icon

SÚŤAŽ o detskú oslavu s maskotom a animátorom

patricia_trinityhotels
Moderátor
17. feb 2020

Chcete pre svojich drobcov pripraviť veľké prekvapenie na ich narodeniny? Rozhodli sme sa venovať jednu mini oslavu s jedným z našich veľkých plyšových Kamarátov z Trinity. Príde k vám spolu s animátorom, kdekoľvek bude oslava, či už u vás doma alebo niekde v podniku a trošku to tam „roztočia“ .

Súčasťou programu bude minidiskotéka – pre tých čo poznajú naše pesničky tak určite na naše pesničky - taký mini koncert Kamarátov z Trinity. No a nemôže chýbať maľovanie na tvár a zopár súťaží, ktoré decká určite vtiahnu do deja.

AKO SÚŤAŽIŤ
Keďže všetky naše súťaže máme zamerané na získavanie pre nás dôležitých informácii o našich službách a produktoch. Aj tu od vás chceme len vás názor.

Preto do súťaže zaradím všetky vaše komentáre tu pod tento príspevok vo fóre. A vaše súťažné by som rozdelila na dve kategórie:

- Kto nás pozná: napíšte nám, ktorého Kamaráta z Trinity by ste si pozvali na oslavu (Skalko, Vlnka, Ozvenka....) a prečo 🙂😍 aspoň zistíme, kto z nich má najviac fans ❤

- A pre tých, čo nás nepoznajú – zaujíma váš názor. Kamaráti z Trinity je 6 postavičiek (maskotov), ktoré spolu tvoria hudobno – tanečnú skupinu. Majú vlastné pesničky a vystúpenia v našich hoteloch. Prijali by ste možnosť ľahšej dostupnosti ich pesničiek aj na diaľku, mimo naše hotely? Zatiaľ sme najaktívnejší v rámci ich fanpage https://www.facebook.com/trinitykamarati/

Teším sa na Vaše príspevky, ktoré môžete v rámci súťaže posielať do 23.2.2020 do 24:00 ;)

Výhercu „Oslava s maskotom a animátorom“ uverejníme do 7 dní od skončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.

SÚŤAŽ o detskú oslavu s maskotom a animátorom
nitkatrinityhotels
Moderátor
17. feb 2020

@miriskaz ahojky, kamaráti z Trinity majú svoje CD so staršími pesničkami a tiež novšie pesničky mame na USB kľúči 🙂 častokrát počujeme od rodičov našich malých kamarátov že CD ide v aute stále dokola ... dokonca to nazvali že ich ovládol tzv. Trinitivizmus 🤣

nitkatrinityhotels
Moderátor
17. feb 2020

@robin17 ďakujeme krásne za tip 🙂 tešíme sa, že sa Vám v Trinity pacilo 🥰

nika3333
17. feb 2020

My sme z tych co maskotov nepozname,v tomto hoteli sme este neboli,takze na oslavu by nas potesil urcite hociktory z nich,vsetci vyzeraju super a sympaticky 🙂 a urcite by bolo super,keby mali pesnicky lahko dostupne, ziskali by viac obdivovatelov a deti by mali radost 🙂 tak nech sa im dari 😉

nitkatrinityhotels
Moderátor
17. feb 2020

@zuzanockato krásna fotka, pozdravujeme Karolinku 🥰verím, že ste sa už zúčastnili nášho koncertu Kamaráti z Trinity

miriskaz
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels To vazne,kde ho viem prosim zohnat?

livizi
17. feb 2020

O kamarátoch z Trinity sme citali aj počuli veľa pozitívnych info, radi sa zoznámime aj osobne 🙂 Zatiaľ sme tu možnosť nemali.

