SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.
My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).
HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

Jednoznacne Atrium🌈🌈🌈 Super v kazdom pocasi...aj keby lialo, fucalo, alebo bolo sialene zima...dieta ani dospely sa tu nenudi...snazia sa po vsetkych strankach...ubytovanie, celkovy pristup, strava, servis...nestretli sme sa tu s odpovedou NIE, ze sa nieco neda tu neexistuje...vzdy sa snazia vyhoviet klientovi a je to citelne, ze si hosti vazia🍀🍀🍀.Ziadna neprofesionalita, tak bezna, sa tu nekona...Hotel je v prekrasnom prostredi, uprostre DIANIA, takze ziadna zapadnuta oblast.Da sa priamo z hotela podniknut mnoho vychadzok a tur...Hotel poskytuje aj vecerny program, rozne animacie a vela zabavy.Rodiny su tu vitane, kongresy vyhladavane...
@patricia_trinityhotels ďakujeme😘uz je to prebolene, ale nie zabudnute. Na to aky sme mali nadherny vyhlad z balkona a ako sme na nom obidve plakali sa nedá zabudnut.Od vtedy klobuk dole vsetkym rodicom postihnutych deti... Snad nam to vyjde. A slubujeme, ak vyhrame, uz sa nikde nebudeme zastavovat😉
Keď som videla video natočené k hotelu Sitno, hneď som vedela, že je to hotel mojich snov, pretože mojim cieľom je urobiť moje malé dievčatko šťastným a v tomto hoteli by to vôbec nebol problém. Dcérka by bola šťastná a ja s ňou. Žiaľ na takýto pobyt nemáme financie, ale šetríme a práve na tento hotel 🙂 videli sme totiž aj video od Spievanky a Zahrajka a od vtedy snívame o hoteli v Sitne
Urcite by to bolo Atrium v Novom Smokovci 😀 tatry su krasne❤ je to najblisie a ubytovanie je tam ako z rozpravky🤗
Sitno alebo Átrium, pretože sa tam nenudia deti ani dospelí. V Átriu sme boli pred rokom, určite sa chceme ešte vrátiť a do Sitna sa chystáme tento víkend, verím že program nesklame. Oba hotely sú zaručená spokojnosť
Vybrali by sme si hotel Senec. Máme radi vodu, plávanie a nikdy sme tam neboli. Tento hotel by bol pre nás perfektný po všetkých stránkach 😁
Hotel Atrium pre celú rodinku aby sme si užili leto a hlavne kôli detičkám aby mali krásne spomienky
Vybrali by sme si hotel Sitno najma vdaka jeho lokalite-prekrasna priroda, jedno z najkrajsich miest Slovenska.
Vybrala y som si hotel SITNO.V Štiavničky h vrchoch sme ešte neboli a ako som počula je tam krásne. Výhra by moji chlapcov veľmi potešila a my rodiča by sme si oddýchli.
Vybrala by som si hotel Sitno vo Vyhniach.Vynikajuce sluzby hotela, aqapark a okolita priroda....mame nan uzasne spomienky.
Svoju vyhru by som vyuzila v hoteli Sitno, uzila by som si s mojim manzelom, 5r.syncekom a 4mes.dcerkou. Bola by to nasa prva spolocna dovolenka vo stvorici 😊
Ja by som sa nechala prekvapit, rada by som sla do ktoréhokoľvek, hlavne ze si oddychneme s rodinou
Ahojte, ja by som si určite vybrala Senec....milujeme vodu, pláže a teplo. Isto by sa zabavil náš 15 ročný a aj ten 13 mesačný. Sú to vodné živly a na Senci sme ešte neboli, ale počuli sme samé chvály na tento hotel a prostredie okolo. Užili by sme si tento pobyt naplno. Držím prsty všetkým súťažiacim a prajem krásne leto. 🏖🎡⛵
Vybrali by sme si Hotel Senec...tu sme ešte neboli...v Sitne áno, v Atriu viackrát 🙂 V obidvoch bolo fantasticky. Tak do tretice i zapadnejsie by sme radi šli, i keď to máme z domu najďalej 🙂
Ahoj...kedze v Atriu sme uz boli, vybrala by som si Sitno. Mam nan same dobre recenzie, tak by sme sa isli presvedcit na vlastne oci...
