icon

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu

patricia_trinityhotels
Moderátor
3. jún 2019

SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.

Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.

My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).

HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
janban
4. jún 2019

Tak ja by som si vybrala hotel Atrium pre nádhernú prírodu 🌲🌲🌲🌲😉

beatkaspisakova
4. jún 2019

Chcela by som hotel atrium v Smokovci.Je tam naozaj super a z detickami sa da vyhrat aj s malymi babetkami...a priroda krasna samozrejme Tatry uzasne a vyhlad je prekrasny..naozaj odporucam..

angelicus
4. jún 2019

Hotel atrium. Super poloha na vylety a hotel uzasny pre deti.

surovcekova
4. jún 2019

Myslim, ze ktorýkoľvek hotel by bol super na relax, ale ak by som si mohla vybrať, tak Sitno, krásna príroda 🙂

qubi
4. jún 2019

Vybrali by sme si hotel Sitno, uz sme tam raz boli a pre dcerky to bola najlepsia dovolenka, dodnes spominaju maskotov

maryon1
4. jún 2019

Hotel Atrium. Pretoze milujeme s manzelom Tatry ❤

lenkad26
4. jún 2019

My akurát pokukujeme po hoteli Atrium v Novom Smokovci, pretoze je to pre nas najblizsie z Presova 🙂 a od znamych pocuvame same chvaly 🙂

marcelkaamichal
4. jún 2019

Jednoznacne hotel Senec.... Vyzrebujte maaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :- )))))

lubi2002
4. jún 2019

Hotel Sitno, ešte sme tam neboli a radi by sme spoznali aj okolie tohto kúta Slovenska

nikinkas
4. jún 2019

Vybrala by som si hotel Sitno bol by to krásny zážitok pre moju rodinku 🙂

chmeluska
4. jún 2019

Vybrala by som si Atrium. Dcerka by 1x videla Tatry

maca44
4. jún 2019

Vybrala by som pre našu rodinku hotel Sitno kde sme ešte neboli.. Átrium je tiež super ale radi skúšame nové hotely ktoré sú vhodné pre detičky

luchajda
4. jún 2019

Vybrala by som si hotel Sitno. Aj napriek tomu, ze Tatry su naša srdcová záležitosť 🙂 rada by som s detmi spoznavala aj ine krasne oblasti Slovenska. Paci sa mi lokalita, nemame to moc daleko a je idealna pre vylety s malickymi detmi. O hoteli a jeho perfektnych sluzbach som uz vela pocula od rodiny a znamych, tak by som pobyt rada zazila na vlastnej kozi 😃

saja0504
4. jún 2019

Určite hotel v Sitne, ten mi učaroval a viem, že dcéra by v ňom bol veľmi šťastná a spokojná

dartemis
4. jún 2019

@patricia_trinityhotels hotel Senec, pretože je najbližšie a ja mám rešpekt pred šoférovaním na dlhé vzdialenosti s päťčlennou rodinou v aute a ešte preto, lebo aj s deťmi milujeme kúpanie v prírode. K moru sa najbližšie roky nedostaneme, deti sú ešte maličké a mne sa nechce ďaleko cestovať 😁 tak aspoň pláž pri jazere 😉
Ale zasa aj taký hotel Atrium a Tatry, ten vzduch, príroda, okúpať sa dá aj v hotelovom bazéne a cestu poňať ako celodenný výlet vláčikom? 😁

ithilja
4. jún 2019

Vybrala by som Atrium v Tatrách, skvelý hotel a super príroda dookola,kde môžeme chodiť na túry 🙂

bubinovci
4. jún 2019

Vybrala by som Atrium v Tatrach, prave dnes rano sa ma.syn pytal kedy pojdeme k Skalkovi 😊 boli sme minuly rok na konci prazdnin a bolo uzasne, deti absolvovali svoju prvu turu, zabavili sa s maskotmi, vysantili sa v bazenoch, je pravda ze Sitno je nasa srdcovka ale kazdy z Trinity hotelov stoji za to navstivit ho

didamt
4. jún 2019

Hotel Sitno. Štiavnické vrchy sú krásna oblasť, nebývame daleko, ale dochádzať za výletmi 2-3 dni po sebe nás oberá o čas. Nikdy sme neboli na žiadnom pobyte, preferujeme jednodnové výlety momentálne. Veľa som o tomto hoteli čítala, radi by sme ho s rodinkou vyskúšali a videli v Štiavnických vrchoch všetko, čo táto oblasť ponúka. Cez víkend sme zdolali vrch Sitno a obišli Počúvadlianske jazero 🙂

enzino
4. jún 2019

Hotel Sitno...je tam krásne príroda a okolie....drobce už podrástli, takže by zmákli aj výstup na Sitno. Máme radi aj Tatry...tam chodievame v lete kempovať. Možno zameniť kemp za hotel Atrium, by nebol zlý nápad...užili by sme si to s rodinkou kdekoľvek. Do hotelov chodíme málo, väčšinou navštevujeme malé penzióny. navštívili sme oravu, malu fatru, južnú moravu...určite by sa pobyt deťom a manželovi páčil.

andy2018
4. jún 2019

Vybrala by som si hotel Atrium v Novom Smokovci. V Sitne sme už boli celá rodina a v Senci boli deti so starkou minulé leto. Vždy sme boli veľmi spokojní 🙂

hankapra
4. jún 2019

Vybrali by sme si hotel Sitno. Nikdy sme tam neboli ale počuli sme veľmi dobre recenzie a radi by sme skusili na vlastnej koži. 🙏👍

miruska_1
4. jún 2019

Rada by som vyhrala pobyt v hoteli Sitno. Zatiaľ sme navštívili 3x hotel Átrium, väčšinou zimné pobyty. Teraz by sme radi na pobyt cez leto a kde inde ako uprostred krásnej prírody v areáli hotela Sitno s možnosťou vonkajšieho kúpania 🤗

anjelik_100
4. jún 2019

Vybrala by som si hotel Sitno. Aj kvôli krásnej okolitej prírode a aj kvôli dobrým recenziám, ktoré som počula na tento hotel 🙂

janickas
4. jún 2019

Hotel Sitno kôli animáciam. Snáď sa nám podarí dostať tam niekedy zatiaľ je to nad nás rozpočet

janulka525
4. jún 2019

@patricia_trinityhotels Atrium, krásne prostredie, spomienky na detstvto

hamatko
4. jún 2019

@patricia_trinityhotels asi hotel Sitno, boli sme tam ešte pred 5 rokmi, bol to krásny pobyt, odvtedy sa tam veľmi veľa zmenilo, čo by sme si určite s našou 4r. dcérkou užili

rybjar
4. jún 2019

@patricia_trinityhotels Uz dlho sme na ziadnej dovolenke neboli a velmi by som chcela ist s nasimi babami (4,5 r a 10m) na hory - takze urcite by sme vybrali Atrium! Podla fotiek a videi vyzera paradne ;)

lenkaasdffdsa
4. jún 2019

@patricia_trinityhotels potešil by ma hotel v Senci, aby sme trochu odišli z Tatier, kde bývame, a si užili dovolenku s našim drobcom 🙂 Dakujem

miricka77
4. jún 2019

Hotel Sitno,pre nas zatial neznamy kraj,uz dlhsie po nom pokukujem,chcela som vyuzit rekreacny poukaz,ale tie su vacsinou pre 4 clenne rodiny,nas je 5.A najviac sa mi paci interier v tomto hoteli.

czechzuzanaba
4. jún 2019

Hotel Sitno, my jsme tam jeste nebyli a vsichni ho tu vychvaluji, tak dam na ostatni 🙂