SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.
My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).
HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

U nás vyhráva jednoznačne hotel SITNO, keďže okolie Štiavnickych vrchov, je lokalita, ktorú chceme tento rok preskúmať.
Vybrala by som si hotel Átrium v Novom Smokovci pretože máme radi Tatry celá rodina. Je tam krásne
@patricia_trinityhotels za mna Sitno aj ked to mame ďalej, bolo tam výborne. Krásne prostredie, výborne animácie pre deti aj dospelých. Nepreplnene bazény. TOP
Vybrali by sme si urcite hotel Sitno. Jednak sa nam paci prostredie,ale chceli by sme vyskusat aj ten dvojposchodovy detsky kutik MiniMe, termalny bazen a aj paradny detsky bazen 👍🏊
My by sme si opat vybrali hotel Sitno pre skvele sluzby, krasnu lokalitu a jednoducho preto,.ze to je nas najoblubenejsi hotel na Slovensku.
Ja by som dopriala dcérke pobyt v hoteli Atrium. A dôvod ? Možno pre niekoho smiešny ... Dookola pozeráme Dorotku z Fidorkova - Dobrotka na výlete v Tatrách , no a ona je v tomto krásnom hoteli. To prostredie pre deticky je tam krasne,vybavenie hotela,herna...vyzera to super. Dopriala by som jej to,aby to videla aj nazivo 🙂
Vratila by som sa do Sitna, lebo sme tam stravili bezchybny pobyt, kde sme si oddychli aj my dospeli nielen deti!!!
Urcite Sitno!Je tam krasna priroda,okolie a vzdy,ked tak ideme stretneme sa s milym a usmievavym personalom ❤
Hitel Sitno v srdci Štiavnických vrchov 🤩
Vybrala by som hotel Sitno ,ešte sme tam neboli
Senec - konečne by som navštívila spolužiačku Danielu z vysokej školy, s ktorou sme sa nevideli 15 rokov ☹
Hotel Sitno, este sme v tejto casti neboli a bol by to urcite super zazitok ❤
Určite Atrium , milujeme túry v horách. Super spojenie zábavy a prírody je top
Hotel Atrium. Taký malý/veľký únik do lona hôr, načerpať energiu a vymeniť vzduch mesta za ten horský. V poslednom čase vyhľadávame skôr hory, lesy, a prťatá vidia svet aj trošku inak...
ja by som si vybrala hotel Atrium v Novom Smokovci, chcela by som deťom ukázať Tatry. Na sieť Vašich hotelov počuvam len samé chvály, rada by som si to overila🙂
Mna aj nasu rodinu by potesil hotel Atrium v Novom Smokovci, nakolko Tatry nemame uplne spoznane, a milujeme hory a cerstvy vzduch dobre urobi nielen pre telo ale aj dusu :- D
predsa je tam jeden z najkrajsich kutov Slovenska 😀
Sitno moje vytuzene. Pred troma rokmi sme tam mali firemnu akciu a odvtedy o tomto mieste basnim.Kazdy rok nam to osud ale zariadil inak a nedalo sa nam ist.Tento rok sa pokusime opat. Pobyt sme si zakupili uz v decembri a zas sa zacinaju diat veci, ktore nam nehraju do karat, ochorenie nasho maleho syna ale verime vsetci aj s nasou najstarsou, ze to dame a uzijeme si plnych 7 dni vsetkeho co toto krasne miesto ponuka.
Jednoznacne hotel Sitno...boli sme tam uz 3x a je nam tam uzasne...ale nebranila by som sa veru ani dalsim hotelikom...zial,momentalne financie nepustia....z pripadnej vyhry by som ale bola stastna prevelmi ❤️
Kedze sme z Tatier, Atrium by sme vynechali. V Senci sa nam pacilo, ale Sitno je pre nas uplna topka a vraciame sa tam kazdy rok. Vratime sa tam urcite aj bez toho, aby sme vyhrali, ale jasne, ze by nas to potesilo ;) velmi ocenujeme, ze vsetky aktivity su tam pokope, vratane bazena a vodneho sveta pod jednou strechou. Vyuzivame aj dalsie moznosti, ako varenie Foodie, bowling, wellness, no deti aj tak najviac miluju detsky kutik so skvelymi animatormi. Maskoti su uzasni a personal velmi ochotny a mily. Kuchyna vynikajuca, celkovo sluzby tip-top. Nemame za roky, co k vam chodime ani jedinu negativnu skusenost. Tento hotel ocenili uz aj viaceri znami, ktorym sme ho doporucili. Krasne dakujeme a tesime sa na dalsie pobyty u vas
Ahoj,vybral by som si hotel Atrium a to kvoli syncekovi ktoremu sa tam najviac paci nafukovaci hrad a virivka
My by sme si tento rok vybrali hotel Sitno. Aby za nami vedeli zbehnut svokrovci, kedze mladsi je este babatko.
Dalsie roky to uz bude vyhravat jednoznacne Atrium, lebo su to nase milovane Tatry ;)
Pravdepodobne by to bol hotel Sitno. Syn stale spomina na super kuchynu, hlavne na pana kuchara, ktory robil palacinky pred jeho ocami 🤩. Dcera ako sa bobovala a zlomila boby 😂. Najmensi syn bol nadseny z detskeho kutika 😀 A vsetcia sme boli nesmierne spokojni z kupania.🏊♂️. Cely pobyt bol super 👍
Vybrala by som si hotel Átrium v Tatrách.
Kedysi keď bolo viac času a možnosti sme chodievali na turistiku ktorú máme s manželom v obľube. K láske k prírode a k našim horám chceme viesť aj našu 20 mesačnú dcérku. Bola by to pre nás skvelá dovolenka kde by sme načerpali veľa energie 🏞️⛰️ a trávili čas spoločne 😍
Atrium Novy Smokovec 😍 chodi tam brat s rodinkou a dali nam super referencie 😍 paci sa tam im, tak urcite sa bude aj nam 😉
Hotel Átrium v Novom Smokovci. Chcela by som pobyt vyhrať pre mojich rodičov, aby si aj ony mohli ísť oddýchnuť. Hlavne by som sa im chcela poďakovať za všetku pomoc a lásku, ktorú od nich dostávam. Bol by to darček ku Dňu matiek a otcov. Veľmi by som im priala vašu výhru.
❤️👍🙏
Určite hotel Átrium v novom smokovci- Slovensko je celé nádherné, ale deťom by som chcela toto leto ukázať Tatry, dúfajúc, že aj oni zahoria láskou k turistike a horám. Myslím že týmto výberom by som ulahodila aj pubertálnemu dieťaťu aj krpcovi v období vzdoru.
Par krát som navštívila hotel Sitno a nemôžem si vynachváliť 🙂 tentokrát by som rada so svojou rodinkou navštívila hotel Atrium v Novom Smokovci 🙂 a videla a zažila opäť niečo nové ❤️
Ja by som si zvolila hotel Sitno, s manzelom sme tam boli na pobyte a bolo uplne skvelo, rada by som si to zopakovala a aj s detmi 🙂 bol by to super darcek k nasmu 13. vyrociu svadby teraz v juni 🙂
Potesil by pobyt v hoteli Senec,kedze sme z Tatier. ;0

My by sme isli do hotela Sitno alebo Atrium 🙂