SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.
My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).
HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

Mna zaujal hotel Sitno. Aj vdaka videoklipu Spievanky a Zahrajka, na ktory nas drobec velmi rad tancuje 👦 Este sme tam neboli a kedze mame velku slecnu a maleho princa zaroven, myslim, ze by si tam obaja nasli to svoje.. Do Tatier mame relativne blizko, tam vieme zbehnut hocikedy, tak by sme sa radi pozreli trochu dalej na zapad 😉
Vybrala by som si hotel Sitno, nakoľko som na pobyt v tomto hoteli počula samé pozitívne referencie a dobré ohlasy a nakoľko naše deti milujú pobyty mimo domovu. Hotel Sitno je v krásnom prostredí, výhre by sme sa veľmi všetci potešili.
Vybrala by som hotel Atrium pre môjho mladšieho synčeka,ktorý je po ťažkom boji s onkologickym ochorenim.A pre staršieho syna a manžela ako poďakovanie,ze v najťažších chvíľach,ktoré sme prezivali v nemocnici boli Našou veľkou oporou
Tak my by sme radi išli do Smokovca do hotela Atrium, lebo Tatry su Tatry ďakujeme
Urcite by sme sa radi vratili do Hotela Atrium v Tatrach. Boli sme len nedavno 1x s nasimi dvojrocnymi dvojickami na ich narodeniny a chlapcom sa tam velmi pacilo. Mamka bola vytesena z babyfriendly sluzieb, personal nadmieru ochotny a kamaratsky a ocko si naplno vychutnal wellnes. Bolo by to super, moct si k Vam prist oddychnut opat a zmenit trosku prostredie pri kazdodennych povinnostiach na materskej ;)
Radi by sme vyskúšali Hotel Sitno 😉 .Keďže som na materskej relax naozaj dobre padne. A deti by si to určite užili 😊
@patricia_trinityhotels urcite Atrium v tatrach. Vysoke tatry su nasa ❤️ka. Priroda, ten iny cisty vzduch, pocit slobody. To je nieco pre moju rodinu. 🤗🤗
Ja by som chcela ísť do Vyhní, takže Sitno. Vo Vyhniach sme boli s manželom na svadobnej ceste v roku 2011,teraz máme spolu 3 detičky a bolo by to veľmi príjemné pripomenúť si krásne spomienky...❤️
Ahojte. Neboli sme ešte v žiadnom zo spomínaných hotelov. Ale dúfam že vďaka vašej súťaži sa nám to podarí. Moje deti sú vyslovene výletové typy. Banskú Štiavnicu mame síce trochu ďalej. Ale mesto a okolie je nádherné. Myslím si že pobyt v tomto hotely by bol príjemným spojením relaxu a poznávania. Keďže moje mladšia dcérka je alergička určite by jej tiež prospel pobyt na čerstvom, čistom vzduchu v Tatrách. A ja mám 10teho narodeniny, a nikdy som nič nevyhrala...takýto darček by ma veľmi potešil🙂
Hotel Senec kvôli pláži
Pre našu rodinku, určite hotel Sitno, úžasná príroda a super hotel
Sitno...bazény a preliezky presne pre naše deti, krásny areál....najviac sa mi páči...a v Tatrách sme doma, takže radšej trochu zmenu....
