SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.
My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).
HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

Vybrala by som si hotel Sitno lebo tam chodime kazdy rok ale tento rok hotel zdvihol ceny oproti minulemu roku o 1/3 tak som hladala niekde inde
@patricia_trinityhotels velmi rada by som sa s muzom a dcerkou isla pozriet do hotela Sitno, pretoze kamaratky, ktore tam chodia ma “mama vikendy” si to nevedia vynachvalit. Hlavne ti animatori, varenie pre deticky, bazen atd, to musi byt pre deti skutocne zazitok!
Určite hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách. Drobec by si to užil a hlavne by mu prospel ten tatranský vzduch kedže sme prieduškári.
Navštívili by sme určite Sitno... Okolie nás očarilo pred dvomi rokmi... Deti by sa tam chceli opäť vrátiť, aby všetky tie krásne miesta ukázali malej sestricke... A dovolenka by sa už fakt zišla.. Vypnúť z kolotoča a užívať si, že sme spolu ako rodinka.. Dúfam 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Vybrali by sme si hotel Sitno. Tam sme este neboli
Keby sa na moju rodinku usmialo stastie, vybrala by som si hotel Sitno. Tatry su mojmu srdcu blizke, Senecke jazera zas manzelova srdcovka. Sitno by bol pre nas nieco nove, urcite krasne, mozno by prirastlo k srdiecku nasmu 10 mes. synovi. 🙂
Dobry podvecer,sne 5 clenna rodinka a spolu sme este neboli na ziadnej dovolenke,ak by sme si mali vybrat bolo by to Sitno,no potesili by sme sa akejkolvek spolocnej vytuzenej dovolenke🤗
Hotel Atrium,milujeme Vysoké Tatry,turistiku,takže by sa nám to veľmi páčilo
Vybrala by som pre rodinku hotel Sitno, pretoze v tejto oblasti sme este nikdy neboli a verim, ze by sme tam mali co vidiet a robit👍
Zdravím, určite hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách. Užili by sme si to s drobcom a pomohol by mu tatranský vzduch.
Hotel Sitno, okolie B. Štiavnice milujeme😉
Hotel Atrium v Novom Smokovci, lebo milujeme Tatry
Hotel sitno - kvoli prirode a nie je to tak daleko z BA ; )
Nakolko nasa dva a pol rocna dcerka miluje Dorotku, Skalka a Ozvenku tak Hotel Atrium, krasna priroda a atmosfera prostredia Tatier je iba dalsie plus pre spoznavanie novych veci.
Takze ak by som si mohla vybrat, vybrala by som si Sitno. Ale ak by to bolo aj cokolvek ine, vyhra by velmi potesila. Za 8 rokov manzelstva sme boli na dovolenke jediny raz a aj to na svadobnej ceste kedze vsetky financie hlce nas domcek. A to by bola teda nasa prva dovolenka uz v trojici s nasou dcerkou. Verim ze by si to uzivala este vuac ako my.
Vybrala by som Atrium, v Senci sme už boli, bolo vynikajuco a Tatry zasa milujeme, tak by sme sli radi na pobyt do Tatier 💓👍
Hotel Sitno, chceli sme ísť tento rok, ale náš termín bol obsadený. Bol by to relax pre celú rodinu
Ak by sa na nás usmialo šťastie, radi by sme navštívili hotel Atrium v Novom Smokovci. Rada by som si pripomenula detské časy, keď sme tam každé leto s rodičmi trávili dovolenku 💜
@patricia_trinityhotels hotel Atrium v Novom Smokovci -Vybrala som si tento hotel,je nadherny,vela moznosti pre deti.Novy Smokovec mame najblizsie..mi sme sice este v nom neboli,no nasi znami chodia casto...Velmi radi by sme sa pridali a uzili si skvelu dovolenku VDAKA VAM 🙂)))))😍❤🍀👍😉🙂🙏
Bola by to dobrá vec, vidieť Nový Smokovec, ešte sme tam neboli, na výlet sme hotoví.
Nam by boli jedno do akeho hotela by sme sli.myslim,ze nasa rodina potrebuje riaden oddych,relax a pohodu a restart.bohuzial peniazky na dovolenku mimo slovenka nemame a na slovenku tiez nie takze by sme boli za ktorykolvek zazitkovy pobyt moc radi.este doplnim,ze v ani jednom z uvedenych hotelov sme neboli no radi by sme to zmenit.
Nám sa páčia lesy plné života v okolí hotela Sitno a lúky, na ktorých sa dá len tak vyvaliť, trhať kvietky a obdivovať hmyz. Štiavnica je nám srdcu blízka, je neďaleko od nás a k tomu super bonus Hotel Sitno, deti boli nadšené, keď sa vďaka Vám mohli jeden deň kúpať vo vodnom svete. Často spomínajú Kopka a Svetlušku a púšťajú si Trinity pesničky.
Priznám sa, my sme neboli ešte ani v jednom z týchto hotelov a to už mame nacestovane dosť, asi preto, že sme čakali kým syn bude chodiť a už sa prehra kúsok sám a teda teraz už dovolenky a pobyty vyberáme zasadne aby lokalita, hotel, vybavenie bolo vhodne pre nho. Z týchto hotelov mám zatiaľ najlepšie recenzie na hotel Sitno, či už od známych alebo z youtubovych kanálov :P hotel vyzerá zaujímavo a recenzie sú viac než výborne. 🙂
Hotel Sitno 🙂 Zijeme v Kanade, nase tri deti pri pozerani Spievankova sa vzdy pytaju kde je ten vodny park a ci tam pojdeme ked prideme na Slovensko 😅 a prave toto leto stravime doma na Slovensku, Takze Hotel Sitno pre nas
Hotel Sitno pozname a posledna navsteva wellnes nas sklamala, tak by sme asi radsej navstivili Tatry 🙂 ak sa na nas uzmeje stastie 🍀🍀🍀
bol by to super darcek pre mojho syna k 10 narodeninam 💓 pozname vsetky trinitacke pesnicky 🎶🎼🎤
Jednoznacne by to bol Atrium, mame to z Kosic najblizsie a Tatry su nasa srdcovka. Velmi by nas vyhra potesila.
Vybrala by som si hotel Sitno..a preco?lebosa mi tam viazu tie najkrajsie spomienky a to na detstvo..nebolo by nic krajsie ako sa tam opat vratit aj s mojimi detickami a poukazovat im okolie🙂

My by sme si vybrali hotel Sitno. Stiavnicke vrchy su najdherne!