SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.
My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).
HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.
Vyberám si hotel Sitno, tam sme ešte neboli. Pre krásnu prírodu a rodinný relax.👪👪👪🥰🥰🥰🥰
Vyberám si hotel Sitno, tam sme ešte neboli. Pre krásnu prírodu a rodinný relax.👪👪👪🥰🥰🥰🥰
Ahoj.ja by som si vybrala Senec.nase 4 deti vodu miluju a u nas na Liptove tych fakt hotucich dni na kupanie az tak moc nie je.dakujem a pekny den.
Ešte urcite hotel Sitno synovi sa tam velmi pacilo a oddychli sme si velmi..Je tam krasne okolie 👪👪👪👪🥰🥰🥰🥰mooooc by nas vyhra potesila
Ešte urcite hotel Sitno synovi sa tam velmi pacilo a oddychli sme si velmi..Je tam krasne okolie 👪👪👪👪🥰🥰🥰🥰mooooc by nas vyhra potesila
Stavili by sme na Sitno, je mi najbližšie 🙂, strávila som tam 4 roky, takže by som si na to zaspomínala. Štiavnicke vrchy sú prekrásne, a majú svoje čaro, škoda že sa o nich toľko "nespieva" ako o tatrách, lebo sú fakt čarovné!
Náš by určite potešil hotel Atrium v Novom Smokovci, keďže máme radi Vysoké Tatry, tak je poloha ideálna 😉
Hotel Atrium v Novom Smokovci. Milujeme Tatry a turistiku - je to naša srdcovka. Viedli nás k tomu rodičia a takisto chceme aj my viesť k tomu nášho synčeka, milovať a vážiť si prírodu, pretože nám dáva neskutočne veľa, aj keď si to mnohí neuvedomujú. Synček by sa určite potešil a riadne vyšantil 😍🌞😊
Hotel Senec - na tento smer chodime velmi malo,naposledy sme boli na Senci pred 12 rokmi na 1.spolocnej dovolenke
Keby som si mala vybrať tak hotel Senec, chodia tam naši známi a strašne sa im tam páči,nám sa žiaľ na spoločnú dovolenku už 3 roky nedalo ísť,takže výhra by určite potesila a konečne by sme si oddychli,deti by boli šťastné,muž by si konečne vypol lebo stále pracuje a ja tiež keďže som na materskej a ten stereotyp mi ide aj ušami 😀
Urcite by sme chceli ist do Stiavnice do hotela Sitno. Tatry vidim z okna☺ a Stiavnica je proste carovna ❤❤❤
Strasne by nas potesil pobyt v Senci Slnecne jazera 🙂 Bolo by to super vyblaznili by sme sa si co viac dodat ;)