icon

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu

patricia_trinityhotels
Moderátor
3. jún 2019

SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.

Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.

My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).

HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
fotunacik
6. jún 2019

Ja by som si vybrala Vysoké Tatry. Hotel Átrium. Nakoľko sme v Tatrách ešte neboli, tak by to bolo naše po prvé 😉.. A dcérka by veľmi rada využila možnosti hotela.. Lebo to tam vyzerá nádherné.. Už len mat stasticka a dúfať výhru.. 🍀

michaal201
6. jún 2019

Jednoznačne hotel Senec. Kapacita hotela ktorá súvisí s jeho veľkosťou. Rôzne možnosti na spoločenské či športové aktivity. Výborná lokalita a adekvátna cena.

mya123
6. jún 2019

Moja tohtoročná dovolenka s trojclennou posádkou by rada zavítala do hotela átrium. Bývame v paneláku v meste čerstvý vzduch mojej malinkej by len prospel. Tatry sú pre Slovákov veľké bohatstvo rada by som tam šla a ukázala aj svojej dcérke som hrdá Slovenka. Samozrejme aj more ma svoje čaro ale je ťažko s malinou ísť na tak dlhú diaľku užila by si to ako ona tak aj my. Veľmi rada. Sestra chodieva do tohto hotela pravidelne avšak iba pracovne. Ďakujeme za možnosť.

aly
6. jún 2019

Radi by sme išli do hotela Sitno, veľa som o ňom počula tak by bolo super vyskúšať aj s rodinkou

katarinadumanova
6. jún 2019

Sitno - boli sme zatial iba v Atriu 🙂

annemari1995
6. jún 2019

Najskôr asi Hotel Atrium v Novom Smokovci keďže manžel je vášnivý turista a obaja milujeme Tatry 😊 snažíme sa k tomu viesť aj drobcov a ukazovať im krásy našich hôr ❤

vetronka
6. jún 2019

Atrium, aby sme ušli od tepla rozpáleného mesta do hôr.

krisssty
6. jún 2019

Ja by som si pre našu dovolenku vybrala hotel Átrium, kvôli najschodnejsej vzdialenosti, dokonalej klíme pre deti ale aj dospelých a možnosti užiť si dovolenku v nadich velhorach. Inaj vsetkym takto orientovanym hotelom veljy pakec hore. A za propagáciu a info jasne ze aj vám😊

lenkavalova
6. jún 2019

Atrium hotel pre svoje prostredie a služby

marianna775511
6. jún 2019

Ak by som vyhrala, určite by som hotel ATRIUM vybrala. Krásna lokalita - Vysoké Tatry a perfektné služby v hoteli jak sa patrí. A takto by som o tomto hoteli dokázala básniť i naďalej. Boli sme tam minulé leto prvýkrát a skutočne to bola dobrá voľba a neuveríte kto mi ho poradil. Predsa mamičky tu na Modrom koníkovi. Skutočne sme boli spokojní so všetkým. či s ubytovaním, stravou - tá je na pribratie, vybavenosťou hotela, programom pre deti. No a malá? Tá spomína maskotov, kamarátov Skalka a Ozvenku počas celého roka.

milka0209
6. jún 2019

Hotel Átrium by som si vybrala kvôli polohe vo Vysokých tatrách by sme si šli oddýchnuť s rodinkou, pracujem vo firme kde vyrábame tašky papierové pre vaše hoteli radi by sme vás navštívili Ďakujeme 😘😉

moje3lasky3
6. jún 2019

Žiaľ nemáme hotel ktorý by sme mohli vybrať nakoľko sme ako rodinka (5 členna ) ešte nikde takto spolu neboli .
Ale Tatry sú krásne tak to by bola naša voľba v prípade výhry.

terike_91
6. jún 2019

Určite Sitno alebo Atrium 😍 máme veľmi radi prírodu

petuska123
6. jún 2019

Keďže v hotely sitno sme už boli a boli sme spokojný teraz by sme si vybrali atrium hotel.