Milujeme Tatry a najviac náš starší syn. Obľúbil dmsi ich keď sa bol liečiť v kúpeľoch.Takže hotel Átrium. Minulý rok sa nám nedalo ísť kvôli chýbajúcim financiám. A on chudáčik si to želal ako odmenu za výborné vysvedčenie. Srdce nás oboch bolelo , keď plakal ,že nemáme peniažky a on sa už tešil 😢.
Tento rok ideme na mini výlet do Tatier 😃 pre deti všetko
Určite Sitno 🙂 krasna príroda, krásne kamenné more, služby a animácie topka a jedlo výborne...
Sme od Senca. Pre zmenu by sme radi strávili dovolenku v horách. V hoteli Atrium to musí byť raj pre rodiny s deťmi. ❤️
Velmi radi by sme sli do hotela Sitno . Len zazit atmosferu , ktore sme videli na videach a Stiavnicke vrchy su nase oblubene.
hotel Sitno 🙂 , zaujal ma najmä preto, že tu všetci o ňom píšu samé superlatíva - určite bude top - radi by sme sa tam s rodinkou pozreli 🙂
@patricia_trinityhotels my aktuálne bývame v horách, takže by sme si vybrali Hotel Senec, keďže sme ešte neboli s dcérou nikde na letnej dovolenke, bola by to naša prvá a na "súkromnej pláži" by sa jej určite páčilo 🙂
Atrium v Novom Smokovci, kedze byvame na severovychode Slovenska a vsade mame daleko...a pre moju 4-rocnu a 7 mesacnu by bola cesta na Sitno a Senecke jazera velmi dlha....no o 1-2 roky sa snad vyberieme aj dalej 🙂
@patricia_trinityhotels hotel Senec, bola som tam ako dieta s mojimi rodičmi a rada by som tam sla s manželom a detmi 🙈♥️
Vybrala by som si hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov, keďže sme tam ešte s našimi ratolesťami neboli🙂
Veľmi by nás potešila prvá rodinná dovolenka s deťúrencami v hoteli Sitno. Dôvodom sú najmä pozitívne recenzie na tento hotel, taktiež krásna príroda, možnosť navštíviť blízke mestá Kremnica a B. Štiavnica...
Určite hotel Sitno , všade navôkol veľké chvály a s malým sme ako rodinka ešte nikde neboli , určite by sme chceli zmeniť prostredie a zažiť prvý ozajstný výlet všetci traja spolu 😍
Hotel Atrium je nasa srdcovka!❤️Ale rada by som vyskusala s rodinkou aj hotel Sitno vo Vyhniach. Ked som bola male decko chodievali sme tam na Velku noc a pamatam si tie krasne luky, vrchy, tury...rada by som sa vratila do detskych cias ☺️ A decka zatial poznaju len Skalka a Ozvenku, takze radi by sme spoznali aj dalsich kamosov z Trinity.Kopka a Svetlusku🤩
Bez zavahania hotel Atrium v Novom Smokovci. Tatry milujeme 🏞. Tatry sme navstevovali kazdorocne az kym k nam nepribudol najmladsi clen rodiny a to absolutne neautove dieta. Dnes ma 2 roky a juchuuu, autom sa uz vieme presunut dalej ako na postu :D.
Atrium sme vzdy len videli od cesty a vzdy nas zaujal. Chodievali sme do Tatranskej Lomnice.
Vsetkym drzim palce a sebe tiez 👍👏.
Pekny den

Keby sme mali to šťastie a mohli by sme navštíviť jeden z vašich hotelov určite by to bol Atrium v Novom Smokovci.Deti milujú klip s Dorotkou kde prave poukazuje na vás prekrásny hotel a krpce furt vykrikujú,ze tam chcú bývať🙂))