icon

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu

patricia_trinityhotels
Moderátor
3. jún 2019

SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.

Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.

My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).

HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
liv1
3. jún 2019

My by sme sli asi do Atria. Kamoska o tom hoteli tak basni, ze ked tam ide so 6rocnou dcerou, ztazka vobec vybera atrakcie, tolko ich tam pre deti je. A ze ona ma potom svaty pokoj, klud a fakt si tam vzdy oddychne. Uz tam bola strasne vela krat 😊

pekovaagata
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels vybrala by som si ktorúkoľvek možnosť mala som príležitost vidieť len Atrium ale žiaľ nenavštívili sme žiaden tak by nás veľmi potešilo vyhrať a vyskúšať vaše úžasne služby detičky by sa veľmi tešili

veron809
3. jún 2019

Pre nás by bola veľka radost navštíviť čokoľvek z troch možností.
Ale keď treba vybrať samozrejme tak by sme si sli radi oddýchnuť do hotela Atrium a vidieť krásu Slovenska.Chlapcom sme sľúbili,že im niekedy ukážeme veľké a krásne hory u nás.Prirodu máme radi,oddych k tomu patrí a to ,že budeme spolu bude pre nás najviac keďže máme tatina dosť často preč.

petulien
3. jún 2019

Ja už vyše roka túžim ísť do Vášho hotela - Sitno.. mám kamarátky, ktoré k vám chodia pravidelne a veľmi vás vychvaľujú, najmä Vami spomínané babyfriendly prístup aj zariadenie hotela.. máme 2 a pol ročného syna, s ktorým je veľmi ťažko niekam ísť, je potrebné mu robiť 12 hodinový program aby sa nenudil a tým pádom som si naozaj minuloročnú dovolenku pri mori vôbec neužila.. Preto sa veľmi tešíme k vám! Na vašich maskotov, na animátorov, na bazény a všetko, čo k babyfriendly hotelu patrí, lebo naozaj je takých hotelov veľmi máličko. Bolo by krásne vyhrať, určite by sme si ešte nejaké noci kúpili naviac, nech necestujeme len na otočku . Chceli by sme si popozerať a prejsť nádhernú stredoslovensku prírodu a užiť si chvíľky keď budeme spolu cela rodinka 💝

ssmeja
3. jún 2019

My by sme brali asi všetko 🙂. Všetko s animátormi a postavičkami - to teda môžeme 🙂. Naši dvaja drobci potom dokážu z toho "vyžiť" celý rok 🙂.

darina1952
3. jún 2019

Vybrali by sme si Atrium v Novom Smokovci - je nám vzdialenosťou najbližšie a tiež aj preto, lebo Tatry poznáme z jarných prázdnin a veľmi radi by sme si užili aj letnú dovolneku v Tatrách.

2xmama
3. jún 2019

Hotel Sitno alebo Senec, vzhľadom na to, že sme zo Západného Slovenska, tieto dva máme polohou najbližšie.

babuzienka
3. jún 2019

Pre nas Senec, , nemame to daleko a je tam pohoda ako pri mori :o} pre deti je dovolenke pri vode na nezaplatenie

nikusik_4
3. jún 2019

Vybrala by som pre nas hotel Sitno!! Ešte sme neboli v tejto oblasti tak by sme radi preskumali nieco nove!

idame
3. jún 2019

Priznam sa, ze prva moja myslienka bola na Atrium v Smokovci, lebo Tatry su Tatry...ale ked nad tym tak premyslam vybrala by som si Sitno. Je to taky spravny medzikus pre dieta okolo troch rokov. Ani vysiny ani rovina. Presne podla mojho gusta. Stiavnicke okolie je cista romantika, kde sa len clovek vyberie tam nieco skvele najde a nakoniec si oddychne pri bazene a dobrom jedle.
Takze Sitno by bola moja volba.

carmen238
3. jún 2019

Vybrali by sme si hotel Atrium v Novom Smokovci, keďže sme tam boli na prvom spoločnom pobyte s manželom a teraz by sme radi navštívili tento krásny hotel aj s našimi detičkami Sofinkou a Tobiaskom👨‍👩‍👧‍👦❤ a využili prechádzky v našich krásnych Tatrách a takisto aj relax v hoteli Atrium ❤

patricia_trinityhotels
autorModerátor
3. jún 2019

@1989lenka ja som bola na pobyte v Atriu práve tento víkend. Bola som sama s dcérku ale presne, v babyfriendly hoteli nám nič nechýbalo. Počasie bolo krásne, ale keďže to bol špeciálny pobyt k MDD, ostali sme prevažne na hoteli a absolvovali celý sprievodný program. Ale presne som si hovorila, že sa vrátim v lete a na viac dní ako len víkend, aby som malú zobrala aj na výlety. No hlavné plus je, že keby aj v Tatrách zaprší, naozaj sa v hoteli s deťmi nudiť nebudete 🙂

