icon

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu

patricia_trinityhotels
Moderátor
3. jún 2019

SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.

Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.

My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).

HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
nikuskatar
4. jún 2019

@patricia_trinityhotels Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier ... odkedy máme malého sme všetci 4 spolu neboli takto nikde ... tak to by bolo super na oddych a relax ☺️

sisinka0604
4. jún 2019

Chceli by sme ist do sitna lebo je tam krasne prostredie a priroda. Mame to aj najblizsie 🤗

misicka101
4. jún 2019

Vybrala by som si Sitno - este sme tam neboli a velmi radi by sme si pozreli hotel a samozrejme aj okolie 😉

ewell13
4. jún 2019

My by sme si určite vybrali Trinity Hotels & Resorts Senec. Milujeme leto pri Seneckých jazerách, kde chodíme už niekoľko rokov. Avšak až teraz keď už máme deti, by sme si pobyt v tomto hotely užili naplno. Pretože tam kde sú šťastné deti, sú ešte štastnejší rodičia🤗

vikinka292
4. jún 2019

Vyhrať takúto úžasnú súťaž by bolo super a bolo by nám úplne jedno v ktorom hoteli by to bolo 🙂 keby už predsa sa na nás usmeje šťastie tak by boli super aj Tatry čiže hotel Atrium. Pre našu trojročnú dcérku by to bol pobyt ako vyšitý 🍀😊

l.enk.a
4. jún 2019

Vybrala by som si hotel Sitno,kedze nan mame najlepsie referencie.Rovnako aj co sa tyka vybavenia pre deti ,aktivit,bazenov,ihriska sa mi zda (sudiac podla fotiek na internete)ako najlepsia volba.Moju rodinku by tento pobyt velmi potesil 😀

cathyy
4. jún 2019

U nás vyhráva jednoznačne hotel Sitno, a prečo? Aj keď žijeme na západnom Slovensku už viac ako 8 rokov, stále sme srdcom doma, na strednom Slovensku v okolí krásnej prírody a vrchov.. K nim určite patria aj Štiavnické vrchy a krása prírodných tájch.. Takýto vzťah k prírode, ako máme my s partnerom, chceme budovať aj u našej 11-mesačnej dcérky a pobyt v tomto hoteli by nám k tomu určite pomohol..😉

matta308
4. jún 2019

Ja by som si vybrala hotel Sitno, v tej oblasti som bola len raz, v Banskej Štiavnici, a očarilo ma to prostredie 😍

udada
4. jún 2019

hotel Sitno, lebo som počula naň len samé chvály, urobiť radosť najbližším a oddýchnuť si spolu

pokemonkaa
4. jún 2019

hotel Sitno, z dovodu pozitivnych referencii a nadhernej okolitej prirody. Tento sk. rok bol pre nasu rodinu kvoli zdr. problemom narocny, nasej 4clennej rodinke by tento pobyt velmi dobre "padol" ako relax na dobitie "bateriek".

monikaaa7
4. jún 2019

Ak by SA na Nas usmialo stastie, Tak som SI ista, ze moji drobci (5rocna a 2rocny) by SI to v hoteli Sitno isto uzili ...na hotel som citala same chvaly🙂 ... laka Nas dovolenka na Slovensku a uz davnejsie sme Bansku Stiavnicu zvazovali (manzel Tam chcel ist stanovat,Tak by som SA tomu Mozno elegantne vyhla;) a je to blizko BB,kde sa mi odstahovala uzasna kamaratka,Tak isto by sme aj nejake stretko s drobcami zorganizovali🙂

timusi
4. jún 2019

@patricia_trinityhotels Určite hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách. Na dovolenke sme boli s manželom zatiaľ len raz 2006 mimo SR a stále si hovoríme, že sa konečne vyberieme do Tatier.

lady36
4. jún 2019

Ja by som si vybrala hotel Atrium v Tatrách, sme z vychodneho slovenska takze tento hotel máme najbližšie, Tatry su krasne, velmi sa nam tam paci.

vikinka007
4. jún 2019

Vybrala by som pre našu rodinku hotel Átrium v Tatrách. V hoteli Sitno sme boli minulý rok a bola to top dovolenka pre nás - naozaj sme si oddýchli aj my - rodičia.