olivs
17. feb 2020

My pozname iba Skalka,ale verim ze na oslave by bol super ktorykolvek.detske pesnicky u nas frcia vsetky,potesime sa rozsireniu repertoaru aj o tie z Trinity🙂

campanita
17. feb 2020

@nitkatrinityhotels nase trio si uzasne uzilo Mikulasa v hoteli Sitno a verim ze nie posledny raz 🤩 Na 333.koncert kamošov z Trinity mame super spomienky. Animatori su skvely tím.zdravíme Dominiku

nitkatrinityhotels
Moderátor
17. feb 2020

@campanita ahojky 🙂, krásna fotka s animatorkou Dominikou ❤️😍👍 333. Koncert Kamarátov z Trinity ... ale to utekaaaaa ;) tam sme mali aj photobox 💪 skvelý koncert ! Ďakujeme že ste spolu s nami 🙂

adadi
17. feb 2020

Skalko je favoritom nasich deti aj jeho pesnicka je ich najoblubrnejsia. A syn ma v aprili 5 a dcerka v maji 3 takze oslava by sa nam hodila ☺.

brutusik33
17. feb 2020

Nas majko by sa velmi potesil keby mal na oslave maskota kopka...a cela rodina by sme si s vami zaspievali pesnicky.

evulilik
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels maskotov nepozname no potesil by nas ktorykolvek na nasej aprilovej detskej birthday party 🥳 ... čo sa týka dostupnosti pesničiek .. ponechala by som to a vysadu hotela avšak kratke zostrihy .. uputavky .. zostrihy z akcii pripadne uputavky na nasledujúce akcie kde sa tieto postavičky mozu prihovorit k detom .. by som viac presadila do povedomia cez facebook , you tube

dalyla
17. feb 2020

Môj synček bude mať 3 roky určite by sa potešil a bolo by to zároveň pre neho veľké prekvapenie keby sa spoznal so Skalkom a Ozvenkou priamo na oslavičke svojich narodenín. 💝

nancy666
17. feb 2020

Aaaaaa trinityyyy moje srdco plesa 🙂)
Tak keďže svoje zatiaľ posledné narodeniny najstaršia oslavovala so skalkom a ozvenkou ktorí dokonca dosli na 5 minút zagratulovať len kvôli nej, asi by sme vybrali kopka, ten je predsa všetkých deti kamarát 🙂))

gamura
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels maskotov osobne nepozname, bolo by fajn, keby pesnicky a ich videa boli pristupne cez kanal YouTube. Myslim, ze ktorykolvek z nich by sa zjavil na oslave, bol by to paradny zazitok.

miami2010
17. feb 2020

Nas by potesil kopko, je nas najoblubenejsi 🙂 inak navstivili sme uz vsetky 3 hotely trinity. Naposledy teraz na Mikulasa. Jednoznacne odporucame, ste najlepsiiiiiiiii

lulu2014
17. feb 2020

@patricia_trinityhotels dobry den. Vo vasich hoteloch sme este bohuzial este neboli☹. Takze nepozname ani jedneho Trinity kamosa. Verim tomu ze na nasej narodkovej party by zaziaril ktorykolvek a kludne aj vsetci ( urcite by sme zavolali viacej deti nech si uzuju ... aj ked my rodicia 🙈🙈🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂...😃😃😃 (aj tie nápoje su super napad!!!)
Urcite by bolo fajn keby sa ich dalo vidiet aj mimo vasich hotelov.
Mozu si urobit " Trinitaci na cestach" .
Urcite si ich radi vypocujeme a pozrieme. Alebo( aspon) aj na you tube ako pisu vyssie.
Prajeme vsetkym pekne letne a aj narodkove zazitky nielen v Trinity. 🙂🙂🙂

mon895
17. feb 2020

Maskotov nepozname ale velmi radi by sme urcite spoznali syn miluje taketo postavicky a verim ze su spoku skvely tim a velmi rada by som si pozrela ich vystupenia ak by sa na nas usmialo stastie verim ze synove 3tie narodeniny by boli nezabudnutelne no aj ked nevyhrame dufam ze aspon raz si tvorbu vypocujem nazivo navstevou vasho hotela 😊

hzkatka
18. feb 2020

Maskotov nepozname, ale naša Barborka by sa im isto potesila, kebyze jej pridu na oslavu zaspievať, určite by si dala nejaky duet s nimi🙂 pesnicky by sme sa naučili z fb stránky.

