SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.
My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).
HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

Hotel Sitno ❤, krásna príroda, úžasný vodný svet a programy pre deti, a vyhovuje nám aj vzdialenosť od bydliska, deti a aj my rodičia by sme sa velmi potešili výhre 😉
Hotel Átrium. Tento rok plánujeme dovolenku na Slovensku a krásu Tatier chceme ukázať aj našim dvom deťom
@patricia_trinityhotels Milý tím Trinity, naša trojčlenná rodinka by si vybrala hotel Átrium v Smokovci:
Pretože, aj keď máme Tatry ja na skok, určite tam nechodíme toľko, koľko by sme mali/mohli. Pretože má skvelé recenzie a to nie len tie internetové
Pretože sme ešte nikdy neboli v baby friendly hoteli
Pretože už teraz si predstavujem dovolenku na mieste, kde sa ani dvojročné dieťa určite nudiť nebude
Pretože bazén, detský kútik a relax rovná sa u nás rodinná pohoda, a myslím že to je práve to, o čom by rodinný pobyt mal byť 🙂
Určite by sme si užili pobyt v Novom Smokovci. Milujeme Tatry je jedinečnú možnosť zdravej klímy, turistiky a vodných atrakcií. Rovnako krásne sú i Štiavnické vrchy, ktoré sme takmer celé prešli peši. Banská Štiavnica je nezabudnuteľné turistické miesto s úžasnou atmosférou v každom ročnom období. 🙂
@patricia_trinityhotels jednoznacne hotel Sitno. Pekne okolie a veľmi mily personal. Pre deti ako stvorene!!! Animacie skvele!!!
Vybrala by som si hotel Atrium v Tatrach.tam sme neboli a Tatry su krasne,je co vidiet a pochodit.nase 4 deti by mali velku radost a my samozrejme tiez😊😊😊
Vybrala by som si hotel Sitno,vyzera super a este sme tam neboli.
Vybrala bybsom si hotel Atrium, samozrejme kôli polohe, ešte som.vo Vysokých Tatrách nebola, takže isto by sa nám tam veľmi páčilo 🙂
Moji chlapi a ja by sme určite vybrali hotel átrium v tatrách, za slobodna a bezdetni sme si Tatry do kanále užili a chceme ich ukázať aj deťom, ale doma velí 1,5 rocna slečny, ktorá si o dlhej ceste autom veľa nemysli a preto by sme boli najšťastnejší, zatiaľ v hotely Sitno,😁,. Sú to nádherné miesta a niekedy miesto nie je prioritou, dôležité je ze sú šťastné deti, a keď sú šťastné deti, sú šťastní aj unavení rodiča.
Jednoznačne Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec. Je leto a k letu patrí všetko to, čo okolie Slnečných jazier ponúka. Minulý rok sme dovolenku nestihli, pretože sa nám narodil synček a toto by bola naša prvá, letná dovolenka spolu ako rodiny.
Využila by som ju na hotel Atrium v Smokovci, pretože milujeme Tatry 💙❤️💚 podľa fotiek vyzerá super a už sa neviem dočkať, kedy sa s našou malou piškótkou vyberieme turistikovať 🤩🏞️🌄
My by sme chceli ist do hotela Atrium, kvoli krasnemu prostrediu a prirode. Synovia su stale chori, urcite by im to prospelo.
Takze hotel Atrium sme mali tu cest uz navstivit a bolo super. Vyuzili sme vsetky mozne atrakcie a animacie.Samozrejme na pamiatku sme museli kupit na recepcii tricko so vsetkymi maskotmi a nasa prvacka ho prešťastna nosi do školy.
