icon

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu

patricia_trinityhotels
Moderátor
3. jún 2019

SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.

Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.

My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).

HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
remiza
6. jún 2019

Vybrala by som si Sitno, máme to blizsie z Kosic a podla fotiek je tam velmi pekne.

dasenka1203
6. jún 2019

Vybrala by som si Sitno alebo Senec, tam sme este neboli 🙂

tjt2013
6. jún 2019

Neboli sme v zatial v ziadnom z Vasich hotelov, ale kedze Novy Smokovec mame blizko a pozname to tu, urcite by sme si vybrali Senec alebo Sitno, aby sme spoznali nieco nove, prirodu, prostredie...

rozika12
6. jún 2019

Hotel Senec kvôli vode, už sa tam chystáme dávno, žiaľ sme sa tam ešte nedostali 🙂

lucyliu
6. jún 2019

ak sa stastie unavi a sadne na nas 🙂, vybrali by sme si hotel Atrium. Senecke jazera mame blizko, pri Stiavnickych vrchoch mame starych rodicov, ale Tatry nase deti este nemali prilezitost zazit a my sme tam tiez uz roky neboli, urcite by to bol skvely zazitok 🙂

nelinka1311
6. jún 2019

ATRIUM-je k nám najbližsie,deťom sa tam páči,prostredie,wellnes,strava perfektné.Aj keď by som veľmi rada vyskúšala SITNO, len je ďaleko

bosorka91
6. jún 2019

Vyberam Hotel atrium novy smokovec preto lebo je to v nasich krasnych vysokych tatrach

12katika
6. jún 2019

Radi by sme navštivili hotel Sitno. Su tam užasne atrakcie pre deti, nadherne prostredie, bazeny, nadherne čiste izby, mily personal. Je to skutočne babyfriendly. Deti by si to poriadne užili 😊

andy95
6. jún 2019

@patricia_trinityhotels hotel Sitno 🙂 radi by sme ho vyskúšali, pretože sme ešte nemali tú možnosť a zrelaxovali 🙂))

timlubka
6. jún 2019

Ja by som si vybrala hotel Atrium koli nasim krasnym Tatram

kika1989
6. jún 2019

Vyberám si hotel Sitno, tam sme ešte neboli. Pre krásnu prírodu a rodinný relax.👪👪👪🥰🥰🥰🥰

kika1989
6. jún 2019

Vyberám si hotel Sitno, tam sme ešte neboli. Pre krásnu prírodu a rodinný relax.👪👪👪🥰🥰🥰🥰

kika1989
6. jún 2019

kika1989
6. jún 2019

kika1989
6. jún 2019

kika1989
6. jún 2019

kika1989
6. jún 2019

kika1989
6. jún 2019

cvirenka
6. jún 2019

Nový Smokovec a okolie je najkrajšie miesto na Slovensku ♥
Teda pre môjho manžela isto, keďže pochádza z Tatier...
Jemu by som dopriala výhru, zato, že sa o mňa a naše dve malé deti tak krásne s láskou stará 😘 nakoľko ja som ešte na Rodičovskej dovolenke on pracuje, aby nám mohol zabezpečiť všetko, čo potrebujeme...
Žiaľ, v januári mal ťažký úraz ☹️ tak relax by sa mu hodil na regeneráciu. Brali by sme to ako dovolenku 😍

Držím palce, aby sa šťastie usmialo aj na nás 😊

kika1989
6. jún 2019

johankahanka
6. jún 2019

Jednoznacne hotel Atrium. Rada by som ukazala detom Tatry. A kedze nie su este schopne celodennej turistiky, vyuzili by sme vsetko co pre ne hotel ponuka 😀

kika1989
6. jún 2019

Chcela by som ísť do hotela Sitno, Štiavnické vrchy sú krásne miesto na dovolenku a oddych, určite by tam bolo krásne a super výlety v okolí 👪👪👪🥰🥰🥰🥰🥰🥰

kika1989
6. jún 2019

Chcela by som ísť do hotela Sitno, Štiavnické vrchy sú krásne miesto na dovolenku a oddych, určite by tam bolo krásne a super výlety v okolí 👪👪👪🥰🥰🥰🥰🥰🥰

kika1989
6. jún 2019

flower1134
6. jún 2019

Ak by sme mali taku moznost,urcite by sme si vybrali Atrium vo Vysokych Tatrach. Bola by to velka pomoc pri 👦synovej zacinajucej laryngitide- kvoli vysokohorskemu vzduchu. No a zarovej pekny 🎁darcek pre 👧dceru k narodeninam. A samozrejme,ze su nan aj vyborne recenzie.👌

kika1989
6. jún 2019

chose161
6. jún 2019

V hoteli Sitno by sme si určite užili!😉👨‍👩‍👧

kristinka86
6. jún 2019

Senec máme veľmi ďaleko, takže vybrala by som hotel Sitno. To by bol výlet aj pre manžela, nakoľko má rád aktívne výlety. 🙂

petus164
6. jún 2019

Vybrali by sme si hotel Senec kedže sme tam este v okolí neboli. A deti by sa vode určite potešili.

kpucmura
6. jún 2019

U nas by vyhralo Sitno-Senec mame za rohom,v Tatrach sme uz parkrat boli a radi objavujeme nove.Slovenska priroda je krasna.