SÚŤAŽ o rodinný pobyt na Slovensku podľa vlastného výberu
Túžite na chvíľu „vypadnúť“? 😇 Niekde, kde nemusíte variť či vymýšľa program pre deti? Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku. Koncept babyfriendly u nás znamená komfort pre rodiny s deťmi v rámci vybavenia, ale aj ďalšie doplnkové služby a hlavne zážitkový program pre deti.👧👨👨🦱🤩
SÚŤAŽTE spolu s nami o relax a oddych, ktorý si určite zaslúžite. V hre máme pobyt v hodnote 399 Eur a využiť ho môžete podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z babyfriendly hotelov siete Trinity Hotels & Resorts.
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne). Jednoducho chceme vedieť, čo vás najviac na našich hoteloch láka. A ak ste už aj u nás boli, napíšte nám o tom a zapojte sa do súťaže tiež 😊 Vaše názory nás zaujímajú.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.
HRÁME O POBYT v hodnote 399 Eur ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

Jednoznačne atrium v Smokovci, neboli sme, tak neviem dať recenziu ale milujeme prirodu, hory, turistiku, pre deti horské prostredie ideálne ak majú znizenu imunitu 😉
My sme este vo Vasich hoteloch neboli, aj ked sme poculi o Vas same chvaly 😉 Mna najviac ocaril hotel Sitno nielen kvoli krasnej prirode okolitých Stiavnickych vrchov ale hlavne moznosti velkeho vyuzitia v lete bazeny, tobogany, lanovka, trampoliny, nakolko dcerka miluje vodu, takze by sme to urcite perfektne vyuzili 😎 Tiez sa mi velmi paci jedinecny koncept Foodie studia, urcite by sme sa išli pozriet a vyskusat si nejake rychle a sikovne receptiky na varenie pre celu rodinu 😉 O krasnom detskom kutiku resp. hernicke ani nehovorim 👍 Najradsej by som sa uz zacala balit.. Pevne verím, ze to vyjde 🙏
Hotel Sitno, lebo okolie Stiavnice milujeme ❤️
My by sme radi navštívili hotel Atrium v Novom Smokovci keďže sme vaše hoteli ešte nevyskusali.
Ja by som s rodinou urcite sla do hotela Sitno Vyhne, pri Banskej Stiavnici. Boli sme prvy krat minuly rok, a mne a detom sa neskutocne pacilo, kedze to nie je velmi daleko z Ba, kde momentalne byvame a ani velmi daleko do mojho rodneho mesta, Banskej Bystrice, idealna lokalita pre nas.
@patricia_trinityhotels hotel Atrium v Starom Smokovci - Tatry sú top
Hotel Sitno alebo Hotel Atrium...vsade pocuvam samé chvály a nakoľko okolie Staivnice ako aj Tatry milujeme, radi by sme vyhrali a otestovali aj Váš hotel.
Nikdy sme ako rodina neboli ubytovaní v hoteli ,,se vším všudy,, a hlavne pre deti by to bol zážitok🍀
@patricia_trinityhotels hotel Atrium Novy Smokovec ,mame ho najbližšie ..a raz som si ho aj chcela rezervovať a na uvedený termin bol vypredaný :(..tak dufam,ze to tentoraz vyjde..dcérka sa velmi poteší ,nakolko naposledy sme boli na dovolenke v lete v Tatrach ,kde je nádherne asi vsade,az na tie ceny :(
@patricia_trinityhotels najradsej by sme navstivili hotel Sitno s nasim drobcom kvoli animatorom, perfektnym recenziam na hotel a tiez prekrasnej lokalite s cistym vzduchom.
Štvrtýkrát sa chystáme do Atria, raz sme boli v Sitne, v Senci sme neboli, ale aj ten je určite super, takže výhru by sme radi využili v ktoromkoľvek z nich. Konkrétne Atrium zbožňujeme pre detský kútik, bazény, babyfriendly personál, rodinné izby, kopec rovno pred hotelom (deti sa tam radi bobuju a najstarší tam začal lyžovať s inštruktorom, požičovňa lyží priamo v hoteli je tiež fajn) a v neposlednom rade dobrý pomer cena/kvalita.
@patricia_trinityhotels hotel Sitno. Išli by sme celá rodinka. Hotel je super a veľmi sa mi páči lokalita a okolie.
