icon

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu

patricia_trinityhotels
Moderátor
3. jún 2019

SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.

Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.

My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).

HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
ilovenext
5. jún 2019

Vybrala by som si hotel Sitno, je pre nas blizko. A Stiavnicke vrchy su nase oblubene. Milujeme vsetky Trinity hotely, ale Sitno je asi srdcovka.

ivanazemkovaturnova
5. jún 2019

Potešil by nás ktorýkoľvek pobyt,veď kto by už nechcel vypadnúť a vypnúť trochu z tohto uponahlaneho života,ale ak by som mala vybrať za svoju rodinku bolo by to Sitno v tejto lokalite sme ešte neboli😊

jasminka25
5. jún 2019

Hotel Sitno, krásna príroda a vodný svet pre detičky.

anicka333
5. jún 2019

Určite by som vzala svoju rodinku do hotela Sitno este sme tam neboli a chceli by sme veľmi ísť 😊len je veľmi vybookovany 🙄😊

elka017
5. jún 2019

Ak by sa na nas usmialo stastie, vybrala by som si hotel Atrium, mame ho najblizsie, cestovanie s detmi je zlozite a taku hodku by sme zvladli. Obdivujeme Tatry, obor Tatros vkuse ide doma, je tam super vzduch, klima. Urcite by nam prospela zmena prostredia, nabrali by sme vela pozitivnej energie a upevnili vztahy medzi sebou.

mata851
5. jún 2019

Hotel Sitno...to by bola paradicka,stráviť tam pár dní

ellis
5. jún 2019

urcite za mna hotel Sitno, lebo v Stiavnickych vrchoch som este nebola, tak by som spoznala okolie a krasnu prorodu, dalsi kus krasneho slovenska do mojej milej sukromnej zbierky, urcite s celou rodinou, lebo bez nich by to nebolo ono.

gombalka
5. jún 2019

@patricia_trinityhotels určite Atrium, pretože Tatry sú naša srdcovka😘😘😘 a radi sa tam opäť a opäť vraciame.

lulili10
5. jún 2019

Tiez by sme sa velmi potesili vyhre,ak si mam vybrat,tak by to bol hotel Sitno,skvelé referencie má

palomablanca
5. jún 2019

My by sme radi isli do hotela Sitno uz len kvoli tej lokalite a tiez by to bola nasa 1.spolocna dovolenka s malym synom.

libus83
5. jún 2019

@patricia_trinityhotels my by sme si vybrali Sitno, poculi sme same chvaly, našim chalanom by sa určite páčilo😁

luccya1
5. jún 2019

Urcite by som sa velmi potesila vyhre do ktorehokolvek hotela ale ak si mam vybrat tak Sitno... A preco? Mame dve deti ktore miluju vodu takze bazeny by bol pre nich raj a vlastne odkedy sa narodil druhy syncek tak sme nikde takto relaxovat neboli. Urcite by to prospelo aj mne a manzelovi ktory chodi na tyzdnovky tak sme s nim malo... konecne by sme boli viac spolu a on by si tiez uzil deti.. a nakoniec kedze manzel odchadza na tyzdnovky a mna nechava doma s dvoma detmi a svokrou aj ja naozaj potrebujem vypadnut aspon nachvilku. Nacerpat nove sily a novu energiu. Tak vas velmi prosim, psychicky sa potrebujem ocistit.. Dakujem. Ja nepotrebujem more ja potrebujem klud a pozitivnu energiu a viem ze v krasnom hoteliTrinity ho urcite pocitim. Budem velmi dufat ze sa na mna usmeje stastie

chery30067
5. jún 2019

Určite Hotel Sitno 🙂
Spokojnosť s pobytom a nádherné prostredie 🙂

oli
5. jún 2019

Pre naše deti je topka Sitno, je tam naozaj krásne, ale ja by som zase brala Atrium, rada by som zase po dlhšej prestávke strávila pár dní v Tatrách aj s detmi na nejaku pohodovu turistiku.

inseka
5. jún 2019

Hotel Sitno, boli sme s deťmi a bolo super. Výborná poloha a služby.

domi_ch
5. jún 2019

Senec ❤️ Milujeme vodu a senecke jazera sú super 🧜‍♀️🧜‍♂️

mama55
5. jún 2019

Hotel Atrium, chodievame don 2x do roka . Super hotel ,krasna priroda. Leto na 100% stravime u Vas, este sice neviem aky pobyt si vyberie syn. Minuly rok sme boli na turistickom pobyte- zlanovanie hotela bolo 👍. Tak uz teraz sa tesime

madeleine
5. jún 2019

@patricia_trinityhotels Atrium v Novom Smokovci je aktualne ciel kam sa chystame. Mame dve deti a radi by sme ich postupne zoznamili s mnohymi krasnymi miestami slovenska. Niekde zacat treba a tak som si povedala, ze zacneme tymi najznamejsimi 🙂 A Novy Smokovec je krasny!

kris222
5. jún 2019

My by sme si urcite vybrali Sitno, lebo je tam uuuuplne vsetko pre perfektnu dovolenku s detmi. Zatial nas najlepsi pobyt s detmi na Slovensku a vdaka uzasnym animatorom aj nas utiahnuty starsi syn sa citil ako v siedmom nebi a ako hviezda a to je pre mna najviaaaac ❤ doteraz na to deti spominaju a snad sa tam znova dostaneme, kym su deti este "male" 😊

mucuinka
5. jún 2019

Bol by to hotel Atrium. Mame 2 deticky, na liecenie sa zial nedostali a obe maju takmer pri kazdej chorobe zuzene priedusky a problemy s dychanim. Takze stale vymyslame ako im dopriat co najdlhsi pobyt na cerstvom a hlavne cistom vzduchu na vlastne naklady

kikushka12
5. jún 2019

Asi Sitno, nech si nase deti uziju tu krasnu prirodu okolo 🙂

manyus
5. jún 2019

Nás by urcite potesili Tatry jednoznacne, takze Atrium je podla mna najlepsia volba👍🙂

godyna
5. jún 2019

sitno by sa mi páčilo a mojej tuláče to je jedno. Hlavne že sa túla

eipril111
5. jún 2019

Tazko vybrat,neboli sme ani v jednom, tak napisem len tak- hotel Senec.Viem,ze by to bol uzasny zazitok pre moje deti a pre mna krasny pohlad na stastne deti.😍Raz mozno nasetrime...

cimbolcek
5. jún 2019

Hotel Atrium v Novom Smokovci...tak dávno som už nebola v Tatrách a užili by sme si to prvý krát ako rodina v trojici❤

saaajmonka
5. jún 2019

Vybrali by sme si hotel Sitno, uz davnejsie som pocula same super recenzie a pobyt so Spievankovom je TOP 😍

simi35768924
5. jún 2019

@patricia_trinityhotels keby sme my boli konečne tými stastlivcami a vyhrali tak by sme chceli navštíviť hotel Atrium v Novom Smokovci,pretože sme tam ešte nikdy neboli a ani vo Vysokých Tatrách a tak by sme si urobili väčší výlet.

remsim
5. jún 2019

My by sme si vybrali hotel Sitno, kedze v Stiavnickych vrchoch ani v Stiavnici sme este neboli

zuzicka1983
5. jún 2019

Vybrali by sme si Sitno. My s manželom koli lokalite a detičky o nom snívajú z video uputavky Spievanky a Zahrajka 😁

alexa321
5. jún 2019

Hotel Sitno , aj keď všetky tri možnosti sú super. Milujem prírodu, je tam krásne a samozrejme aj dobré hodnotenie od známych .