u nás by vyhralo Sitno 🙂
Vybrala by som si hotel Atrium, Tatry milujem a dopriala by som ich spoznat aj svojmu 2,5 rocnemu syncekovi. Zobrala by som so sebou aj maminu (byvalu horolezkynu) kvoli spomienkam z mladosti 😊
Spomienkam na mladost malo byt 😊
Dobrý večer 🙂 My trávime letné rodinné dovolenky najradšej na Slovensku. 😍 Máme krásnu prírodu a stále je čo objavovať. ⛰ Najviac nás zaujal hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov. ❤ Každý by si prišiel na svoje. Dcérka (4r.) by si najviac užila v bazénovom svete, pretože miluje vodu a vyšantila by sa pri detskom animačnom programe, prešla by snáď 100-krát detské ihriská , preliezky a trampolínu.😅 Ja by som určite využila ranné joga cvičenia v areáli hotela a potom si dopriala aj s partnerom dokonalý relax v bazénovom svete 4 Element Aqua & relax. Myslím si, že je jasné prečo je náš TIP práve hotel SITNO 👍 Príjemným bonusom sú novinky: letné grilovačky, tematické týždne, večerné animačné aktivity aj pre dospelých, nové interaktívne koncerty tanečnej skupiny Kamarátov z Trinity... V Sitne by sme sa určite nenudili a rodinnú dovolenku si na 100% užili. 😍
Hotel Sitno. Senec mame "za chrbtom", zbehneme kedykolvek, do tatier tiez z casu na cas zavitame. Ale v okolie Stiavnickych vrchov sme veru trosku zanedbali. Toto by bola prilezitost ist sa tam pozriet. Naposledy som tam bola ako tinedzerka s rodicmi, jeden z nasich poslednych vyletov. Mam krasne spomienky. Tentokrat by som tam isla s dcerou a priatelom. Bol by to nas prvy spolocny vylet 🙂
Vybrala by som si hotel Sitno kvoli polohe v srdci Stiavnickych vrchov 😉.
Hotel Sitno lebo vyzerá najlepšie 🙂
Urcite,Atrium,krasne tatry,a kopec dobrych vyletov na ôkol,hotel sa nachadza,v krasnom prostredi,ma dobre hodnotenie recenzii,od navstevnikov takže spokojnost,a pre zahraničných turist,lahka vyslovnost hotela Atrium🙂
Kedze hotel Sitno mame tu pobliz privitali by sme skor pobyt na Seneckych jazerach ktore sa spajaju s mojim detstvom a nezabudnutelnymi dovolenkami 🙂 urcite by sme si to vychutnali aj s nasimi deturencami 🙂
Sitno, jednoznacne. Vyhovuje nam vzdialenost, hotel je krasny a dokonca sme tam uz raz planovali ist ale nakoniec to nevyslo :/
pre nas by bol urcite zaujimavy hotel Atrium - Novy Smokovec urcite pre krasnu prirodu a hlavne cerstvy vzduch na kolko jedno z nasich dvojiciek je alergik
Určite Atrium,lebo Tatry zboznujeme
Sitno lebo sme ešte neboli a pozerám naňho už dlho, pre deti by to bol super darček
Hotel Atrium v Smokovci v lone krasnej prirody.sice sme z BA ale kvoli Tatram sa mi oplati cestovat a ked je k tomu aj uzasny wellnes a super sluzby nieje co dodat.v Atriu sme raz boli,pobyt sme dostali ako darcek.V tom case som bola tehotna a teraz tuzim sa tam vratit uz s drobcom, aby si uzil vsetko co hotel ponuka spolu s nami 🙂
Dobrý deň, pre moju rodinku by som si vybrala pobyt v hoteli Sitno, ponúka veľa zábavy pre deti aj dospelých, každý si nájde svoje. Deti zábavu rodičia relax.
Do Tatier NIE - keďže sme z Popradu 😉 😁 😉 a naše hory rada "prenechám" hosťom z ostatného Slovenska... 🙂 Mňa veeeeľmi láka hotel Sitno - v jeho okolí je tiež nádherná príroda 😍 ( ako na väčšine našej krajinky 😉 ), a čo je podstatné - sú tam bazény pre našich drobcov, kde sa môžu čvachtať počas celého pobytu... 🌊🌞🌊🌞 Zábava pre detičky, oddych pre nás - dospelákov 😜
Vybrali by sme hotel Atrium. Syn by bol nadseny, nakolko by to prospelo jeho zdraviu a zaroven ma strasne rad spolocnost deti, kedze je jedinacik. Vyborny detsky program, skvele prostredie, oddych, zabava = spokojnost vsetkych. Recenzie a odporucania su dobre, uz len to ako rodinka naozaj zazit.

Ja by som zobrala rodinku do hotela "Sitno". Tam v tych končinách sme ešte neboli, a radi by sme sa išli pozrieť.
Už sme boli v Hoteli Atrium, a veľmi sa nám tam páčilo. Každému som, a aj odporúčam, keď sa pýtajú na rodinný hotel.