SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.
My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).
HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

@patricia_trinityhotels určite hotel Sitno alebo Atrium, nakoľko milujeme prírodu...radi spoznávame pamiatky...aj do Tatier by sme išli, chystáme sa pozrieť známe chaty..❤❤😍
Velmi radi by sme sli do hotela Sitno, uzili by si to aj basj dvaja drobci. A spoznali by sme aj okolie. Este sme tam neboli.
Vybrali by sme si ATRIUM. Sme pyšní na Vysoké Tatry, sú nádherné a milujeme turistiku. Máme 4 deti a z pobytu by sme mali všetci veľkú radosť.🙏
@patricia_trinityhotels fuuuha, to je ťažké rozhodnutie...a nedá sa ísť do všetkých? 😂😂 Nuž, tak v lete na Senec, v jeseni Sitno a v zime Atrium 😁
Pre moju rodinku by som vybrala hotel Sitno,bola by to nasa 1.spolocna dovolenka..viaceri nasi kamarati u Vas v Sitne uz boli a odporucali nam tento hotel,v ktorom sa citili uzasne..tak skusime stastie 😊
Vybrala by som hotel Sitno. Boli sme tam uz dvakrat a je tam uzasne a dievcence tam chcu ist zas ☺
@wimi veľmi pekná postupka 👏👍😀. Zasnežené Tatry, letný Senec pri vode a jeseň v Sitne s výhľadom na Štiavnické vrchy vo farbách, ❤ ... netreba zabudnúť na vernostnú Trinity kartu a dajú sa zvládnuť aj tri dovolenky - o jeden pobyt už predsa hráš 🙂
@patricia_trinityhotels aj mi hotelSitno..krasne prostredie..vela.moznosti vyuzitia..a kedze to poznam len podla fotie z netu rada by som tam usla s celou rodinkou
Urcite Vysoke Tatry,syncek ma nedaleko na staru mamu,aspon by sme sa po dlhsom case videli a uzili si v Tatrach oddych,neporovnatelny vzduch a krasy prirody;);)
Preštudovala som si všetky 3 hotely, ťažko vyberať... všetky sú babyfriendly a úplne super. Ale keď sa spýtam mojich 4-ročných dvojičiek, tak jednoznačne Skalko a Ozvenka. A za mňa krásna príroda v okolí hotela ATRIUM.
my by sme šli len tam ,kde je bezbariérovosť... ale kde?
Vybrali by sme Atrium, pretože dovolenke na Slovensku dávame prednosť pred zahraničím. Chceli by sme, aby deti poznali krásy Slovenska. V Tatrách sa nadýchajú čerstvého vzduchu, je to iné ako tento mestský, zoznámia sa osobne s obľúbenými rozprávkovými postavičkami, zabavia sa s rovesníkmi a my dospelí si tiež prídeme na svoje. A výber jedál je tu tiež vraj vynikajúci.
Budem uprimna,potesil by ktorykolvek hotel.Zvlast teraz,ked neviem ci na nejaku dovolenku ostanu peniazky..
Kazdy jeden hotel ma co ponuknut a rozhodne by sme sa nenudili.Najviac ma vsak laka carovne prostredie Stiavnice..Ale koli detom,by bol asi najlepsi Atrium.Maly ma laringtidu a dcerka zas caste choroby dychacich ciest..Tak by sme spojili príjemné s uzitocnym.😊
@patricia_trinityhotels och užiť si tak krásnu prírodu a relax s troma deturencami amanzelikom v hoteli Sitno, to by bol sen 😍😍😍
@patricia_trinityhotels Hotel Senec, je tam vsetko a mame to kusok, takze s 3 malymi detmi nemusime cestovat daleko 🙂
Hotel sitno 🙂 nikdy sme tam neboli a velmi by sme tam sa chceli pozriet hlavne vdaka referenciam ktore maju 🙂
Aaach, určite by som vybrala hotel Átrium v Tatrách a darovala to môjmu svagrovi, ktorý už nemá veľa času byť tu s nami...ja osobne Tatry milujem, je tam toho strašne veľa kam môže človek ísť a vyvetrať si hlavu☀️🥀💗
Vybrala by som si hotel Atrium. Idealne miesto, ak chceme nasho 6-mesacneho postupne naucit milovat Slovensko. Na hotel Sitno sme zas dostali odporucanie od znamych.
Za nás určite Atrium, pretože milujeme Tatry a táto lokalita je pre nás niečo zvláštnym výnimočná. Taktiež naša Ninuška zbožňuje bazény a keby videla ten u vás v tomto hoteli, tak by bola bezpodmienečne v siedmom nebi. 😍
hotel Atrium v Novom Smokovci, Tatry milujeme a je nam to najblizsie, nezvykneme chodit do hotelov, takze vyhra by velmi milo potesila a verim, ze by sme si s manzelom konecne oddychli a zresetovali a deti by sa riadne zabavili
Hotel Atrium kvoli Tatram, mame radi prirodu a najma tu tatransku, a mame to najblizsie z uvedenych hotelov
Hotel Sitno, nase deti miluju vodu a nasa dcerka rada pozera reklamu na tento hotel, ktoru vam robia Spievanka a Zahrajko😍😘.Na leto je to priam idealny pobyt, aj ked ani Atrium v Novom Smokovci by nebol zly na letny pobyt.
Jednoznačne Sitno, boli sme v hoteli Átrium. Dreva doteraz hovorí ze chce ísť za skalkom a ozvenkou, tak by som ju chcela zoznámiť aj z ostatnými kamarátmi z Trinity.
Hotel Sitno,deticky ho poznaju len z klipu Zahrajka a Spievanky a velmi by tuzili stravit tam cas,verim,ze sa na nas stastie obrati a splnime im tento ich sen vdaka modremu koniku 😍
Keďže máme malého synčeka u nás rozhodne vzdialenosť a najbližšie máme do Nízkych Tatier 🙂
Ja by som poukaz vyuzila na povyt v Sitne so Spievankovom. Nakoľko som tam chcela isť s mojimi babami 10.mesiacov a 3,5 ročnou, ktorá Spievankovo zbožnuje a boli sme na nom minuly rok v Senci, ale ako samej s detmi je to pre mna velmi velka suma, takze poukaz by mi velmi pomohol a mohli by sme ist.
Trinity Hotel Sitno- krasne prostredie
@patricia_trinityhotels vybrali by ste si Sitno 🙂 na spolocnej dovolenke sme s drobcom este neboli.

@patricia_trinityhotels dobrý deň prajem. Moja 5r dcérka túži ísť do hotela Sitno. Zatiaľ si len pozeráme obrázky z toho hotela no možno raz sa tam i dostaneme. 🍀🍀🍀