SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.
My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).
HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

Átrium, Tatry sú naj, dávno sme tam neboli 🙂
Vybrala by som si hotel Atrium, kvoli polohe vo Vysokych Tatrach .Milujem Tatry!
Určite by sme chceli hotel Átrium. Zboznujeme Tatry je tam veľa miest na turistiku proste jedným slovom nádhera. Mame to síce dosť ďaleko ale nám by to vôbec nevadilo a konečne by sme si dopriali dovolenku celá rodina aj s našimi troma deťmi. Keďže teraz robíme veľa na dome a na dovolenku moc peniaze neostavaju toto by nás veľmi potešilo 😊
Mna s mojou rodinkou velmi laka hotel Senec. Slnecne jazera su krasne a vieme si predstavit, ako si tam vsetci spolocne oddychneme 🙂
Za mna hotel Atrium 💪 v jeseni sme boli v tatrach na pár dni a od vtedy sa staršia dcéra stále pýta, kedy pôjdeme už konečne zas na tú našu “malú dovolenku” ☺️
Ja by som si vybrala hotel Atrium v Tatrach - v lete by to bolo asi najlepsie riesenie, kedze syn nema rad horucavy - a tam by bol predsa o nieco sviezejsi vzduch 🙂
My by sme využili určite Atrium v Novom Smokovci a jednoznačne kvôli polohe vo vysokých tatrach
Ale deckám by sa určite pacilo v Hoteli Senec - tak by sme zvolili ten
@patricia_trinityhotels urcite by som sa so svojou rodinkou vybrala do Sitna.Nebolo by to prvykrat,tento hotel nasa mala slecna miluje a kvoli nej tam aj chodime.Krasna priroda, pohoda,aktivity,kopec zazitkov,vynikajuca kavicka 😀
Potešila by som sa akémukoľvek hoteli nakoľko nájsť hotel pre 4 deti je narocne. Ale keby som si mala vybrať, vybrala by som si hotel Átrium v Novom smokovci nakoľko najmladšia dcéra má respiračné problémy a verím,že pobyt tam by jej pomohol a taktiež kvôli polohe hotela,lebo deti by dlhšiu cestu ťažko zvládali.
Moja voľba hotel Atrium. Tatry sú moja srdcovka ❤ Od známych som už dávno pocula kladnė ohlasy na tento hotel no doteraz sme si nenašli čas vybrať sa s priatelom na spolocne stravenu dovolenku.
Vybrali by sme hotel Sitno, Stiavnicke vrchy su nasa srdcovka 🙂
@patricia_trinityhotels
Vybrala by som hotel Sitno koli polohe v horach kde by sa dalo schladit cez horuce letne dni a uzastnemu vyzitiu pre deti.
Ak by sme mohli, vybrali by sme si Sitno. Pozerali sme na mape kde to je. Nikdy sme ten kraj nevideli, iba prstom na mape.
Wau,určite je vo všetkých krásne na dovolenku ako stvorené,ale ked tak Sitno,minulý rok tam boli naši susedia a veľmi si chválili,dlho sme nikde neboli na dovolenke,tak by nás veľmi potešila výhra a hlavne našich chlapcov
jednoznačne hotel Sitno.Každé z mojich 3 detí by sa tam vybláznilo.Veľmi sú zvedavé na kamenné more,keďže ešte žiadne more nevideli😔.
Všetky Trinity hotely sú krásne, najviac ma ale zaujal hotel Sitno, nakoľko mám 3 ročnú dcérku a všetci traja by sme v hoteli Sitno strávili krásnu dovolenku plnú zážitkov. Okolie a prírodu ešte nepoznáme tak by sme ho mali aspoň čas spoznať.
Ak by sa šťastie usmialo na nás určite by sme radi navštívili hotel Atrium v Novom Smokovci, pretože Tatry sú naša srdcovka a máme na ne len tie najlepšie spomienky, požiadal ma tam teraz už môj manžel aj o ruku 🤗💑💍ak by sa nám podarilo vyhrať bola by to pre nás super svadobná cesta 😊 aj s naším malým šťastím 👶...
Hotel Atrium v Novom Smokovci. Pre moje deti aby videli nase krasne Tatry

Urcite by volba padla na hotel Sitno, krasne prostredie, pokoj a romantika🥰
nam by sa pacil pobyt v hoteli Atrium, lebo mame radi Tatry a aspon 1x v roku sa tam snazime vypravit🙂 no a tento rok sme este neboli😉 a taktiez radi skusame nove miesta, kde sme este neboli, co sa tyka ubytovania...
Ja by som brala Átrium, krásna príroda A priatel má veľmi rad Vysoké Tatry A toto prostredie.
Vybrala by som hotel Atrium pre sestru s rodinou, aby si trochu oddychli od stereotypu a aby sme sa stretli v tatrach, nakolko ideme do kupelov v lete
@patricia_trinityhotels my asi hotel Senec,tento rok sa urcite chystame na pobyt,malemu sa velmi paci videoklip kt.je na youtube a stale hovori,ze tam by chcel ist a spoznat clupka a ostatnych kamosov
Rada by som so svojou rodinou strávila dovolenku v hoteli Atrium, na tento hotel som počula same pozitívne recenzie, pre deti je tam doslova raj, a Tatry u nás ako každé leto nemôžu chýbať.
Vybrala by som pre moju rodinu hotel Átrium. Tento hotel nám najviac vyhovuje svojou polohou vo Vysokých Tatrách (nie je to ďaleko z Bj) ale vyhovuje aj kvôli tomu, že je tam nádherná príroda, obrovský výber miest na turistiku, a rôzne možnosti využitia voľného času.
Hotel Sitno, deti by sa vybláznili v bazénoch a wellnes, ja by som určite vyskúšala hodiny jógy a manžel by si taktiež oddýchol keďže máte pre deti prichytený bohatý animačný program!
Vybrala by som si hotel sitno kvoli nadhernej prirode a krasnemu hotelu 🙂
Vybrali by sme si hotel Sitno. Štiavnicke vrchy su parada 🙂 počuli sme aj o maskotoch, Kopkovi a Svetluske. Okrem maskotov nas Sitno laka aj svojim uzasnym dvojposchodovym kutikom MiniMe, studiom foodie a samozrejme bazenmi 😍 bola by to nadherna dovolenka 🙂 dúfam že sa na nás usmeje šťastie 🙂
Hotel Sitno sme uz niekolkokrat navstivili a mozem ho iba odporucit, nasi drobci ho miluju. Je to skutocne super dovolenka pre celu rodinu. Benefitom je krasna priroda a mnozstvo veci k videniu a chodeniu okolo. V hoteli Atrium sme uz tiez raz boli, pretoze deti chceli stretnut aj Skalka a Ozvenku a uz boli dost velki, aby dali aku taku turu v Tatrach. Tiez mozem iba odporucit, super sluzby, vzdy mili personal a animatori. Hotel Senec sme este nenavstivili, pretoze byvame v okoli Senca. Preto by som vybrala tento hotel, comu by sa potesili hlavne nasi dvaja loptosi, pretoze miluju tobogany a stale sa ma pytaju, kedy navstivime aj Clupka a Vlnku 😉

Vybrali by sme si hotel Sitno. Ešte sme tam neboli ale počula som samé pozitívne ohlasy. 😊😊😊