SÚŤAŽ o rodinný pobyt na Slovensku podľa vlastného výberu
Túžite na chvíľu „vypadnúť“? 😇 Niekde, kde nemusíte variť či vymýšľa program pre deti? Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku. Koncept babyfriendly u nás znamená komfort pre rodiny s deťmi v rámci vybavenia, ale aj ďalšie doplnkové služby a hlavne zážitkový program pre deti.👧👨👨🦱🤩
SÚŤAŽTE spolu s nami o relax a oddych, ktorý si určite zaslúžite. V hre máme pobyt v hodnote 399 Eur a využiť ho môžete podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z babyfriendly hotelov siete Trinity Hotels & Resorts.
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne). Jednoducho chceme vedieť, čo vás najviac na našich hoteloch láka. A ak ste už aj u nás boli, napíšte nám o tom a zapojte sa do súťaže tiež 😊 Vaše názory nás zaujímajú.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.
HRÁME O POBYT v hodnote 399 Eur ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

Do Atria, lebo je vo Vysokych Tatrach. Nadherna priroda, zdravy vzduch, krasna turistika.
Atrium hotel Nový Smokovec super wellness teplá vodička a tie animácie vo veľkom kútiku..no kto umi ten umí...👍🛀🧜
Mne sa paci aj v Senci aj vSitne ale výhru by som brala v Senci v lete kedze v lete som tam este nebola a velmi ma to láka. Inak som spokojná so stravou programom aj napr. toboganmi bazénmi atď.. Aj kurzy varenia potešia takže sup sup do Trinity 🤩🤗
@patricia_trinityhotels Ahoj, my sme už navštívili Hotel Sitno a mali sme sa super! Páčilo sa nám krásne okolie, skvelé jedlo, množstvo vyžitia pre deti 💗... hneď by sme si to zopakovali☺️. Ak sa mi podarí vyhrať budem doma za hviezdu 😁
Určite hotel Atrium v Novom Smokovci hlavne preto že milujeme Tatry 🏔⛰ v každom ročnom obdobi 🥰
Tento vikend sme boli v Sitne s 5 detmi a bolo fantasticky. Velmi radi by sme vyskusali Atrium v Smokovci
Už sme mali tu česť vyskúšať hotel Atrium v Smokovci, a veľmi sa nám tam páčilo. Veľmi milý a ochotný personál tam bol, vela kútikov pre deti a aj pre dospelých. A hotel v centre Tatier.
Teraz by sme vybrali Hotel Sitno v Štiavničkych vrchoch. Ešte v tých končinách sme neboli, tak by sme sa veľmi potešili. A čo sa týka hotela, dúfam že bude na rovnako zaujímavý a pekny ako Atrium.
Ahoj, jsem maminkou zatím tří dětí a ve všech 3 hotelech Trinity Hotels jsme s naší početnou rodinkou byli. Nejraději bych se zase podívala do Tater - do hotelu Atrium - protože při našem pobytu nás tak moc uchvátila okolní příroda, že jsme vůbec nestihli využít všech úžasných služeb, které hotel nabízí - dokonce nám propadly i masáže 😀 V každém z hotelů jsou dva nádherní maskoti, které naše děti milují - museli jsme si je koupit aspoň jako plyšáky při odjezdu domů, a děti s nima pořád spinkají. Nejmaldší syn moc nemluví a naučil se jen jméno jednoho maskota KOPKO (z hotelu Sitno) a říkal tak všem maskotům 😀 Nejvíc se mi na celém konceptu Trinity Hotels líbí nejen to, že počítají s rodiny s více dětmi - průchozí rodinné pokoje, ale i to, že počítají s různým věkem dětí - takže se opravdu nenudí nikdo - od nejmenších dětí, až po ty dospělé.
Chcela by som s rodinkou opäť navštíviť hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov. Veeeeľmi nám tam bolo dobre 🙂
Radi by sme vyskusali hotel Atrium v Tatrach. Minule leto sme boli o vasom hoteli v Senci, deti doteraz spominaju a pytaju sa, kedy zase pojdeme na takuto dovolenku 🙂
Tazko sa rozhodnut medzi Sitnom a Atrium. Oba v krasnej prirode. Ale kvoli vzdialenosti by sme zrejme zvolili Sitno. A kamoska neda nanho dopustit.
určite do hotela Sitno. Boli sme tam ešte v roku 2013, 2014 a následne aj po rekonštrukcii hotela v roku 2017. Je tam luxusne, vonkajší bazén, vnútorné tobogány, skvelé jedlo, poobedňajší snack pre deti, detský kútik ako aj kurzy varenia pre deti. V areláli je čisto, všade vidieť hory - žiadne rozostavané hotely alebo vysekané lesy. Je to top hotel na Slovensku.
Hotel Sitno nás milo prekvapil vo všetkých smeroch. Zasadený v nádhernej prírode, malebnej dedinke, pri termálnom bohatstve Slovenska. Interiér moderne zariadený, pre deti raj ci vonku ci vo vnútri. Kuchynka pre malých kuchárov, detský kútik so strážením a programom,wellness na vysokej úrovni. A strava?! No tešíme sa na ďalšiu návštevu .. 🙂
@sybisy01 VĎAKA za spätnú väzbu, animácie a program v našich hoteloch rieši kolegynka a tvár koncertov Kamarátov z Trinity - Nitka @nitkatrinityhotels . 🙂
My by sme si radi zopakovali pobyt v Sitne.Deťom a aj nam sa veľmi pačilo☺️masáž bola super.
Ja by som s rodinkou kedykoľvek navštívila hotel Atrium vo Vysokých Tatrách.Boli sme tam už trikrát a cez jarné prázdniny sa chystáme znovu. Pri každom odchode sa nám a hlavne deťom nepodarilo udržať slzičky´. Všetko počnúc veľmi príjemným privítaním maskotmi, animátormi a príjemnými recepčnými, cez úžasný program pre deti organizovanými skvelými animátormi, ktorí sa pre deti skôr stali kamarátmi cez pokojný relax vo welnese až po oddych v kine s pukancami v ruke, či pokojnom snívaní v útulných izbách spĺňa naše predstavy o nádhernom spoločnom rodinnom oddychu. Ďakujeme za takúto možnosť prežitia dovolenky na Slovensku... No rada by som spoznala aj špecifiká ostatných destinácii zo siete TRINITY hotelov...😉
@twoangels ĎAKUJEME