campanita
18. feb 2020

@nitkatrinityhotels my dakujeme Vam ze odbadzate skvelu pracu.pre mna a deti ste topka.sice treba trochu setrit 😊 aby sme si to mohli dovolit ale oplati sa. V Sitne som s nimi bola sama a skvelo sme to zvladli.bazenovy svet super ked som bola s dverkou v detskom.dovidela som aj na syna a tobogany👍ked mala spala syn sa nenudil na izbe ale bol v detskom kutiku.cize odporucam aj maminam,ktore su na deti same.No a na youtube urcite privitame pesnicky ci videa.zatial nam dokola hralo CD v aute😂

cukricek12
18. feb 2020

@patricia_trinityhotels synovi sa paci Skalko a Ozvenka. Ale potichu dodal,ze Ozvenku ma radsej🙂

bea0802
18. feb 2020

Dobrý deň, maskotov zatiaľ moje deti nepoznajú, ale určite sú všetci skvelí a rýchlo by si ich obľúbili. Na oslave narodenín by sa deti určite potešili ktorémukoľvek maskotovi. Dostupnosť pesničiek by určite potešila, napr. prostredníctvom YouTube, alebo CD a DVD nosičov.

tanicka124
18. feb 2020

Aj my chystame oslavu 1.narodenin a najst vhodny program je ako vyliezt na Everest.... bolo by super spoznat Vasich maskotov, a ak by sa nam zapacili, radi by sme cestovali aj my za nimi k nim domov (na pobyty do Hotelov) taaakze skuuuusam stastie a prajem si mat tychto mega kamosov na nasej oslave.

erika159
18. feb 2020

Potesili by Clupko a Vlnka.. Nakoľko v ich hoteli sme ešte neboli, keďže byvame kúsok od nich.
Ale top favorit je asi Skalko a pre syna určite animatorka z leta z Atria Alex.. Do tej sa malý zalaskoval a stále ju spomína a pýta sa ňu.

zuzikaa29
18. feb 2020

Ahoj, este sme u Vas neboli, takze sle sa s maskotmi nestretli a deti ich nepoznaju. Myslim si, ze ak spievaju pre deti, mohli by ich deti poznat aj mimo hotelov. Mozu rozdat radost viacerym detom a ti, ktori sa s nimi stretnu v hoteloch, budu este stastnejsi, lebo stretnu 'svojich hrdinov'.

juja78
18. feb 2020

Zdravim, nepoznám hudobno-tanecnu skupinu. Už dávnejšie som uvazovala o takomto podujatí urobiť deťom a rodičom radosť. Doma máme priestor pre túto akciu pre obrovské množstvo detí. Radosť pre detičky. Ďakujem vopred.

sisi208
18. feb 2020

my maskotov nepoznáme, ale z ich mien nás zaujal Čľupko 🙂

julkal
18. feb 2020

Este sme u vas neboli a radi by sme si vypoculi pesničky maskotov
🙂

mystisch
18. feb 2020

@patricia_trinityhotels naše malé chlapatko je veľký tanečník a privítal by na svojej oslave hociktorú postavičku. Určite ísť na youtubekids tam,si to vyhľadajú aj samé detičky a budú tancovať a spievať. Naše chlapca sa narodilo v piatok trinásteho, dieťa šťasteny.oslavu bude mať 18.7 na našej obrovskej záhrade,kde bude minimálne 30deticiek, hračiek,domček,maľovania stena,bude sa hrať golf,volejbal,bedminton,budú tu stany,kotlíkový guláš,grilovanie,bazén,psíkovia a ste vítaní🥰

mami1608
18. feb 2020

Svetlusku, lebo sme boli v Sitne a moje deti sú z nej hotove 🙂 to by bol najlepší darček k narodeninám!