Ak by sa stastie tentokrat usmialo na nas tak urcite by sme vyskusali Sitno. Takze drzime si palce a Vam prajeme stastnu ruku pri losovani😀
Vybrala by som hotel Sitno❤️ Krásne prostredie a kopec aktivít pre deti..a konečne by si oddychol aj tatino keďže ho vidíme len večer pred spaním😏
Hotel Atrium v Tatrách. Tatry milujeme a radi sa tam vraciame. Keďže máme okrem 5 ročného syna aj ročnú dcéru tak zahraničie sa tento rok nekoná určite sa potúlame po SR 😉 btw. 11.6. máme s manželom výročie sobáša 😍😍😍
Hotel Sitno kvôli tomu, že to tam vyzerá fantasticky
@patricia_trinityhotels Hotel Sitno to je NAJ, služby, Kopko, vodný raj. Atrium sa v Tatrách núka, zima, leto.. skvelá ponuka. Hotel Senec tiež ťa víta, zábavy si užiješ dosýta😊
Dobrý deň. Ešte sme neboli v žiadnom z Vašich hotelov, referencie mate skvelé, krásne je aj v Tatrach aj v Štiavnici a Senec mame najbližšie. Ale ako ste si asi aj vy určite vedomí, Vaša Topka je Sitno
Vybrala by som pre našu rodinku hotel Sitno... čítam naň veľmi dobré recenzie, chceli by sme tráviť čas v prírode, a hlavne by to deťom urobilo veľkú radosť..
@patricia_trinityhotels
vybrala by som si hotel Atrium v Novom Smokovci vo Vysokých Tatrách- ako možnosť spoznať spolu s našimi krpcami Tatry. Boli sme už na pobyte v hoteli Sitno- krásne prostredie, ochotný a milý personál (reštaurácia, welnes....), ale radi by sme vyskúšali niečo nové
Hotel Atrium - už sme v ňom boli a radi by sme sa vrátili znova 😍
Hotel Sitno, ešte sme tam s dcérkou neboli a radi by sme navštívili aj túto časť Slovenska. Máme radi prírodu a príjemný pobyt už by bol len čerešnička na torte 😊 Babyfriendly hotel by nás potešil nakoľko máme živé dieťa kde by sa mohla vyhrať a my zrelaxovať.
Vybrali by sme si hotel Sitno. Hlavne pre prostredie v ktorom sa hotel nachádza a aby sme vyskúšali vonkajší bazén, keďže sa nám to pri zatiaľ prvej a poslednej návšteve kvôli počasiu nepodarilo.
@patricia_trinityhotels lákajú ma všetky tri, ale z referencií známych vyhráva Senec, hoci je od nás najvzdialenejši
Dobrý deň,my by sme zvolili hotel Senec nakoľko deti majú strašne radi vodu a strašne radi sa hrajú na pláži,či je to blato alebo piesok..riasy,kamene....na Slnečných jazerách sme nikdy nebolik ..len vždy okolo nich,, preletime,, a je to náš malý sen..k slanej vode sa nám ani tento rok nepodarí ísť..na jazere Počúvadlo sme boli minulý rok pár krát člnkovať a plávať/ vrelo odporúčam/ ..krásna príroda,pokoj..vybavenosť..čistá voda..
Vybrala by som si hotel Átrium.. naposledy sme boli so synom v Tatranskej keď mal 11 mesiacov, teraz ma 3 a pol a pribudla k nemu dcérka ktorá má už 2.. prírodu milujú a boli by sme radi, keby mali možnosť zažiť si naše krásne hory
Vybrala by som si hotel Sitno kvôli krásnemu prostrediu a čarovnej Banskej Štiavnici, veľmi lákavý je aj hotel Átrium a možnosť pokochať sa tatranskymi vrcholmi a nadýchať sa čerstvého horského vzduchu.🙂
Vybrala by som si hotel Senec 🥰🥰🥰 pre dcérku keďže nemame možnosť ísť k moru poteší nás dovolenka aj v Senci hlavne dcérku

Za nas jednoznacne vyhrava hotel Atrium v Novom Smokovci.A preco???Dcera fici na na pesnicke od Dorky z Fidorkova,ktora je natacana prave v tomto hotely. 🤗