@patricia_trinityhotels uz dlho mam zalusk na hotel Sitno - krasne prostredie, blizko svokrovcov a s dobrymi referenciami
@martinarssg tie detské slzy pri odchode z hotela dobré poznám ale aj iskričky, keď spomeniem, že ideme do hotela 😍❤
Minuly rok sme boli v hoteli Senec. Kedze sme boli velmi spokojni, ideme aj tento rok. Radi by sme vsak navstivili aj hotel Atrium.
U nás by určite vyhral Hotel Sitno, chodime tam v lete a deti to tam milujú, všetko.. A naša Hanka ma najradšej zo všetkého Kopka!! Momentálne sme v hoteli Atrium, aj ten je super, ale Sitno je topka🥰
Top dovolenka pre rodičov a detičky. Oooo ako radi by sme si to zopakovali 👪
Radi by sme s rodinou navštívili hotel Sitno, ročný chlapček a 13-ročná dcéra by si tam prišli na svoje 🙂))
Vo vasich hotelich sme teda este neboli. Ale podla foto ci videii vsetky vyzeraju suprovo👍👍👍
Lakave u vas aj umiestnenie hotelov vnutorne vybanie a vôbec celkovo vybavenie ci atmosféra ladena pre deti ..( ale aj rodicia si vedia najst chvilku pre svoj relax kedze sa o deti postarate co urcite potesi aj napriek tomu ze ja ocenujem cas straveny so svojimi detmi a toho nikdy nie je dost 🤗) . Ak aj niekto vymakne naozaj zle pocko urcite sa nenudi. Vzdy je co robit.
Jasne ze je prijemnejsie ked sa da ist aj von.
Bazen je top pre nasu "plavkynu" ihriskom tiez nepohrdne. 💗
A kedze nasou "laskou" su Tatry tak by sme volili aj napriek vzdialenosti hotel Atrium v Novom Smokovci.
Niekedy si urobime len vylet do Tatier aj na otocku rannym vlakom tam vecernym spat ... je to pre malu narocne ale dame to.🙂
My Tatry mozeme ci v lete ci v zime. 😊😊
Srdce Štiavnickych vrchov - to znie tak romanticky, že mam naozaj velku chut ísť sa tam pozrieť ❤️ a naviac, na hotel Sitno som citala same super recenzie, takze by nas pobyt prave v tomto hoteli veľmi potešil 😊
@patricia_trinityhotels
Tak my sme minulý rok boli v hoteli Sitno v ❤ Štiavnických vrchov a poviem vám že by som tam ešte šla! ...Pocítiť teplý večerný vánok na práve usušených vlasoch, šteklenie piesku na bosých nohách a v diaľke počuť cvrlikanie cvrčkov. Pomedzi to ešte smiech našich detí ako vystrájajú s tatom na trampolíne...pomyslím si konečne sme tu, podarilo sa, lebo ráno v deň odchodu sme riešili vymknuté auto s nachystanou batožinou😂. Bolo nám "moc dobre" ako hovorieva náš 4 ročný syn.
My by sme v prípade výhry navštívili hotel Atrium. Tam sme totiž ešte neboli. V Sitne sme boli s deťmi 2x, ja s kolegyňami tam chodím každoročne na wellness víkendy už od r. 2004. Aj tento rok ideme, vždy sa tam s radosťou vraciame. Je to tam úžasné - ubytovanie, služby, masáže... krásne prostredie a máme to pomerne blízko.
Hotel Sitno- chodím tam 1x ročne na školenie. Je tam krásne😊 a chcela by som to ukazat aj mojej rodine....P.S. zažiť oddych s rodinou je prima🍀😊🍀
Už sme mali možnosť vyskúšať váš hotel Sitno a bolo tam skvelo 👌👍no radi by sme sa pozreli aj do Tatier a užili si krásny hotel Atrium v Novom Smokovci, kde by sme spojili relax v bazénoch s turistikou v Tatrách 😊🍀💗

Este ako pracujuca buduca mamicka som pocuvala od kolegyn o uzasnom hoteli v Sitne, do ktoreho sa opakovane vracali so svojimi detickami, kvôli vybornemu programu a aktivitam, ktore detom ponukal. Rada by som vyskusala ponuky hotela uz so svojou dcerkou, priroda v okoli nas tiez velmi laka 🙂