girko
4. jún 2019

Atrium lebo je to vo Vysokych Tatrach dostupne vlakom a este sme tam neboli... animacie, deti, hory...

lucia1317
4. jún 2019

My by sme si vybrali hotel Trinity v Senci, mame malu dcerku a vodu neskutocne zboznuje. Verim, ze by si to tam urcite uzila a my s nou. Naposledy som n a seneckych jazerach bola ako dieta a bolo by uzasne sa znovu vratit do deckych cias a pozriet sa ako sa senecke jazera odvtedy zmenili. A vyuzit sluzby tak uzasneho hotela ako som videla na vasich strankach a recenzie na hotel, no bol by to krasne straveny cas s rodinou. Snad sa na nas usmeje stastie😉🍀🥂

dadikaj
4. jún 2019

Sme 4 členná rodina s malým ZŤP dieťaťom ( 4 r.). Odkedy sa narodil nikde sme neboli na dovolenke, čo ma trápi najmä kvôli staršiemu ( 6 r.) súrodencovi. Pobyt pri mori a dlhé cestovanie sa mu neodporúča. Pre našu rodinku by som si priala oddych, relax, užitie si pohody, vyšantenie pre deti a spoločné objavenie nových miest v lokalite pri Hoteli Sitno.

cilkau
4. jún 2019

všetky sú zaujímave lákave hotely vybrala by som hotel Átrium v Novom Smokovci vo Vysokych Tatrach pochádzame z východného slovenska a je to blízko 🌞🙂🌳⛰🍀

sawushka
4. jún 2019

Hotel senec je mi najblizssi a tie jazera ma.laakaju ,,maju super referencie a ideálny pre nasu rodinku kedy by sme mohli uzivat leto spolocne

86488648
4. jún 2019

@patricia_trinityhotels urcite Sitno,to je totiz jedina lokalita,ktoru este nepozname😀

zuzanaleuska
4. jún 2019

Hotel Sitno, pre nadhernu prirodu😃

katka237
4. jún 2019

@patricia_trinityhotels určite ATRIUM - už dho tam chceme ísť, tzak by to bol splnený sen a 9.6. mam narodky spolu s dcerkou 🙂))

julllien
4. jún 2019

určite hotel Sitno, nikdy sme tam neboli. už len z videa je to tam parádne, a v skutočnosti to musí byť ešte krajšie

altaya
4. jún 2019

Hotel Atrium, v Tatrách sme ešte nedovolenkovali a radi by sme to zmenili 🙂

zuzana3114
4. jún 2019

Urcite Hotel sitno Stiavnicke vrchy vzdy som tam chcela so synom ist a toto by bola uzasna prilezitost🙂

lenkavalova
4. jún 2019

Jednoznačne hotel Atrium. Super kino, skakaci hrad, detský kútik

meggieerika
4. jún 2019

Hotel Átrium..... A prečo? Chcela by som deťom ukázať naše krásne Tatry, oddýchnuť si od ruchu mesta, od tejto horúčavy, dýchať čistý vzduch a v tomto hoteli sme ešte neboli....

mirkabebe
4. jún 2019

hotel Sitno, počujem na tuto okalitu same chvály, od priatelov s deťmi, od rodičov spolužiakov mojich detí, ešte sme tam nikdy neboli, tak by sme si overili spomínané referencie....

stana03
4. jún 2019

Keby sa na nas nahodou usmialo stastie, tak ja by som si vybrala hotel Senec s vlastnou sukromnou plazou na brehu Slnecnych jazier, lebo by som sa citila ako pri mori 😉 Ale dcerka, ktora ma rada prirodu, lesy, kopce, vrchy by si urcite vybrala hotel Sitno vo Vyhniach (Stiavnicke vrchy su nasa oblubena lokalita) 🙂 V Sitne som parkrat bola na wellness a bola som vzdy velmi spokojna ❤

eeeeerika
4. jún 2019

Dobry den, laka nas hotel Sitno, v Tatrach sme tento rok boli, Senec mame na skok. Okolie, priroda, urcite by to bol pre nas super spolocny oddych, dcerky a samozrejme aj my by sme sa potesili.