Súťaž o balíček prírodnej kozmetiky 4 ELEMENTS podľa vlastného výberu
Máme tu posledný deň Dní s Trinity a my uverejňujeme poslednú súťaž – tentoraz si zasúťažíme o produkty značky 4 Elements– balíček prírodnej kozmetiky podľa vlastného výberu.
AKO SÚŤAŽIŤ?
Stačí poslať odpoveď na otázku – Kde ste sa prvykrát dozvedeli o značke prírodnej kozmetiky 4 ELEMENTS?
Svoje odpovede posielajte ako príspevky v tomto fóre do 25.2.2017 do 24:00 hod. Výhercu budeme kontaktovať internou poštou.

@patricia_trinityhotels dozvedela som sa tu na MK 😉
Prave tu, na Modrom konikovi 🙂 a rada by som ju vyskusala ;)
Dozvedela som sa o nej hned po kliknuti na tuto diskusiu 😉
Od známych ktorý mali možnosť vyskúšať v hoteloch... vyzerá super takže by sa urcite oplatilo vyskúšať keďže ja som tú možnosť nemala zatiaľ 😉
Tu a teraz 😂
Na stranke Boutique Events, a potom som to nasla tu na MK.
O vasej kozmetike som sa dozvedela tu na MK 🙂
Dozvedela som sa o nich tu na modrom koniku vyzaraju naozaj vyborne budem vdacna za moznost ich vyskúšať
Tu na Modrom Koníku.
@patricia_trinityhotels z hotelov Trinity🙂 už niekoľko rokov a sú to tie najlepšie kozmetické prípravky 🤩
Dozvedela som sa z modreho konika
S 4elements som sa prvykrat stretla v hoteli GateOne Bratislava v roku 2010 a nikdy v zivote nezabudnem na tu vonu. Pripomina mi najkrajsie roky zivota 🙂 Dakujem aj touto cestou za pripomenutie 🙂
O tejto prirodnej kozmetike som sa dozvedela prave teraz tu na Modrom koniku v tejto sutazi,a kedze som zastancom prirodnej kozmetiky velmi rada by som ju vyskusala.

Tu na modrom koníku 🙂 a hneď Googlem, lebo prírodnú kozmetiku ja môžem...
V hoteli Sitno Vyhne ;)
Tu a teraz 🙂
Prvý raz to bolo práve na modrom koníku
Tu na Modrom konikovi.po precitani charakteristik ma oslovila a stoji urcite za vyskusanie
na 💙🐎 tu a teraz
práve tu a teraz 😎
Dozvedela som sa o 4 ELEMENTS tu a teraz, ale vyzerá naozaj záujimavo. Krásny a zaujímavý dizajn. V jednoduchosti je krása.
1x som sa o tejto kozmetike dozvedela tu na MK
tu na modrom konikovy
na modrom koníkovy 👍👏❤😉 baliček by veľmi potešil 👍👏❤😇😘😍😀😉🙂🎁🏡🏕⛰🍀🍀🌳

Kozmetiku 4elements som spoznala tu na MK. Zato, že je to prírodná kozmetika má moje body, preto by som ju rada aj vyskúšala.
Dozvedela som da o nich tu o nich tu na MK. Ešte som ich nevyskusala ale kamoška ich chvali🍀🍀🍀
Tu, na MK 😎
Prvy krat som sa o nej dozvedela minuly rok tu na Modrom koniku pocas dni s Trinity. A vlastne potom sme sa rozhodli aj pre dovolenku v Atrium. 🙂
dozvedela som sa to tu na MK

Tu 😀😀😀