaau, práve som sa zasnívala. Sedím na terase s vínkom v ruke, príjemne unavená po celodennom výlete v Tatrách. O chvíľu ma čaká bazénový svet kde sa s mojimi tromi piškótkami do sýtosti vybláznime a keď sladko zaspinkajú, s mužíkom strávime krásny romantický večer na terase.
Škoda, že je to len sen. Alebo žeby sa usmialo konečne šťastie aj na mňa?
Určite by sme s rodinkou vybrali pobyt v Tatrách-Atrium. Na termíne nejako nezáleží, stačí keď bude teplejšie počasie. Veľmi ma zaujala téma týždeň na farme lebo moje detičky zvieratká milujú.
Tfuj, tfuj, tfuj, držím si silno palce🙂

veroxy
20. feb 2018

nam by sa pacilo ist v lete na taku malu dovolenku do Atrium- High Tatras ☺️ krasne prostredie 😍 kedze tento rok nam nic nevychadza iba slovensko tak par dni by som si v Tatrach chcela oddychnut a nacerpat silu a energiu☺️

monita59
20. feb 2018

Veľmi sa mi páčia Tatry a z ponuky ma s priateľom najviac upútala Letná dovolenka v ATRIUM High Tatran. Určite by sme sa potešili výhre. Zatiaľ sme boli v tatrách a len raz ale chceli by sme si to zopakovať.

cailana
20. feb 2018

My sme nadšení tatranci.a do Átria sa chystáme už dlho.ibaze zatiaľ každý rok dostalo niečo prednosť pred dovolenkou.dieta.byt.druhe dieťa.auto.skrine.dvere.podlahy😂

annakomackova
20. feb 2018

Navštívili sme hotel Senec,bolo to úžasné hlavne pre naše tri deti,radi by sme sa tam vrátili,hlavne kvôli programu pre detí,keď sa oni zabavia a my trochu oddychneme 😉chceli by sme vyskúšať výlet vláčikom ale aj aj bazény, ktoré sú pre naše deti top...

franka19
20. feb 2018

jééééj, taká možnosť vyhrať dovolenku, je to o šťastí a PRE NÁS sa to viac cení ako výhra v lote... v lete si užiť Senec a v zime Tatry... úžasné...

mapa
20. feb 2018

Radi by sme vyskusali hotel Sitno- Vsade same bubliny ☺

cilkau
20. feb 2018

vybrala by som si cez leto hotel Atrium vo Vysokých Tatrách 👍👏❤😘😍😀😎😉🌳🍀☃🌞⛰🏕📷🎁

sticker
ma12345
20. feb 2018

@patricia_trinityhotels O Vašom rezorte som veľa počula od rodiny aj známych. A musím povedať, že samé dobré recenzie. Deti ich milujú a hrajú sa s vecami od Vás ešte dlho. Určite Vás plánujeme navštíviť i my. Najskôr asi hotel v Tatrách, keďže Tatry sú Tatry a my ich jednoducho milujeme ❤

veronika2601
20. feb 2018

Este sme bohuzial nevyskusali...vase sluzby...ale vyhra by nas isto veeeelmi potesila..chceli by sme detom a samozrejme aj sebe dopriat zabavu na ktorudobierku len tak lahko nezabudnu a pre nas oddych...po narocnom roku..:-*

maryon1
20. feb 2018

Nas by potesil hotel atrium a vysoke tatry.su nasou srdcovkou.vela slovakov cestuje celorocne za prirodou za hranice,anetusia,ake krasy mame doma.tatry a skvely hotel k tomu,co viac si na dovolenke priat...

andrejockat
20. feb 2018

Urcite by sme radi vyskusali hotel Sitno, kedze do Tatier chodime kazdu jar, aby deticky spoznavali krasy nasej krajiny, ale v Stiavnickych vrchoch sme este neboli. Vyskusali by sme rozne sportovicka co ponukate a deticky by boli zvedave na animacne programy pre deti. Vybrali by sme si tematicky tyzden zamerany na sport pripadne tvorenie/tvorive dielne. Pripadnej vyhre by sme sa velmi potesili.