SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.
My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).
HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

Nas to laka do hotela v Senci. Nikdy sme na Seneckych jazerach neboli. Citame iba kladne hodnotenia na tento hotel, tak by som ho rada vyskusala aj s mojou malou zubrienkou. Jej by sa pacili hlavne aktivity vo vode ona je taky maly vodny zivel asi po mame. Vyhre by sme sa moc potesili, kedze sme este na dovolenke neboli, bola by to nasa prva dovolenka.😍
Hotel Atrium v Novom Smokovci pocula som od kamaratky len same dobre hodnotenia s dcerou ho nastevuje pravidelne kazdy rok a uzili by sme si nase krasne hory s manzelom a syncekom
Radi by sme išli do hotela Senec, lebo sme naň počuli veľa dobrých ohlasov, ale ešte sme tam neboli.
Vybrala by som Trinity hotel Sitno 🙂 ešte sme tam neboli určite by sme si to s rodinkou užili 🙂
Ja by som si vybrala hotel Sitno, este sme v ňom neboli určite by sa potešila cela rodinka, je to z fotiek krásne, aj prostredie určite by sme si užili 🙂
Ja by som vybrala Senec alebo Sitno a keďže tento rok plánujeme dovolenkovať na Slovensku, tak výhra by nás veľmi potešila 🍀
Atrium ..pre dceru alergičku a syna za vysvedčenie a z lásky ,ktorú majú v sebe snáđ zdedili niečo po ockovi a mamke
@patricia_trinityhotels Hotel Atrium. Tatry milujem a jednoznacne tam chcem ist na rodinnu dovolenku 👨👩👧❤️⛰🌲
Ťažko sa rozhodnut, ale pre nas hotel Sitno. Syncekovi by sa pacila navsteva Stolne, rodicom prechadzka popri Pocuvadle a dcerke detsky kutik v hoteli (nedavno oslavila rocik🙂 ).
Minulý týždeň som bola pracovne na team buildingu v hotely Sitno. Bola som veľmi príjemne prekvapená ako úžasne je to vybudované pre rodiny s deťmi. Možnosť varenia aj pre deti a zvlášť kreatívna dielňa. No úžasné niečo 😊 Rada by som navštívila a spoznala aj hotel Atrium v Novom Smokovci s mojou rodinkou. Mám 3,5 ročnú dcérku. Máme veľmi radi Tatry a už niekoľko rokov sa tam vraciame aj v lete aj v zime na dovolenku 😊
Začnem tým že ani na jednom s týchto miest sme ešte neboli. Určite by nám to prospelo 🙂 Ale keby som si mohla vybrať tak by to bolo Sitno. 🙂
@zoizoi krásny neskorí večer prajem, postupne pozerám súťažné príspevky ale tento je TOP. Lepší ako reklama na hotel Sitno 👏👍😍😇🙂 ...držím palce, možno sa pošťastí a všetko to aj zažijete na vlastnej koži 😎
Dobry den, este sme neboli v ziadnom z Vasich hotelov, vsetky vyzeraju uzasne. Ale vybrali by sme si Hotel Atrium v Novom Smokovci. S partnerom bola nasa prva dovolenka prave vo Vysokych tatrach, odvtedy sme tam neboli, tak by sme si teraz uz ako rodina pripomenuli "nase mladi" 🙂 Na dovolenke sme neboli niekolko rokov, velmi by sme sa vyhre potesili a urcite aj nas 3 rocny syncek. A hlavne, kedze Vase hotely su babyfriendly, mama by si konecne trosku oddychla 🙂
Vybrali by sme si hotel Atrium, máme veľmi radi Vysoké Tatry. Bola by to naša prvá dovolenka s malou dcérkou. ☺️
Radi by sme vyskúšali hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov, nakoľko túto lokalitu sme ešte nenavštívili 🙂
Hotel Sitno - manzel ma tam poziadal o ruku 🙂 Radi by sme sa vratili uz aj s nasimi 2 potomkami
Hotel Sitno. Ešte sme tam neboli a od kamarátky máme veľmi dobré referencie 🙂
Vybrala by som hotel Atrium v Tatrach, lebo Tatry su nasou srdcovkou ❤
@patricia_trinityhotels Och. .. My sme ešte neboli ani na jednom z tých troch miest, ale ked čítam príspevky ako je tam krasne hneď by som brala. Mame 3 detičky a tiež najradšej objavujeme krásu Slovenska, no zatiaľ iba na jednodňových výletoch po blízku.Veľmi by sme sa tešili z pobytu v Atriu v našich horách.. je tam podľa recenzií raj pre deti aj rodičov 🙂 to by bolo..tá detská radost a mamka aj ocino Ufff oddych 🙂
Je jedno, ktorý by to bol ale cenili by sme si výhru 🙋♀️ bola by to prvá dovolenka našej najmladšej ročnej Viktórii ❤
Hotel Sitno. Ešte sme tam neboli ale radi by sme šli na rodinný výlet s našimi malými dvojickami. Určite by sme si aj trochu oddýchli z nášho každodenného stereotypu.
@patricia_trinityhotels Hotel Sitno, veľmi radi by sme ho s našimi detičkami navštívili, ešte sme tam neboli ale pokukujeme po ňom už dlhšie, vyzerá úžasne 😍👍
Hotel Atrium by som si vybrala hory milujeme a je to úžasné pre deti zdravý vzduch
Dobrý deň. Keďže prostredie okolo Banskej Štiavnici je prenádherné,určite by som volila hotel Sitno. Ale v podstate by som bola ja,moja rodina,ale asi najviac 5r dcéra vďačná za akúkoľvek dovolenku. Spoločné strávené chvile s rodinou a ešte aj v krásnom a príjemnom prostredí sú na nezaplatenie. 4r žiadny oddych len zhon,to by bola paráda si tam precvičiť jogu a dcéra sa vyšantiť v detskom kútiku
...kto verí,dúfa...snáď sa usmeje ŠŤASTIE
No a keď nie,výhercom gratulujem ...každý si zaslúži kúsok šťastia vo forme spomienok.
Katka
Vybrala by som pre svoju rodinku hotel Senec, nakoľko moje 2 deti milujú kúpanie a šantenie vo vode 😊
@patricia_trinityhotels dobry den, je tazke vybrat jeden 🙂su vsetky zaujimave, krasne..lokalita vzdy ponuka nieco ine...ale asi by som si vybrala hotel Senec, kvoli tomu ze je viac na juhu, bude tam teplejsie ako tu na severe 🙂 s priatelom a dcerou by sme si urcite oddychli perfektne, uzili si vodu 🥰
V kazdom hoteli by sme si nieco nasli vsetky maju krasne okolie deti by boli velmi stastne keby sme vyhrali este sme ani v jednom neboli tak porovnavat nemozem
Hotel Sitno veľa ľudí hovorí ze je tam krásne tak by som sa tam išla pozrieť konečne s rodinou
S manzelom oslavujeme v auguste 10. vyrocie svadby a zaroven ma manzel 40.rokov. Bolo by super mat moznost oslavit to spolu s nasimi deturencami na nejakom peknom mieste. Tatry milujeme,no laka nas tolko ospevovana a urcite i v skutocnosti krasna Stiavnica a hotel Sitno.

Jednoznačne hotel Átrium. Pretože muž a dcéra sú totálne prírodné tatranské zivle 😂 boli by šťastní ako blechy