icon

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu

patricia_trinityhotels
Moderátor
3. jún 2019

SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.

Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.

My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).

HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
vargovaad
6. jún 2019

Ja by som si vybrala hotel Átrium vo Vysokých Tatrách. Výhru by som však darovala bratovi a švagrinej, ktorým zdravotné problémy ich synčeka nedovoľujú zaplatiť si dovolenku.Bol by to úžasný darček pre ich 4 člennú rodinku.Prečo Tatry? Pre brata je to srdcová záležitosť

zuzikaa29
6. jún 2019

Hotel Sitno - pocula som dobre ohlasy, mame to blizko. S detmi sme este na dovolenke neboli, bolo by fajn, keby sa nam to podarilo toto leto.

auxtacka
6. jún 2019

Ja by som asi skusila Senec s rodinkou

ruzenka82
6. jún 2019

@patricia_trinityhotels Hotel Atrium, jednoznacne kvoli polohe a recenziam😉

stormie
6. jún 2019

Atrium - naposledy sme z Vysokych Tatier odisli so zlomenou rukou (dcera) tak by bolo fajn si dat repete a stihnut aj lanovku na Lomnicky stit, manzel tam nikdy nebol a je to jeden z jeho mnohych snov

karinklara
6. jún 2019

Ako bývalá Svetluska by som veľmi rada navštívila Kopka na Sitne ;) No a prečo? Pretože dovolenka v Hoteli Trinity je top dovolenka a naša Klárka by mala neskutocny zážitok 🙂

tmacejova
6. jún 2019

Som fanúšikom Trinity hotels! Naše deti by si už tento rok užili všetko, čo sa dá vo vašich hoteloch zažiť. Za nás hotel Atrium,lebo Tatry môžeme! ❤️

mirkach
6. jún 2019

Vybrali ny sme si hotel Atrium,kvoli polohe v Tatrach....Sitno pozname,je uzasne.....

frantiska26
6. jún 2019

Vybrala by som hotel Senec.Moje deti zboznuju Clupka a Vlnku a by sa potesili keby ich videli nazivo.

ronja
6. jún 2019

Hotel Sitno......bol by to ten najkrajší prázdninový darček pre naše tri detičky 🙂

miskamuska
6. jún 2019

Ja by som si vybrala urcite Hotel Atrium, kedze milujeme Tatry a so syncekom sme tam este neboli.

lucipech
6. jún 2019

Vybrala bych pro svoji rodinu Sitno, jednak kvuli krasne prirode a take kvuli velkemu mnozstvi aktivit pro deti. Velka herna a uzasne detske bazeny. Sice znam jen z fotek, ale verim ze by deti byli nadsene. A ja bych si uzila pri vyborne kave nebo masazi.

cilkau
6. jún 2019

Ja by som si vybrala Hotel Atrium v Novom Smokovci vo Vysokých Tatrách máme to bližšie z východu,okolie,príroda,hory🌜🙂🌳🍀⛰

lucy1311
6. jún 2019

ahoj,hotel Sitno...pocula som skvele referencie, Stiavnicu mam relativne blizko (hodinka cesty) a je tam krasne! 🙂

janotka88
6. jún 2019

My by sme si vybrali Atrium, zatiaľ sme boli v Sitne a v Senci, a rada by som navštívila hotel aj v Tatrách, kde je krásna príroda. Celkovo trinity hotely sú úžasné a stvorené pre rodiny s deťmi.

lubinka8
6. jún 2019

Ja by som si vybrala Hotel Atrium vo Vysokych Tatrach 😊, mladsi syncek ma AE a prostredie a klima tam mu ekzem lieci 🍀🌲🌳❤

karkulka2014
6. jún 2019

Sitno...Stiavnicke vrchy pozname..tak by sme radi aj hotel skusili 🙂 Zaujali nas atrakcie a bazeny..krpci by sa potesili.

renatulienka
6. jún 2019

U nas by sme si vybrali hotel Atrium v Novom Smokovci lebo sme aj s nasimi 3ma detmi turisti. Konecne sme si kupili auto a na dovolenku uz neostalo takze by sme mali dovod na cestu 😉

ivitom
6. jún 2019

@patricia_trinityhotels Hotel Sitno, lebo v tychto koncinach sme nikdy neboli a vraj je tam krasne, a tiez konecne nejaky oddych a este v peknom prostredi..🙂

julinka79
6. jún 2019

Veľmi by sme túžili s dcérkou ísť do hotela Sitno. V tejto časti Slovenska sme ešte vôbec neboli a ešte viac by sme sa tešili z krásneho programu pre deti na dovolenkE.

arnstorf
6. jún 2019

My by sme si vybrali hotel Atrium, nie len preto, že Tatry máme veľmi radi, ale hlavne preto, že Tatry by našim chlapcom prospeli. Mladší by si ich užil po prvý krát a staršiemu by snáď trošku pomohli s jeho slabou imunitou 🙂 Tak nám držím palce ✊👏🍀🍀🍀🍀

redrose02
6. jún 2019

Vybrala by som hotel Sitno, kôli vzdialenosti od Bratislavy, relaxu v prekrásnej prírode aj vodnému svetu.

laluska11
6. jún 2019

Senec alebo Sitno- este sme v tych koncinach neboli a vzali by sme samozrejme aj nase dve zlaticka dnes oslavujeme 10. vyr svadby a v aprili mali deticky narodky tak vyhra by sa hodila🙂)

laluska11
6. jún 2019

Preco dovolenka na Slovensku? Lebo Slovensko je krasne bezpecne a nezreba daleko cestovat🙂 Ja mam Slovensko pochodene ale chcela by som to dopriat aj manzelovi a deťom- Slovenskomsa urcite oplati spoznavat- je to nasa domovina

zuzuuli
7. jún 2019

Hotel Sitno, chceme teda navštíviť všetky hotely a chceli by sme začať Stiavnickymi vrchmi 🙂. V tejto oblasti sme ešte neboli.

janetta20
7. jún 2019

@patricia_trinityhotels asi hotel Sitno, lebo ho všetci chvália.. Tak prečo ho nevyskusat na vlastnej kozi

nuszi
7. jún 2019

Vybrala by som si hotel Sitno, je tam krásna prírode a naši kamaráti tam už viackrát strávili dovolenku, tam práve tento hotel odporučili.

bajapastierikova
7. jún 2019

určite hotel Atrium ked že ako rodina sme v Tatrach ešte spolu neboli 🙂 syn je alergik myslím že tatranský vzduch by mu len prospel 😊❤️

kika1989
7. jún 2019

Vyberám si hotel Sitno, tam sme ešte neboli. Pre krásnu prírodu a rodinný relax.👪👪👪🥰🥰🥰🥰

kika1989
7. jún 2019

Vyberám si hotel Sitno, tam sme ešte neboli. Pre krásnu prírodu a rodinný relax.👪👪👪🥰🥰🥰🥰