SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.
My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).
HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

Ja za moju rodinu 👩👨👧👦 by som vybrala Atrium.V Sitne sme uz boli,tak by sme radi otestovali 😁 aj tento hotel.Tatry su 🔝 nadherne,a chceme aby ich nase deti spoznalu tiež. 🍀
V auguste k vám ideme do hotela v Senci. Veľmi som po dovolenke v tomto hoteli túžila od minulého leta, kedy som sa o ňom dozvedela práve z podobnej sútaže tu na modrom koníkovi. 🙂 Bolo neskutočné teplo, ja som bola v 8. mesiaci tehotenstva a dni mi spestrovala 2,5-ročná dcérka. Tohto roku sa mi moja túžba naplní a navštívime váš hotel už ako 4-členná rodinka na 4 noci. Moja nová túžba je navštíviť ďalší hotel zo siete Trinity - Atrium v Tatrách. Bolo by to pre nás perfektné letné osvieženie v našich krásnych slovenských veľhorách 🙂
Hotel Senec....k letu patrí slnko a voda...este sme tam neboli...deti by chceli spoznat Vlnku a Clupka...😉
@patricia_trinityhotels určite by sme si vybrali Sitno. Boli sme tam už viackrát a to v akom prostredí to je - milujeme to tam. A celá rodina milujeme vodu,kopce, a Vašu kávu ako ju servirujete. Vždy si tam ako rodičia oddychneme, deti sa vyjašia. Jediné miesto kde ozaj vieme vypnúť. A kúsok odtial máme štiavnicu - našu srdcovku, kde sme porodili našich dvoch srdcošov.
Ako prvú možnosť by som pre našu rodinu vybrala hotel Sitno. V blízkosti Štiavnickych vrchov je toho veľa k videniu. Radi poznávame Slovensko, a ukazujeme jeho krásu našim deťom. Vzdialenosťou sú všetky 3 rezorty od nás +- rovnako vzdialené, preto kilometre nie sú prekážkou 😉
@patricia_trinityhotels hotel Atrium.uz sme boli a páčilo sa nam aj deťom.ihrisko bazén a mne sa páčia aj tvorivé dielne v hoteli pre deti.a Tatry sú moja srdcovka takze aj kvôli lokalite Atrium.
Vybrala by som hotel Atrium v Novom Smokovci, keďže má ideálnu polohu na výlety vo Vysokých tatrách. Po takejto dovolenke už dlho túžime, keďže celá rodina máme veľmi radi turistiku a našu krásnu prírodu.
Atrium v Novom Smokovci, už sme si ho užili párkrát a boki sme spokojní s ubytovaním, personálom, jedlom aj relax oddychom, či už v samotnom hoteli alebo v prírode
Ach, vyhrať tak pobyt v hoteli Atrium v Novom Smokovci... To bola moja prvá myšlienka. Tatry sú naša srdcovka 💖. So staršími dvoma sme ich pochodili celkom slušne na ich vek a najmladšia bola iba dvakrát v brušku. Takže výhra by nám urobila veľkú radosťou a konečne by krásu Tatier zažila aj ona 😍.
Vybrali by sme Si hotel Atrium v Novom Smokovci pretože v Tatrách je krásne a hotel má dobre referencie. Dovolenka mimo Slovenska u nás nehrozí, keďže mame dve malé dievčatka ktoré by sa výhre veľmi potešili. 😊
Vybrala by som hotel Átrium vo Vysokých Tatrách kvôli krásnej prírode. Užili by sme si to celá rodinka,deti by sa veľmi potešili 🍀🍀🍀
@patricia_trinityhotels Zaujal ma veľmi hotel Atrium v Tatrach, no do Tatier chodievame často a mame ich s deťmi veľmi radi či v zime alebo v lete. Tiež hotel Sitno vyzerá lákavo, v Stiavnickych vrchoch sme ešte neboli, tak by sme veľmi radi spoznali tento hotel a určite krásne prostredie.
My by sme radi navštívili Atrium. Do Tatier chodíme málo,tak by nám to bolo vzácne. Na všetky vaše hotely sme počuli iba chvály,tak by nás výhra veľmi potešila.
Hotel Sitno, este sme tam neboli a kedže sme turisticki nadšenci radi by sme si pozreli aj tuto lokalitu 🙂
@patricia_trinityhotels no určite Senec ešte sme tam neboli každý rok trávime dovolenku na Slovensku more nás nelákalo nikdy a minule manžel vravel že cez leto by tam šiel tak by som ho takto mohla prekvapiť aby si odychol mame ťažký rok za sebou a bol by to pre nás dodatočný pekný darček k 10temu výročiu svadby a samozrejme deti 2a10 by sa potešili
Hotel Sitno, ktorý vyzerá úchvatne. Bližšie máme Senec, ale myslím, že cestovať až do Sitna by sa oplatilo
Hotel Sitno, tam sme este neboli...urcite krasna priroda. 😉
U nás vyhráva hotel Sitno - polohou, službami i vybavením. Chceli by sme zažiť letnú sezónu, vonkajší bazén, penovú párty a diskotéku s Kopkom a Svetluškou.
