SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.
My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).
HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

Dobry den, vybrala by som vas hotel Atrium, nakolko Tatry mame radi, a radi by sme na chvilu odisli z domu "z reality" do "rozpravkovych Tatier". Tie krasne rana, ked pozriete so salkou kavy,caju,dzusu na Tatry, prirodu su TOP. A nasa mala dcerka 2roky by zasa velmi.moc ocenila vsetky preliezky, smykacky...verim ze prve co by bolo by povedala VAU a svietili by jej očká🙂.
V hoteli Sitno...viacero našich známych sa tam pravidelne vracia a nevedia si vynachváliť 😊 tak by sme sa o tej paráde presvedčili aj my 😊🍀
Hotel Senec. Bola som niekoľkokrát pracovne na konferencii a veľmi sa mi páči prostredie v súlade s jazerom. Bol by to úžasný relax a reset tela aj mysle ☺☺☺
My uz mame deti vacsie tak pre nas aj hotel Atrium v Tatrach ale v Sitne snme tiez este neboli.Na Slovensku je vsade pekne😀
@patricia_trinityhotels
Pre našu rodinu by som vybral hotel Átrium v Novom Smokovci. Vybral by som ju kôli krásnej prírode. Pobyt v Tatrách by nám prospel, nakoľko sme rodina astmatikov. V Tatrách sme nikdy neboli. Výhra by potešila.
vybrali by sme si hotel Sitno ;) okolie Štiavnice nepoznám tak toto je jedinečná príležitosť spoznať to tam 😊
Najradšej by sme chceli ísť do hotela Sitno. Syn by sa chcel stretnúť s Kopkom a Svetluškou. V trinity hoteloch máte pekné rytmické pesničky a to tiež vie prilákať detské srdiečko 🙂
Hotel atrium. Tatry su krasne
Hotel sitno uzasna priroda a bol by to oddych pre nas rodicov a zabava pre malu
@patricia_trinityhotels Vybrala by som si hotel Sitno, dcéra astmatička miluje hory, turistiku, prírodu a Tatry už máme prelezené😊manžel zase odmieta more a toto by bola super odmena pre oboch😃
Vybrali by sme si hotel Atrium - mame radi Vysoké Tatry 😀🔆
Ja by som chcela skusit s rodinkou hotel sitno odporucania od kamosky boli super, velmi boli spokojny.
Hotel Atrium. Syn by chcel stretnúť Skalka a Ozvenku
Ja by som s deťmi išla do Senca, to máme relatívne blízko a je to tam skvelé ☺️ susedka bola nedávno v hoteli Sitno a chválila veľmi všetky služby aj prostredie 👍
Vybrali by sme si hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier.Este sme na brehu Slnečných jazier neboli.Sme rodinka čo zbožňuje teplo,vodu, pláže,deturence by si to užívali plnými dúškami 😍🙂 Tento rok nám dovolenka pravdepodobne nevyjde keďže prerabame,takže vyhrať pobyt by bolo niečo neuveriteľné 😊
Vybrali by sme si Senec. Ešte sme tam neboli a deti by sa určite potešili. Výborná poloha, radi by sme si pozreli jazero a uzili trocha dolniackeho slnka 😊
@patricia_trinityhotels Vybrala by som si HOTEL Sitno kvôli krásnej prírode a atmosfére v hoteli a jeho okolí 🙂
Atrium v Novom Smokovci,milujeme Tatry,super hotel aj pre detičky🙂
@patricia_trinityhotels hotel Sitno, kedze v Stiavnickych vrchoch som v zivote nebola, ist tam prvykrat aj s nasim dietatkom by bolo skvele 🙂
😍
😍
😍
😍
Určite Senec pri jazere by sa deti vyblaznili a počula som že je tam kopec atrakcií. Nikdy sme všetci spolu na dovolenke neboli a boli by sme neskutočne radi. Milujeme prírodu.
😍
😍
😍
😍

Pre nás by to bolo úplne jedno, pretože sa už pár mesiacov nevieme dohodnúť ,kam pôjdeme tento rok s deťmi?🤔 Takto by to modrý koník rozhodol za nás 😁 Určite by sme recenziu hotela vyfotili,ale aj natočili na kameru, a všetku zábavu zdokumentovali,keďže ma začalo baviť natáčanie a strihanie videí 😁
Vybrala by som hotel Atrium v Novom Smokovci kedze milujeme Tatry 🙂
Hotel Sitno je úžasný v krásnom prostredí a je tam zábava pre všetkých nás dospelých aj pre naše deti
@patricia_trinityhotels Hotel Sitno by sme chceli velmi navstivit pre nove zazitky. S malym synom chodime kade tade a velmi by sme vyskusali tenho hotel. Krasne okolie a prirode a zasluzeny oddych s rodinkou. Milujem chvile ked sme vsetci traja spolu 🥰❤️
Hotel Sitno, už dlho chceme s rodinkou preskúmať túto lokalitu 🙂
Juj, celá rodinka by sme radi šli v lete do hotela Senec za Vlnkou a Čľupkom 🙂 Dcére sa zo všetkých maskotov najviac páči Vlnka kvôli pekným šatám 🙂 Verím, že by sme zažili spolu veľa zábavy 🙂
Určite vo Vysokých Tatrách v hoteli Atrium. Perfektne spája to, čo máme na dovolenkách radi - aktívny pohyb v horách, ktoré s mužom milujeme, so zábavou a vyžitím aj pre naše deti.
My sme za Atrium, Tatry su top v kazdom rocnom obdobi ❤️
My sme 6clenna rodinka,4 deturence by sa uplne potesili ktorejkolvek ponuke, ale asi najviac v hoteli Sitno 😊 a bolo by to pre nich top leto, lebo akosi roky nam nevychadza ist nikam, kedze pribudli dve milovane ratolesti 😍, podla fotiek to tam vyzera kraaasne🤗

Urcite hotel Atrium 😉 je v krasnom prostredi prirody a odtual je blizko vsade. Do Tatier chodime, ale vyuzivame byt nasej tety, ktory je blizko pri hoteli, nas Risko /3r./ stale basni o Skalkovi a Ozvenke, inter.ihrisku, vodnom svete, super animatoroch a skvelych akciach, co tam robia. Vzdy ked sme v Tatrach, musime ist do Atria na pyrohy 😁 Tento hotel je podla nasho nazoru najviac baby friendly a to sme uz dost vyskusali.