SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.
My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).
HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.
@patricia_trinityhotels určite hotel Sitno alebo Atrium, nakoľko milujeme prírodu...radi spoznávame pamiatky...aj do Tatier by sme išli, chystáme sa pozrieť známe chaty..❤❤😍
Velmi radi by sme sli do hotela Sitno, uzili by si to aj basj dvaja drobci. A spoznali by sme aj okolie. Este sme tam neboli.
Vybrali by sme si ATRIUM. Sme pyšní na Vysoké Tatry, sú nádherné a milujeme turistiku. Máme 4 deti a z pobytu by sme mali všetci veľkú radosť.🙏
@patricia_trinityhotels fuuuha, to je ťažké rozhodnutie...a nedá sa ísť do všetkých? 😂😂 Nuž, tak v lete na Senec, v jeseni Sitno a v zime Atrium 😁
Pre moju rodinku by som vybrala hotel Sitno,bola by to nasa 1.spolocna dovolenka..viaceri nasi kamarati u Vas v Sitne uz boli a odporucali nam tento hotel,v ktorom sa citili uzasne..tak skusime stastie 😊
Vybrala by som hotel Sitno. Boli sme tam uz dvakrat a je tam uzasne a dievcence tam chcu ist zas ☺
@wimi veľmi pekná postupka 👏👍😀. Zasnežené Tatry, letný Senec pri vode a jeseň v Sitne s výhľadom na Štiavnické vrchy vo farbách, ❤ ... netreba zabudnúť na vernostnú Trinity kartu a dajú sa zvládnuť aj tri dovolenky - o jeden pobyt už predsa hráš 🙂
@patricia_trinityhotels aj mi hotelSitno..krasne prostredie..vela.moznosti vyuzitia..a kedze to poznam len podla fotie z netu rada by som tam usla s celou rodinkou
Urcite Vysoke Tatry,syncek ma nedaleko na staru mamu,aspon by sme sa po dlhsom case videli a uzili si v Tatrach oddych,neporovnatelny vzduch a krasy prirody;);)
Preštudovala som si všetky 3 hotely, ťažko vyberať... všetky sú babyfriendly a úplne super. Ale keď sa spýtam mojich 4-ročných dvojičiek, tak jednoznačne Skalko a Ozvenka. A za mňa krásna príroda v okolí hotela ATRIUM.
Vybrali by sme Atrium, pretože dovolenke na Slovensku dávame prednosť pred zahraničím. Chceli by sme, aby deti poznali krásy Slovenska. V Tatrách sa nadýchajú čerstvého vzduchu, je to iné ako tento mestský, zoznámia sa osobne s obľúbenými rozprávkovými postavičkami, zabavia sa s rovesníkmi a my dospelí si tiež prídeme na svoje. A výber jedál je tu tiež vraj vynikajúci.
Budem uprimna,potesil by ktorykolvek hotel.Zvlast teraz,ked neviem ci na nejaku dovolenku ostanu peniazky..
Kazdy jeden hotel ma co ponuknut a rozhodne by sme sa nenudili.Najviac ma vsak laka carovne prostredie Stiavnice..Ale koli detom,by bol asi najlepsi Atrium.Maly ma laringtidu a dcerka zas caste choroby dychacich ciest..Tak by sme spojili príjemné s uzitocnym.😊
@patricia_trinityhotels och užiť si tak krásnu prírodu a relax s troma deturencami amanzelikom v hoteli Sitno, to by bol sen 😍😍😍
@patricia_trinityhotels Hotel Senec, je tam vsetko a mame to kusok, takze s 3 malymi detmi nemusime cestovat daleko 🙂
Hotel sitno 🙂 nikdy sme tam neboli a velmi by sme tam sa chceli pozriet hlavne vdaka referenciam ktore maju 🙂
Aaach, určite by som vybrala hotel Átrium v Tatrách a darovala to môjmu svagrovi, ktorý už nemá veľa času byť tu s nami...ja osobne Tatry milujem, je tam toho strašne veľa kam môže človek ísť a vyvetrať si hlavu☀️🥀💗
Vybrala by som si hotel Atrium. Idealne miesto, ak chceme nasho 6-mesacneho postupne naucit milovat Slovensko. Na hotel Sitno sme zas dostali odporucanie od znamych.
Za nás určite Atrium, pretože milujeme Tatry a táto lokalita je pre nás niečo zvláštnym výnimočná. Taktiež naša Ninuška zbožňuje bazény a keby videla ten u vás v tomto hoteli, tak by bola bezpodmienečne v siedmom nebi. 😍
hotel Atrium v Novom Smokovci, Tatry milujeme a je nam to najblizsie, nezvykneme chodit do hotelov, takze vyhra by velmi milo potesila a verim, ze by sme si s manzelom konecne oddychli a zresetovali a deti by sa riadne zabavili
Hotel Atrium kvoli Tatram, mame radi prirodu a najma tu tatransku, a mame to najblizsie z uvedenych hotelov
Hotel Sitno, nase deti miluju vodu a nasa dcerka rada pozera reklamu na tento hotel, ktoru vam robia Spievanka a Zahrajko😍😘.Na leto je to priam idealny pobyt, aj ked ani Atrium v Novom Smokovci by nebol zly na letny pobyt.
Jednoznačne Sitno, boli sme v hoteli Átrium. Dreva doteraz hovorí ze chce ísť za skalkom a ozvenkou, tak by som ju chcela zoznámiť aj z ostatnými kamarátmi z Trinity.
Hotel Sitno,deticky ho poznaju len z klipu Zahrajka a Spievanky a velmi by tuzili stravit tam cas,verim,ze sa na nas stastie obrati a splnime im tento ich sen vdaka modremu koniku 😍
Keďže máme malého synčeka u nás rozhodne vzdialenosť a najbližšie máme do Nízkych Tatier 🙂
Ja by som poukaz vyuzila na povyt v Sitne so Spievankovom. Nakoľko som tam chcela isť s mojimi babami 10.mesiacov a 3,5 ročnou, ktorá Spievankovo zbožnuje a boli sme na nom minuly rok v Senci, ale ako samej s detmi je to pre mna velmi velka suma, takze poukaz by mi velmi pomohol a mohli by sme ist.
@patricia_trinityhotels vybrali by ste si Sitno 🙂 na spolocnej dovolenke sme s drobcom este neboli.

@patricia_trinityhotels dobrý deň prajem. Moja 5r dcérka túži ísť do hotela Sitno. Zatiaľ si len pozeráme obrázky z toho hotela no možno raz sa tam i dostaneme. 🍀🍀🍀