icon

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu

patricia_trinityhotels
Moderátor
3. jún 2019

SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.

Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.

My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).

HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
janulka29
4. jún 2019

hotel Atrium......krásne prostredie našich hôr 🏞🚵‍♀️😊

matejamy
4. jún 2019

Určite hotel Sitno... Ani si nevieš predstaviť aké boli deti sklamané, keď sme odtiaľ po dvoch dňoch odchádzali.... Najstarší sa chvíľu ani s nami nerozprával 😀🤗🤫... Hoci som si moc náš pobyt neužila, pretože sa mi tam stál úraz (moja captavost), ale nie je pre mňa nič krajšie ako šťastie a zdravie detí a hlavne tých mojich

barbiers
4. jún 2019

U mňa by to bol hotel Atrium, ideálne miesto na dovolenku, nakoľko potrebujem skĺbiť oddych a relax s turistikou

maxe38
4. jún 2019

Určite hotel Sitno...je v krásnom prostredí...

matina18
4. jún 2019

My by sme sli do hociktoreho, nasa Natalka ma rok a zatial sme v ani jednom neboli, a kedze muz ma stale vela prace tak na oddych moc casu nie je, preto by bol pobyt v ktoromkolvek spominanym hotelom urcite uzasny zazitok a unik z pracovnych povinnosti aj pre manzela❤️

k_a_t_u_s_k_a
4. jún 2019

My by sme si vybrali Sitno. Boli sme tam presne pred 3rokmi s dcerou a syncek bol este v brusku. Tak by sme to tam u vas isli ukazat aj jemu,a oslavil by tam 3rocky;) tento tyzden obaja pozerali pesnicku z Trinity s Dorkou z Fidorkova,tak prosikali aby sme isli do takeho super detskeho hotela, tak snad sa tam este aspon raz dostaneme

nocky
4. jún 2019

My by sme konecne vyskusali Sitno. Kamoska k vam chodi pravidelne, nevie si to vynachvalit. Takze nielen kvoli krasnej prirode v peknom pocasi, ale vraj sa oplati neopustit hotel v pripade nepriazniveho pocasia - nudit sa nebude nikto 😊

dioliana1
4. jún 2019

Hotel Atrium v Tatrach. Moja najmladsia by bola stastna. Este nikdy nebola v hotely.

vb83
4. jún 2019

Vybrala by som hotel Atrium, pobyt v Tatrách je naša srdcovka a všetci sme alergici, takže do Tatier chodíme casto

zuzubb007
4. jún 2019

Juuuj Hotel Sitno, konečne by sa detičky vyblbli do sýtosti a dopriali by sme si mini dovolenku 😉

mataduri
4. jún 2019

Vybrala by som hotel Atrium,pretože má perfektné umiestnenie v Tatrach. Keď sme sa raz v okolí prechádzali s mojimi 4detmi, túžobne si ho obzerali a priali si, aby sme tam mohli ísť.Takze by to bolo splnenie ich túžby.

buchta666
4. jún 2019

hotel sitno, pocujem same chvaly, tak rada s rodinou vyskusam

barbora32
4. jún 2019

Hotel Atrium. Mame radi Tatry😀

hikokk
4. jún 2019

hotel Atrium,vysoke tatry sú naj!!! 🙂

elis83
4. jún 2019

Úžasné by bolo vyhrať pobyt v Senci syn ešte nikdy nebol na Slnečných jazerách a ja z detstva nádherné spomienky. Tak by som mu to rada dopriala 😉

daskapp
4. jún 2019

Hotel Sitno. V tejto lokalite ani v Štiavnici som nikdy doteraz nebola. S mojou rodinkou by sa nám tam určite páčilo 😍👍

baby213
4. jún 2019

@patricia_trinityhotels do hotela Sitno sa chystame odkedy sa nam narodil mladsi syn (2r.) 🤦‍♀️😂🙄 hrozne som vtedy (ved aj teraz haha mozno este viac) potrebovala niekam "vypadnut z domu" a tak som zasla za kamaratom google a zacala hladat babyfriendly hotely. Tento hotel Sitno ma ocaril lokalitou, vybavenim, recenziami, programom pre deti. Len ta cena hmmmmm 😢 na materskejsa neda velmi vyskakovat to tu vsrtky vieme... Ale keby som vyhrala... Asi mi aj zle zostane od tolkej radostiiii!

marienka899
4. jún 2019

Hotel Tri koruny Spišská Stará Ves. Krasne prostredie kamarati zo skoly. Uzastny vylet pre deti.

michaela3511
4. jún 2019

@patricia_trinityhotels Hotel Atrium... pretože milujeme Tatry :-*

menoruze
4. jún 2019

Este sme nikdy neboli pri mori a radi by sme si oddychli na plazi na nasom krasnom S❤sku v hoteli Senec. 🌳🌞🌳

franika
4. jún 2019

Určite hotel Átrium. I keď ktorýkoľvek by bol top, keďže sme rodina s 5timi detičkami malinkymi. A neviem,či by som len tak sama od seba šla s nimi na hotel, pretože nie som si istá 🤷,či by sa našla tak veľká izba pre nás všetkých , aby sme boli pokope👨👩👧👧👧👧👦.
A určite by si to užili najmä deti, no verím,že i ja na maximum,keďže by som nemusela variť, upratovať a riešiť stereotyp, ako doma roky na materskej 😉

gabrielavalova
4. jún 2019

Vybrali by sme si Hotel Sitno vo Vyhniach.Hotel ma super vonkajsi bazen ktory by bol idealny pre nase dve morske panny 😊. Je tam krasna priroda a okolie. Urcite by sme absolvovali vylet aj do B.Stiavnice. 🍀

jabucko
4. jún 2019

sli by sme do hotela Sitno. je to miesto lahko dostupne z R1, vzdialenost akurat, aby moji aktivni nadsenci obsedeli v aute, ci trosku zdriemli. velmi sa mi paci pestra ponuka stravovania a skvele su miesta na pripravu/ ohrev stravy. sli by sme v zime
nie sme lyziari, na sankovacku uz nebyva snehu ako dakedy davno. takto v ramci bohatej ponuky zabavy, vyzitia pre mladata, ci relaxu i pre nas dospelych by to bolo skvele kombo zazitkov 🙂

zuzkatz
4. jún 2019

Najviac ma oslovil hotel SITNO, hlavne to čaro okolitej prírody...musí tam byť nááádherne 🌞🙂. Tiež bazénový svet pre deti a široká škála voľnočasových aktivít 👍👨‍👩‍👧‍👧.

hopatko
4. jún 2019

Vybrala by som si Sitno, ale aj ostatné by stáli za to.

mimkamima
4. jún 2019

Keby vyhrám tak hotel Sitno, lebo to máme najbližšie a este kým sme boli bez dieťaťa sme tam s manzelom boli a bolo super. 🙂

sooso
4. jún 2019

Vybrala by som urcite hotel Atrium, lebo s rodinkou by sme radi navštívili nase krasne Vysoke Tatry 🤗

gamura
4. jún 2019

S rodinou by sme radi stravili prijemny pobyt v hoteli v Senci, pretoze to mame najblizsie. Cestovanie s nasim 1,5-rocnym synom v aute na dlhsie vzdialenosti je hotova kovbojka 😀. Tiez nas fascinuje voda, takze plaz a jazera by boli to prave orechove 🙂.

bebe02
4. jún 2019

Potešil by ma pobyt v hoteli Atrium v Novom Smokovci, kvôli svojej polohe, vhodnej pre horskú turistiku, i vybaveniu hotela (Minime, ArtClub, Gamezone, wellness,....