klara_79
6. jún 2019

Prvý krát v živote sa moje 4 deti na niečom zhodli, a to, že hotel Atrium. A prečo? Lebo Tatryyy. (Chúďatká štvorročné dvojičky sú presvedčené, že tam v lete v okolí hotela ešte bude sneh.🙂

curcuma
6. jún 2019

Ak sa raz pošťastí rada by som dcérku zobrala do hotela Atrium v Novom Smokovci, milujem Tatry, nádherná príroda sa snúbi s čerstvým vzduchom, vždy je tam čo pozerať. Tak nech má aj ona tak ako ja zážitky, na ktoré dlho nezabudne, tak do skorého videnia 🍀

marcelik313
6. jún 2019

Veľmi by som si priala vyhrať pobyt v hoteli Sitno... Naše deti Mia a Zara by boli šťastné a určite by si to užili 🙂 Bohužiaľ tento rok nám na dovolenku nevyjde, keďže si staviame domček, takže výhra by moooc potešila 🙂

lucia_lucia
6. jún 2019

Jednoznacne Sitno 😍

prirodka
6. jún 2019

Ja by som si vybrala v lone krásnej slovenskej prírody hotel Atrium. Keďže sa blíži naše 40.výročie sobáša, svadobná cesta bola takisto v Tatrách....spomienky a naše nádheré veľhory..potešilo by ma to.Neboli sme spolu na dovolenke už ani nepamatám!!!! O to viac by som ocenila tento hotel, lebo viem, že vTrinity sa upratuje povacsine bez chémie.....

renala
6. jún 2019

Urcite by sme chceli ist do hotelu Sitno hlavne pre tu krásnu prírodu a naše deti by si to s nami poriadne užili. Na hotel som počula len dobre referencie tak to treba aj otestovať

optimistka
6. jún 2019

Tak my sme tiez za Sitno. Nikdy sme v tychto koncinach neboli a kedze radi spoznavame nove miesta, tak Sitno vitazi. A tiez mame velmi dobre recenzie od znamych.

staon
6. jún 2019

Hotel Sitno, radi sa tam s rodinou vraciame 😍

sticker
efelinka2002
6. jún 2019

Hotel Atrium v Novom Smokovci, aby sme deťom 5,5 a 2 roky) konečne mohli ukázať Tatry 🙂

evkano1402
6. jún 2019

Vybrala by som si hotel Atrium, kvoli polohe vo Vysokych Tatrach, ach jaj ako by nam to bodlo

alz_betka
6. jún 2019

Tazko si vybrat, su to krásne miesta. U nas by vyhrali Vyhne hotel Sitno. Este sme neboli, no poculi sme samu chvalu 😍

nemo26
6. jún 2019

Hotel Sitno a najlepšie 4x do roka!, 🙂

vlabe
6. jún 2019

Každé miesto je lákavé, ale ja by som si vybrala hotel Átrium v Smokovci.... Jednoducho Tatry, tie výhľady, vzduch... milujem turistiku a aktívny oddych a snažím sa k tomu viesť aj syna.... A keď sa to spojí s hotelom na ktorý mam aj dobre recenzie od známych, na wellness, stravu a vlastne kompletne služby, tak z toho celého vychádza jedna skvelá dovolenka...

strapka
6. jún 2019

Jednoznačne Senec , nech sa drobci vysantia vo vode

katarina0909
6. jún 2019

@patricia_trinityhotels . Ja by som si vybrala hotel Atrium . Vysoké Tatry sú rodiskom mojej babky/ Osturňa/. Niečo ma tam stále " ťahá"Môjmu synčekovi, škôlkárovi pobyt v Tatrách tiež prospeje.

evka2404
6. jún 2019

Vybrala by som si hotel Sitno, nasa malinka by sa velmi potesila, ma rada deticky a rozne hry, uzili by sme si tuto dovolenku viac, ako keby sme boli pri mori. Super, ze na Slovensku su taketo super miesta, kde sa da s detmi ist a vela noveho spoznat a vidiet. Len tak dalej 👍