icon

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu

patricia_trinityhotels
Moderátor
3. jún 2019

SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.

Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.

My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).

HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
anika932
5. jún 2019

Vybrali by sme si hotel ATRIUM, nachádza sa najbližšie k nám a vzhľadom na to, že máme malé dieťa je to najvýhodnejšia ponúka. V hoteli nájdeme všetko, čo na skvelú dovolenku potrebujeme. Malý sa nebude ani chvíľku nudiť a v nádhernom prostredí je aj nám dospelým česť oddýchnuť si
❤️❤️❤️

evkapen
5. jún 2019

@patricia_trinityhotels Skusili by sme Sitno, este sme tam neboli.

luli03
5. jún 2019

Určite by sme vybrali Sitno, pretože počúvame samé pozitívne ohlasy. Tam sme ešte neboli a deti by sa veeeeelmi potešili 🙂

sihaj
5. jún 2019

V podstate to je jedno, predsa všade je krásne na SLOVENSKU.

synda11
5. jún 2019

@patricia_trinityhotels radi by sme navstivili hotel sitno mame to blizsie a hotel sa nachafza v nafhetnej prirode je perfektne vybaveny ,personal prijemny a animatori vzdy vysmiaty nase dve male babule by sa velmi potesili keby kopka videli nazivo🍀

ajusa1004
5. jún 2019

Vybrala by som Atrium v Novom Smokovci kvôli výletom do Tatier ktoré by nášmu 7 mesačnému synčekovi s cystickou fibrózou boli rehabilitáciou na pľúcka a krásne by sa mu dýchalo 🍀 more a hory sú pre neho veľmi priaznivé a určite by si prišla na svoje aj 3,5 ročná dcérka a strávili by sme spolu krásne chvíle,keďže doma mame veľa povinností okolo bratčeka

bibi21
5. jún 2019

Hotel Sitno pre moje 3 deturence..uzit si oddych

malalucka3
5. jún 2019

Vybrala by som si hotel Trinity... Milujeme vodu, slniecko, relax, zabavu a mame radi vodne atrakcie ako je vodny bycikel, lodky....cela nasa 3 clena rodina.....nasa mala zabka velmi rada cesteje a kupe sa takze by mala pekne zazitok a urcite by si vylet uzila do sitosti...

drobec336
5. jún 2019

No určite Senec. Rozmýšľate ísť na Senecké jazera.bola by super vyhrať 😊

sebik1
5. jún 2019

Ahojte! V prvom rade ďakujem za možnosť zúčastniť sa tejto krásnej súťaže. Bolo by skvelé vyhrať jednu z cien, nakoľko 11.6 môj synátor oslavuje narodeniny a bol by to nádherný darček, ktorý by sme mohli využiť na strávenie spoločných chvíľ v kruhu rodiny. čo je v dnešnej dobe to najcennejšie, venovať deťom svoj čas a hlavne tým troška starším, ktorí už "frčia" na elektronike. Pobyt by sme si vychutnali v Hoteli SITNO Forest Resort, nakoľko sme v tomto kraji ešte neboli, má vynikajúcu polohu na strednom Slovensku v blízkosti Štiavnických vrchoch v obci Vyhne, kde je možné stráviť spoločné chvíle pri rozmanitých činnostiach. Máme radi dobré jedlo, tak aj moderná gastronómia by bola dobrým spestrením nášho pobytu, lebo jedlo je základ🙂. A samozrejme do sýta sa vykúpať , aby sme zabudli na dnešné elektronické výdobytky uponáhľanej doby.🙏👍

jane1989
5. jún 2019

Vybrali sme hotel Sitno. Nádherná príroda a skvelá príležitosť pre našu obľúbenú turistiku.

zuzdom
5. jún 2019

Hotel Senec aj keď Sitno je podla mňa naj ale tie Slnečné jazerá s vlastnou plazou 😍 pre našu malú slečnu by to bola lepšia voľba 🍀

fialkadanka
5. jún 2019

@patricia_trinityhotels Hotel Sitno, máme to blízko a má skvelé referencie ohľadom detí 🙂

svintekova
5. jún 2019

Vybrala by som hotel Atrium v Novom Smokovci pre moju rodinu. Mame dvoch synov ktori by sa urcite potesili vyletu do Vysokych Tatier a ako bonus by bol krasny hotel s vodnym svetom 😍.