nevergona
3. jún 2019

Hotel Sitno, kedze do Atria odchadzame v nedelu a budeme tam po druhy krat 🙂

pavucikvet
3. jún 2019

u nás určite Sitno, v tejto oblasti sme este neboli. A keďže máme 4 deti, je to pre nás náročnejšie.🙂

griska11
3. jún 2019

Je mi to jedno kde.. Hlavne nech ma rodinnú izbu plus animačný program pre deti. Nech si sebecká mater môže po 100 rokoch ísť na masaž😂😂😂😂

sunsflower
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels Vybrala by som pre svoju rodinu hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách. Priateľ je vášnivý turista, rád by videl niečo nové z Tatier, ale zároveň si užil aj voľný čas s rodinkou 🙂

vikusjk
3. jún 2019

My by sme si vybrali hotel Sitno, nakoľko v Štiavnických vrchoch sme ešte neboli a hotel svojou lokalitou ponúka množstvo možností na kratšiu i dlhšiu turistiku a my sa našu 7 r. dcéru Simonku snažíme postupne turistike a pobytom v prírode priúčať tak, aby si ju sama obľúbila. Navyše hotel ponúka aj množstvo atrakcií pre deti, takže by o zábavu bolo jednoznačne postarané! 😎

ibanabazar
3. jún 2019

Jednoznačne Sitno. Je to TOP lokalita na krásne výlety, krásna príroda, Počúvadlo, Banská Štiavnica, Svätý Anton v okolí 👌
Romantická atmosféra ako dokonalá pre naše dodatočné medové týždne 😊

mummylina
3. jún 2019

Veľmi by sme sa tešili pobytu na Seneckých jazerách v hoteli Sitno. Ešte sme tam nikdy neboli a moja ročná dcérka by sa určite potešila tak ako aj ja ! 😊🌺❤️

patricia_trinityhotels
autorModerátor
3. jún 2019

@idame presne tak Sitno je moja srdcovka. Nadherná historická Banská Štiavnica len pár km, do toho ta najkrajšia príroda - Štiavnické vrchy majú čo ponúknuť. Ďakujeme za príspevok a držím palce v súťaži o pobyt 😉

anka2103
3. jún 2019

Jednoznačne Átrium. Poloha, vzduch, príroda a najmä pre moje detičky zdravie v horách. Určite by padol taky oddych 💓💓😉

dragynka
3. jún 2019

Všetky sú isto skvelé, ale našu rodinku najviac láka hotel Sitno, ktorý je v krásnom prostredí Štiavnických vrchov, kam sa radi vraciame. Ale i hotel Atrium by sme isto radi navštívili, keďže v máme v pláne stráviť dovolenku práve v Tatrách 🙂

betty88
3. jún 2019

Zana a miju rodinku pisem ze hotel Montfort je jeden z najlepsich! ☺super ludia, krasny hotel, super jedlo ale to najdolezitejsie ta krasna priroda, ten vyhlad ktory nam hotel dava moznost vidiet. ☺☺z hotela je neskutocny vyhlad. A tie prechadzky po okoli, to ticho. Tak to je u nas raj na zemi☺

jurinecka125
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels Vybrala by som si hotel Senec, keďže idem S deťmi sama, máme to najbližšie Z Bratislavy a V hoteli Senec sme už boli pred tromi rokmi ale to bola dcéra ešte bábätko, teraz by si to už vychutnala.

yohana31
3. jún 2019

My by sme radi navštívili hotel Sitno, pretože počujeme naň samé chvály a aj okolie je nádherné.

silvinka511
3. jún 2019

Vybrali by sme si hotel Atrium pretoze v našich krásnych Tatrách sme s deťmi ešte neboli 😍

idame
3. jún 2019

@patricia_trinityhotels diky 🙂
Mas pravdu Stiavnicke vrchy su nadherne a nielen to, Stiavnica ponuka tolko moznosti, co daktore mesta nedosiahnu za celu zivotnost. Sitno postavili na skvelom mieste.

patricia_trinityhotels
autorModerátor
3. jún 2019

@griska11 palec hore 👍 je to tak 👏 👏 👏 treba využiť všetky tieto detaily a myslieť chvíľu aj na seba s pocitom, že deťom predsa nič nechýba (dokonca v tej chvíli ani my rodičia :D )

magdalena459
3. jún 2019

Keby sa šťastie usmialo na nás tak určite by sme si vybrali hotel Atrium v Novom Smokovci,a prečo?Mám 4deticky z toho jedno je bábätko a netrúfla by som ísť na väčšiu vzdialenosť so 4 deťmi a tento hotel je knam najbližšie,Tatry by prospeli aj deťom zo zdravotného hľadiska tak kvôli tomu by som si zvolila tento hotel.