***SÚŤAŽ O MINIKONCERT KAMARÁTOV Z TRINITY***
V Trinity Hotels zábavný program pre deti naozaj vyšpičkovali do každého detailu. Maskoti boli len základ. Každá dvojica má svoj príbeh a vlastné pesníčky špecifické pre daný hotel a lokalitu. Všetko je zábavné, rytmické a náučné.
Áno, hovoríme o našich maskotoch,Kamarátoch z Trinity, ktorých môžete vidieť na pódiu naraz ako hudobno-tanečnú skupinu.
Práve ony sú tí, ktorí zožali veľmi veľký úspech najmä medzi detmi, ktoré navštevujú naše hotely.
Obľúbili si ich však aj deti, ktoré ich videli len na našich koncertoch, pretože naši kamaráti sú jedineční, priateľskí a hlavne zábavní! 😊
Tanečnú skupinu Kamarátov z Trinity moderuje a vedie Nitka, s ktorou môžete až do nedele komunikovať, tak trošku spovedať a vyzvedať detaily zo zákulisia tejto výnimočnej skupiny.
Neodmysliteľnou súčasťou teamu Kamarátov je Čľupko, Vlnka, Kopko, Svetluška, Skalko a Ozvenka. Dnes máme za sebou koncert v Tatrách a Nitka sa rozhodla vyhlásiť novú súťaž. SÚŤAŽ o mini koncert Kamarátov z Trinity. Môžete ho mať na oslave narodenín, pozvať ich do škôlky či školy. Proste prídeme za vami.
AKO SÚŤAŽIŤ?
Pod príspevok napíš mená Kamarátov z Trinity, ktorí tancujú v závere nášho videa:
🙂
Vaše odpovede zasielajte do polnoci nedele 24.2. a my následne vylosujeme jedného z vás, ktorý získa Minikoncert našich Kamarátov ;)
POMÔCKA:
Sleduj facebookovú stránku Kamarátov ;)
https://www.facebook.com/trinitykamarati/
Tešíme sa na vaše odpovede ❤

Skalko a Ozvenka 🙂
@jakubella ahoj komentovala si príspevok z roku 2019 preklikaj sa na 2020 🙂 ale ? Kľudne Vás pozývame na koncert ❤️🥰
@nitkatrinityhotels hi hi no asi som veľmi premotivovana😁
@jakubella a čo s tym koncertom pridete pozriet ? 🙂 Teraz sme dokoncertovali Senec a Sitno ale este mame v hoteli Atrium 26.02 a 29.02, 04.03 a 07.03. V Sitne a v Senci budeme až počas Velkej noci. Kľudne si môžeme o termínoch písať na fb fan page: Kamarati z Trinity. Pozývame na náš účet 🙂 Prajem pekný dník
@nitkatrinityhotels Odpadla som 🙂 Dakujem(e) krasne! Moj milovany druhorodeny syn dostal najkrajsi darcek k dnesnym meninam👏 To bude este dnes doma radosti! Urcite stihneme Atrium, budem Vam pisat 🙂 Mame pekny dník a teraz este krajsi. Dufam, ze aj Vy❤
@jakubella Pekný deň, samozrejme píšte mi kedy Vám to vyhovuje a ja to sprocesujem 🙂

Skalko a ozvenka - opravuje mi to na samko a pozvánka 😁 teda nás asi pozývate so synom samkom😂