@patricia_trinityhotels určite by sme radi navštívili hotel v Sitno, i keď, vyskúšali by sme ktorýkoľvek. Toľko chvál som už na túto sieť hotelov počula, že je najvyšší čas ísť. 🙏🙏
Teeeeda Hotel Sitno ma zaujal, nádherné a v Štiavnických vrchoch sme ešte neboli, to by bola naša prvá rodinná dovolenka vo 4 vôbec 😍👍
Na pobyte sme ešte vo Vašich hoteloch neboli, ale počúvame samé chvály, mňa najviac láka hotel Sitno aj kôli prostrediu Štiavnických vrchov 🙂
@patricia_trinityhotels povodne som chcela napisat hotel Senec,lebo tam sme este neboli...ale vybrala by som si Sitno,lebo ho proste zboznujeme...boli sme tam uz asi 3x...a pred dvomi tyzdnami sme boli prvykrat v Atrium a teda viem,kam sa v zime urcite vratime...vyborna strava,mily personal,krasne prostredie,detsky kutik a moznost oslavy vo Foodie pre moje dvojicky...no proste Trinity je u nas TOP! A vsetkym odporucam...
Hotel Atrium by bol pre nás super, Tatry sú nádherné👍
Rada by som navštívila Sitno, čítala som samé chvály 🙂
My by sme si urcite vynrali hotel Atrium. Našim deťom, a teda staršiemu synkovi by pobyt v Tatrach veľmi prospel 💓🍀🙏
@patricia_trinityhotels my by sme zvážili bud Sitno - tu sa nás maly vybláznil na toboganoch minuly rok a na tuto dovolenku aj keď mal 2 roky v tom case si pamätá 😁aj na Kopka👍Alebo Tatry- vo vašom hoteli sme boli ako firma, takte v tom case som si vychytávky pre deti nevšímala ale poloha je super.
Radi by sme navstivili Atrium hotel v Novom Smokovci. Mame to najblizsie a Tatry su nadherne. Mam 3r.synceka a priznam sa, ze odkedy sa narodil, nebol bezo mna dlhsie ako 3-4h.nakolko som slobodna mamicka a moja mamina by to kvoli zdrav.problemom s vnucikom dlhsie sama nezvladla.Urcite by som na chvilu vyuzila sluzby animatorov a mala chvilku pre seba 🙂 potrebujem to ako sol 🙂
Jednoznacne hotel Sitno.vtedy este dvaja synovia sa vyblaznili a ja som si oddychla.Teraz k nam pribudol treti syn a urcite by sme mu to u vas chceli ukazat 😉
Hotel Senec, tam sme este neboli a počuli sme naň len samú chválu 😊 a určite by sme chceli zistiť či je tam naozaj tak dobre 😊
Milujem naše slovenske Tatry ! Určite by som si naplno užila pobyt v Hoteli Atrium v Novom Smokovci 😇
Hotel Sitno, keďže tam chodia naši známi a veľmi si ho pochvaľujú. Naše detičky by mali určite veľkú radosť.
@patricia_trinityhotels Atrium v Tatrach by sme radi navstivili 😍 Mame to najblizsie a okrem toho uz ho nejaky ten cas obkukujem 🙈
Tak za mna aktualne Sitno. Štiavnica je vždy dobrý plán a už som sa nekupala skoro 2 roky v tom bazéne ktorý pôsobí že nemá koniec a vy sa kúpete v lese 🙂 v tatrach sme boli na Mikuláša, ale aj Senec by som rada lebo tam priateľ nechce chodiť keďže sme z BA, no ja tvrdím že byt na dovolenke za 20 minút má tiež svoje čaro a navyše sú tam naj animácie keďže tam je relatívne stala partia. Kebyže vyhráme tak isto neprotestuje 🙂)
Vyplýva z toho že je mi úplne jedno kam z Trinity hotelov pôjdeme, všade si viem najlepšie oddýchnuť 🙂
Radi by sme sa pozreli do hotela Atrium v Novom Smokovci, este sme u vas neboli a z rodicaku sa tam momentalne ani nepozrieme. :D Tatry mi tu v BA strasne chybaju.
Radi by sme navštívili hotel Átrium v Novom Smokovci. 🙂
@patricia_trinityhotels Velmi radi by sme navštívili hotel Sitno, pretože som naň čítala velmi dobre recenzie. Máme 3 ročného syna, a určite by sa mu pačil dvojposchodový detský kútik. A samozrejme nás láka aj krásna príroda 😉🍀

hotel Sitno, pretože príroda v okolí Štiavnickych vrchov je nádherna!