icon

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu

patricia_trinityhotels
Moderátor
3. jún 2019

SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.

Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.

My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).

HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
kika1989
7. jún 2019

Vyberám si hotel Sitno, tam sme ešte neboli. Pre krásnu prírodu a rodinný relax.👪👪👪🥰🥰🥰🥰

kika1989
7. jún 2019

Vyberám si hotel Sitno, tam sme ešte neboli. Pre krásnu prírodu a rodinný relax.👪👪👪🥰🥰🥰🥰

kika1989
7. jún 2019

kika1989
7. jún 2019

kika1989
7. jún 2019

kika1989
7. jún 2019

kika1989
7. jún 2019

kika1989
7. jún 2019

kika1989
7. jún 2019

kika1989
7. jún 2019

kika1989
7. jún 2019

kika1989
7. jún 2019

kika1989
7. jún 2019

kika1989
7. jún 2019

kika1989
7. jún 2019

evinkabarborka
7. jún 2019

Ahoj.ja by som si vybrala Senec.nase 4 deti vodu miluju a u nas na Liptove tych fakt hotucich dni na kupanie az tak moc nie je.dakujem a pekny den.

kika1989
7. jún 2019

Hotel Sitno..Krasna lokalita 🙂 a fakt uz potrebujeme oddych

kika1989
7. jún 2019

Ešte urcite hotel Sitno synovi sa tam velmi pacilo a oddychli sme si velmi..Je tam krasne okolie 👪👪👪👪🥰🥰🥰🥰mooooc by nas vyhra potesila

kika1989
7. jún 2019

Ešte urcite hotel Sitno synovi sa tam velmi pacilo a oddychli sme si velmi..Je tam krasne okolie 👪👪👪👪🥰🥰🥰🥰mooooc by nas vyhra potesila

kika1989
7. jún 2019

kika1989
7. jún 2019

diamond1231
7. jún 2019

Jedine hotel Sitno 💕

natally1
7. jún 2019

Stavili by sme na Sitno, je mi najbližšie 🙂, strávila som tam 4 roky, takže by som si na to zaspomínala. Štiavnicke vrchy sú prekrásne, a majú svoje čaro, škoda že sa o nich toľko "nespieva" ako o tatrách, lebo sú fakt čarovné!

tweety18
7. jún 2019

Náš by určite potešil hotel Atrium v Novom Smokovci, keďže máme radi Vysoké Tatry, tak je poloha ideálna 😉

lenkaaa25
7. jún 2019

Hotel Atrium v Novom Smokovci. Milujeme Tatry a turistiku - je to naša srdcovka. Viedli nás k tomu rodičia a takisto chceme aj my viesť k tomu nášho synčeka, milovať a vážiť si prírodu, pretože nám dáva neskutočne veľa, aj keď si to mnohí neuvedomujú. Synček by sa určite potešil a riadne vyšantil 😍🌞😊

kacena161
7. jún 2019

Hotel Senec - na tento smer chodime velmi malo,naposledy sme boli na Senci pred 12 rokmi na 1.spolocnej dovolenke

slavka1307
7. jún 2019

Atrium. Mame radi Tatry.

susin
7. jún 2019

Keby som si mala vybrať tak hotel Senec, chodia tam naši známi a strašne sa im tam páči,nám sa žiaľ na spoločnú dovolenku už 3 roky nedalo ísť,takže výhra by určite potesila a konečne by sme si oddychli,deti by boli šťastné,muž by si konečne vypol lebo stále pracuje a ja tiež keďže som na materskej a ten stereotyp mi ide aj ušami 😀

zuanach
7. jún 2019

Urcite by sme chceli ist do Stiavnice do hotela Sitno. Tatry vidim z okna☺ a Stiavnica je proste carovna ❤❤❤

mmatuskaa
7. jún 2019

Strasne by nas potesil pobyt v Senci Slnecne jazera 🙂 Bolo by to super vyblaznili by sme sa si co viac dodat ;)