Zápisky – na pobyte len ja a dcérka 4 roky
Otváram tému, v ktorej som tak trošku doma – s dcérkou Tinkou často chodím na pobyty sama. Áno, chodím, ale len do babyfriendly hotelov siete Trinity :D
Aj vy ste už mali chuť vypadnúť a zvažovali, že však môžete ísť aj samé? Nezáleží na dôvodoch, pointa je, že keď sa nebojíte samotnej cesty (či už kvôli diaľke alebo šoférovaniu), pobyt v babyfriendly hoteli si určite užijete či už budete sama, s partnerom, babkou, mamou... ❤❤❤😇 Rovnako to platí aj pre oteckov – čo tak poslať ho na pobyt s dcérou či synom? Pobyt v týchto hoteloch určite zvládnu.
Tento víkend pred týmito Dni s Trinity som aj ja, tak trochu neplánovane „vypadla“ do Tatier s mojou Tinkou. Polopracovná cesta mala jasný cieľ, zažiť víkend s dcérkou, ktorý vám tu dnes zreferujem 😉
🚗 330 km sme prešli za niečo cez 3 a pol hodiny aj s krátkou prestávkou na pumpe pred Banskou Bystricou. V Tatrách nás vítalo nádherné slnečné počasie a na recepcii maskoti – kamaráti Skalko a Ozvenka, za ktorými sa Tinka s výskotom rozbehla. 😍
Pre mňa sú toto najlepšie momenty. Pocit, že som opäť raz opustila denno-denný stererotyp a na chvíľu môžem s dcérou zažiť aj niečo výnimočné a iné ako každý deň.
Pred nami bol tematický pobyt k MDD, takže o program bolo postarané - poďte sa spolu so mnou pozrieť, ako sme si ho užili. No a keby vás čokoľvek napadne, píšte, pýtajte sa, som tu pre vás 😉

Jasne chodim s dvojkou deti cez celu europu. Prvykrat s dvojkou som bola, ked mladsia mala 3mesiace,starsia 4 roky..boli sme vo svajciarsku,takze cez 800km.keby bolo viac dovolenky chodila by som aj castejsie,teraz obcas len weekendy....cas si treba totiz najst aj na weekendy s kamoskami bez deti,s manzelom bez deti a cela rodinu spolu ci so starymi rodicimi, atd.....pri tomto je velakrat aj rok kratky
@pragmaticka tak tento prístup mi je naozaj sympatický 👏, je to všetko o nastavení, všetko sa dá keď je chuť a čas 🙂
V hoteli Atrium sme boli počas špeciálneho tematického pobytu pri príležitosti MDD. Sprievodný program bol prispôsobený atrakciami a súťažnými stanovišťami, kde deti zbierali tzv. TRINITŤÁČIKY, za ktoré si mohli kúpiť rôzne ceny či sladkosti. Medzi aktivitkami bola napríklad aj lukostreľba, ktorú som si jednoducho musela vyskúšať aj ja :D
Naozaj super program, pobyt nám bol až krátky, lebo naozaj sme sa v pozitívnom smere nezastavili – všetko sme chceli vyskúšať a zažiť a k úplnej dokonalosti by nám stačil ešte deň či dva navyše, kedy by sme vybehli aj na menšiu túru. Tak prídeme aspoň v lete a nebudem mať pocit, že to je to isté 😊
Prvé dve deti,ktoré sú už dospelé so mnou takto behavali,aj s manželom,vždy som vyhľadávala hotely s kútikom atď,ktorých v tej dobe bolo ako šafranu,ale dalo sa nájsť,teraz keď mám malého a aj pár rokov naviac som si uvedomila,že už je to zase extrem,všade kútiky,programy a keď náhodou nie sú,deti sú stratené a nevededia či zo sebou,nevedia sa zahrať samé s paličkami v lese atď.... Za mňa všetko s mierou. Keď ide rodina na víkend do hôr,je super,že sa majú deti kde "odložiť",ale zase mám radšej fotky z prírody,deti na steomoch, a podobne. Posledná skúsenosť z predmetného exotickej dovolenky bola taká,že moje dieťa vrcholné kaslalo na detské atrakcie a chcelo sa iba so mnou hrabať v piesku a s manželom hrať futbal🙂tak každý sme iny,to je jasné

@ovaaa v tom prípade hovoríme o dvoch situáciách aj o dvoch rôznych hoteloch. Pri pobyte Môj čas s mamičkou alebo oteckom je cena stanovená tak ako som písala - tam sa počíta, že je na pobyte jedna dospelá osoba. Vy popisujete inú situáciu aj typ pobytu, pravdepodobne išlo o jeden z hlavných pobytov, ktorý je v iných cenách aj s oveľa silnejším sprievodným programom v rámci animácii. Ak zvažujete pobyt len ako jedna dospelá osoba a dieťa aj hotel Sitno má takýto typ pobytov, kde je cena zohľadnená: https://www.hotelsitno.sk/pobytovy-balik-moj-ca...
Ďakujeme za podnet aj priestor na vysvetlenie a snáď som aj poradila a možno pobyt využijete 😉