icon

Thajské masáže – skúsili by ste?

patricia_trinityhotels
Moderátor
22. feb 2018

Jednu tému venovanú masážam tu už máme. Poďme sa však povenovať konkrétne jednej špecifickej a to Thajskej masáži. Novinkou minuloročného leta bolo rozšírenie radov našich masérov o výpomoc priamo z Thajska.

Aj v tomto smere sme však chceli priniesť niečo nové a zároveň naše. Tradičné thajské masáže, ktoré sú známe všade vo svete sme prepojili s naším 4 Elements Day Spa konceptom, výsledkom čoho je výnimočné prepojenie východných terapií so silou účinku tradičných slovenských bylín.

NOVINKOU sú aj masáže v prírode, ktoré realizujeme hlavne počas letných mesiacov.

nancy666
•
22. feb 2018

To vyzerá konkrétne na Sitno myslím si ;) ešte sme u vás neskúšali ale aj na to isto príde. Je to už taký štýl mat reálne thajky, ja len oceňujem. Európan by to asi tak ani so školeniami nedal. A sú veľmi milé, teda predpokladám keďže to je taký národ. Za nás palec hore👍🏼

zuzka38
•
22. feb 2018

thajske masaze mne nevyhovuju, po kazde mam z nich migrenu..

dominika6
•
22. feb 2018

@patricia_trinityhotels myslím si,že každý otecko už pocítil thajskú masáž od vlastných detí na chrbte 😀..
nieje to nebezpečné pre klienta že mu niečo urobia? asi nato nieje každý vhodný kandidát..🙂

lenqua_12325
•
22. feb 2018

Mne to príjemné moc nebolo a to sa platilo 40€ za ani nie hodinovu masaz, čo človek očakáva úroveň.

fefe123
•
22. feb 2018

Najlepšie masáže, aké existuju... je potom svalovca, ale to nevadí, hlavne, že to pomáha...👍👌🙂

nelly761
•
22. feb 2018

Ja asi nieeee .... moha chrbtica by to nezvladla

zuzka1120
•
22. feb 2018

Určite áno 🤗🤗🤗

patricia_trinityhotels
autorModerátor
•
22. feb 2018

@nancy666 ďakujeme za podporu, ja som už vyskúšala a cítim sa konečne napravená 😊 Je to úplný iný štýl masáže, vrelo odporúčam, ak má človek konkrétny problém, ktorý bežnou masážou nedokázal odstrániť, ja som mala problém s krčnou chrbticou a naozaj bolesť konečne povolila 🙂

lienka875
•
22. feb 2018

Ja som pred dvoma týždňami na popud manžela prvýkrát skúsila thajskú masáž. Zaplatil mi celotelovu masáž ( že si zaslúžim,keď celý deň behám za našim drobcom) a musím len a len pochváliť, bola som ako znovuzrodená 🙂 Už sa neviem dočkať kedy mu opäť napadne dať mi taký super relax. 🙂

patricia_trinityhotels
autorModerátor
•
22. feb 2018

@dominika6 je to vhodné pre každého, oni vedia, čo robia a masáž prispôsobujú potrebám klienta. Mám odskúšané na vlastnom tele ;)

purinkaa
•
22. feb 2018

Jasne, ze by som vyskusala 🙂...

kupcovci
•
22. feb 2018

Aj ja by som vyskusala ☺

sindas
•
22. feb 2018

Ano skusali aj s manželom. Prvy krat to bolo "čudne" no vsak ked vidite ze vas ide masirovat kolenami a celou vahou tela tak si poklepete len po čele.. Ale naozaj to bolo super... ( potom sme to skusali aj doma s manželom) :D. Naposledy som bola na masazi 5 dni pred porodom 🙂

dominika6
•
22. feb 2018
ferihegy
•
22. feb 2018

Moj znamy mi povedal, ze kto nezazil Thajsku masaz od pravej Thajcanky nevie co je to dobra masaz. Moze to byt naozaj vynimocna masaz.

pragmaticka
•
22. feb 2018

uz roky chodim len na thai masaze!!

harmona
•
23. feb 2018

Och to by sa mi takto vonku pacilo :D

terina25
•
23. feb 2018

Na thajskú masáž som bola 2x. Raz som bola sama na masáž chrbtice a raz s partnerom na celotelovú masáž. Za seba môžem len a len odporúčať. Mám veľké problémy s chrbticou. Po masáži som bola ako zbitý pes, ale na istý čas ma to zbavilo bolesti. No treba chodiť pravidelne, čo bohužiaľ nemôžem jednak kvôli financiám a jednaj kvôli času. Takže za mňa jednoznačne áno.

katarina111
•
25. feb 2018

Mali sme to šťastie spolu s manželom vyskúšať originál priamo v Thajsku...môžem len odporúčať, keď sa to bude zhodovať s tou našou 🙂 Treba vyskúšať!!!

emamaj
•
17. máj 2018
Používateľ emamaj je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od emamaj.

Za mňa určite áno, vyskúšala som https://www.thaimassage-oase.sk/ a nikdy som necítila lepšie uvoľnenie 🙂