drobcek221
5. jún 2019

Určite hotel Sitno, vratila by aom sa spolu s deťmi do školských čias ;)

petuskaa1
5. jún 2019

Milujem Tatry o tom niet pochýb, a ako alergik sa tam veľmi rada a často vraciam, času však mám málo keďže firma a dieťa mi to nedovoľujú na tak dlho ako by som chcela ale aj tak si ukradne čas a aspoň na jeden celý deň počas mesiaca tam musím byť. Ak by som mala to šťastie a podarilo by sa mi vyhrať túto nádhernú cenu určite by som si vybrala hotel v Tatrách a užívala prechádzky s mojou rodinkou.

alexandra33
5. jún 2019

Vyuzili by sme to v Novom Smokovci,lebo v lete velmi vyhladavame s detmi prijemnejsiu klimu kde nie je az tajmk horuco a je tam kopec vyletov akcii pre deti napr. Medvedie dni, lokalita vysoke tatry je naj ale 2.najlepsie sa nam paci Senec mame tam rodinu a dobre pozname to okolie,slnecne jazera su super na kupanie

janka31
5. jún 2019

Priala by som si vyhrat pre seba aj 2 deticky, najradsej hotel Senec, som 2 roky rozvedena a nikdy som s nimi nebola na podobnom pobyte v hoteli. Dakujem

wierka1986
5. jún 2019

Urcite by potesila vyhra v Hoteli Atrium v Novom Smokovci. Jednak to mame najblizsie, ale zsroven Tatry zboznujeme. Pre nase deti by to bol super zazitok 🙏🏼🙏🏼

patricia_trinityhotels
autorModerátor
5. jún 2019

Moje slová @petuskaa1 .... ja mám síce Tatry ďaleko a času tiež menej, ale tiež pri každej príležitosti tam idem a najlepšie aj s mojou dcérkou Tinkou 🙏

momlife0206
5. jún 2019

@patricia_trinityhotels vybrala by som si hotel Atrium, pretože milujeme Tatry 😍 Nie je nič lepšie ako pochodiť prírodu, oddýchnuť si vo wellness a dať si dobrú večeru s pohárom vínka ❤️

patricia_trinityhotels
autorModerátor
5. jún 2019

@alexandra33 ja v lete pred teplom tiež utekám, do Tatier najlepší únik 🙂 Ale voda je voda a jazero zvlášť ... naštastie je z čoho vyberať.

lusinka11
5. jún 2019

Jednoznacne Hotel Sitno. Odkedy sme ho prvykrat pred 4.rokmi navstivili, uz inde nejdeme 🙂 a odporucili sme ho aj svojej rodine, ktori chodia tiez. Aj toto leto sa uz v auguste tesime na pobyt 🙂☀️💛. Krasne prostredie, skvely personal, cisty hotel, cista voda v bazenoch, vyborna kuchyna, celodenny program pre deti, animatori su skveli kazdy rok, masaze 👍🏻, ustretovy manazment, vzdy vyhoveju, ak bolo treba nieco zlepsit 🙂. Isli by sme aj dvakrat cez leto 😊.
Lucia s rodinou 👪.

petovazienka
5. jún 2019

@patricia_trinityhotels hotel atrium a hlavne kvoli objavovaniu vysokych tatier

patricia_trinityhotels
autorModerátor
5. jún 2019

@synda11 tak to môžem potvrdiť, moja Tinka len číha na príležitosť ísť ho objať a keď si ju vezme na ruky, no, nie je väčšej radosti. Takto mi dokonca ušla za ním počas koncertu 😃 keď MILUJEŠ, NIE JE ČO RIEŠIŤ 😍

kattrin4
5. jún 2019

Vybrali by sme si hotel Sitno..je tam nadherna priroda.vzdy sa tam velmi tesime 🙂

lusieta
5. jún 2019

Mňa by potešil akýkoľvek hotel, hlavne ze budeme môcť byť spolu s deťmi a užívať si rodinu.uz takmer polroka sme sa nepohli z domu kvôli dlhodobým zdravotným ťažkostiam, takže takúto dovolenku potrebujeme ako soľ.

katulienka85
5. jún 2019

Nás by potešil pobyt v každom jednom hoteli. Milujeme kamarátov z Trinity. Kedže sme samé, mama + dcéra, pobyt mimo Slovenska je pre nás pasé, sme "nútené" 🙂 spoznávať krásy Slovenska. Minulý rok to bol hotel Senec, kde sme sa mali úžasne. Tento rok plánujeme Atrium, ale výhra by nás potešila veľmi🙂🙏

zuzanockato
5. jún 2019

My by sme si vybrali hotel Sitno. Pre jeho krasne prostredie, výborných animatorov, skvelého kuchára vramci detského varenia a najmä neprekonateľného detského kutika. A tiež kvoli Kopkovi nakolko naša starsia dcera sa nevie od neho odlepit ked sme tam 🙂))).