Sutaze s Trinity sú pre mna vzdy velkou vyzvou a rada sa do nich zapajam! Navštíviť by sme chceli Atrium v Tatrach, krásna priroda. Avšak aby sme si aj my rodičia oddýchli, musia deti nájsť na dovolenke to, čo baví aj ich a to prave ponukaju Trinity hotely. Atrium baby friendly hotel je pripravený ponúknuť deťom také atrakcie, aby im rodičia nechýbali, ale aby si rodičia mohli dopriať aj čas pre seba a využiť všetky služby, ktoré aj im hotel ponúka. Samozrejme sú vždy k dispozícii aj také aktivity v hotely Atrium , ktoré sú pre celú rodinu a tak si rodinka dopraje spoločný čas, ktorý v bežných pracovných dňoch chýba.Veď platí šťastné deti, to sú oddýchnutí rodičia. A toto vsetko Trinity hotely ponukaju.
Náš ako rodinku by potešil akýkoľvek výlet... Nikdy v živote som nič nevyhrala a všetko, čo sa snažím dat rodine, je vždy nad moje sily... Dcéra miluje vodu, asi by potešil hotel Senec s vlastnou plazou... Ale ako som už napísala... Radost by bola s akejkoľvek výhry... Ďakujem
velmi radi by sme zazili oddych v hoteli Sitno, pretoze ponuka skvele moznosti zabavy, nadherne okolie, je baby friendly a ma vyborne referencie - skratka si myslime, ze by nam tam bolo vyborne 🙂
Ja by som si vybrala Sitno,a to vďaka skvelým referenciam na rôznych fórach. Keď sme potom s detičkami pozerali vaše hotely,hneď sme sa do prostredia na fotkách zaľúbili 😍 Z Kysúc to nemáme ďaleko 😀
Hotel Atrium, kvoli dcerke, ktora je alergik. Ja by som brala Sitno (vylet do tejto oblasti ma uz dlho laka) a pokochala sa krasami okolitej prirody ☺️
Hotel Senec by bol tento rok super. Mame doma 7 ročnú a 6 mesačného chlapčeka, do Senca blízko, takže by sme malého netrápili dlhou cestou a obaja by si to tam užili... Voda, slnko, teplo, skvelý hotel....
Ahojte. Pobyt v ktoromkolvek hotely by nas neskutocne potesil 🙂 no keby si mozem vybrat v tychto letnych mesiacoch by to bol Senec... Minuly rok bol syn s babkou a dedkom na vylete na slnecnych jazerach, kedze ja som uz bola na konci tehotenstva, radsej som uz s nimi nesla... Bol velmi nadseny a pacilo sa mu tam 🙏🤩😍 takze pobyt by bol hlavne pre neho, a uz aj pre jeho mladsieho 10 mesacneho bratceka 😍 urcite by sme si to naplno uzili ako rodina 🙂
Pekny slnecny tyzden vsetkym 🤩
Vybrala by som si hotel Atrium v Novom Smokovci. Počula som iba chvali tak by sme ho radi navstívili.
Neviem. Boli sme vo všetkých troch. Ani v jednom sme vsak neboli v lete, tak by ma lakal aj Senec a aj Sitno a aj Atrium, keďže sa v lete chystame aj do Tatier. Tam som bola sama s detmi bez muza, zvladli sme to aj bez neho perfektne (na moje prekvapenie), ba dokonca sa mi tam pacilo asi najviac. No senecke jazero na kupanie alebo vonkajsi bazen u svetlusky, to moze byt tiez parada!
@patricia_trinityhotels v ktoromkoľvek by sme si oddýchli a deti si užili kopec zábavy 😊, v Sitne sme boli, bolo super, ak by sa na nás usmialo šťastie, Átrium by sa stal našim útočiskom pri spoznávaní Tatier 🏞️🍀
@patricia_trinityhotels asi by sme isli do Smokovca, boli sme viac krat v Sitne a bolo super a raz v Senci. Smokovec sme zatial nenavstivili

U nas by to bol hotel Sitno, kedze tento sme este neskusili a mame taku tuzbu vyskusat aj tento hotel zo siete Trinity. Senec a Atrium mame mnohokrat vyskusane 🙂 A prave teraz dohadujeme rezervaciu v Atriu, kedze zo Sitna sme sa odpovede nedockali, co je skoda, lebo prave Sitno ma najlepsie referencie 🙂