SÚŤAŽ o rodinný pobyt na Slovensku podľa vlastného výberu
Túžite na chvíľu „vypadnúť“? 😇 Niekde, kde nemusíte variť či vymýšľa program pre deti? Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku. Koncept babyfriendly u nás znamená komfort pre rodiny s deťmi v rámci vybavenia, ale aj ďalšie doplnkové služby a hlavne zážitkový program pre deti.👧👨👨🦱🤩
SÚŤAŽTE spolu s nami o relax a oddych, ktorý si určite zaslúžite. V hre máme pobyt v hodnote 399 Eur a využiť ho môžete podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z babyfriendly hotelov siete Trinity Hotels & Resorts.
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne). Jednoducho chceme vedieť, čo vás najviac na našich hoteloch láka. A ak ste už aj u nás boli, napíšte nám o tom a zapojte sa do súťaže tiež 😊 Vaše názory nás zaujímajú.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.
HRÁME O POBYT v hodnote 399 Eur ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

@patricia_trinityhotels uz sme raz navstivili hotel Sitno, a vrelo ho odporucam vsetkym! 👌
Teraz by som urcite chcela ist do hotela Atrium, pretoze Tatry mame blizko a radi chodime na turistiku 🍀
Navstivili sme niekolkokrat hotel Atrium aj Senec, obidva hotely super. Nikdy sa nam neuslo miesto v hotely Sitno, ten by sme velmi rady navstivili... inak my, je mama a dcera, chodime len v dvojke 🙂
@patricia_trinityhotels navštívili sme hotel Sitno. Mala sa tam naučila sama chodiť, veľmi ju lákala upravená trávicka, ktorú tam mate. Hotel je v krásnom prostredí a človek tam nájde všetko čo potrebuje. Radi by sme sa tam vrátili, alebo skúsili aj hotel Átrium.
Trinity hotely zatiaľ vôbec nepoznám, ale veľmi rada by som získala túto skúsenosť. Oceňujem, že sú baby friendly, nakoľko mám 4ročného syna a každý výber dovolenky je už s ohľadom na jeho potreby a záujmy 🙂 Všetky lokality, v ktorých máte Vaše hotely sú pre nás atraktívne - Senec milujeme, najmä v lete ho pomerne často aj navštevujeme. Banská Štiavnica je snáď najromantickejšie mesto na Slovensku, ktoré však popri atrakciách pre zamilovaných, nezabúda ani na deti. So synčekom som tam ešte nebola, ale verím, že by si toto mesto zamiloval. Smokovec a celkovo Tatry, miluje celá naša rodina, pravidelne tam dovolenkujeme, v zime, aj v lete. Tak snáď nabudúce aj vo Vašom hoteli ❤
Chceli by sme navstivit Atrium v Novom Smokovci, este sme tam neboli a boli by sme radi... Zboznujeme turistiku, preto by sme to vyuzili naplno 🙂
Ešte sme v žiadnom z vašich hotelov neboli, ale veľmi radi by sme niektorý navštívili. Voľba je ťažká,lebo všetky sú už na pohľad super, ale keďže sme z úplnej roviny, tak by sme dali prednosť horám a konkrétne hotelu Sitno.
Či tužim niekam vypadnúť? Ánooo a súrne to potrebujem ako všetky mamičky.Oslovil ma hotel Atrium, este sme ako rodinka neboli v žiadnom hoteli, tak si myslím ,že by to super a čo si budeme vravieť, deti by sa zabavili, nadýchali čerstvého vzduchu a ja by som nepočúvala to známe ,mama ja sa nudím.
Urcite hotel Sitno,niekedy som tam chodila pravidelne,raz za pol roka 😊je tam krasne prostredie,cisty vzduch. Lakaju ma urcite kvalitne sluzby a okolie. Velmi rada by som detom dopriala aspon raz krasny zazitok vo Vasom hoteli,nakolko sme este nikde neboli,financne su pre nas uz tieto pobyty narocnejsie. Som velmi vdacna za moznost aspon zasutazit takto o pobyt u vas😊 zdravotne by to chlapcom velmi pomohlo a ta ich radost v ociach na nezaplatenie😍
Určite hotel Sitno, máme to najbližšie a v Štiavnických vrchoch sme ešte neboli, po tazsom období by sa celá rodina odreagovala
Moja srdcovka je Banská Štiavnica ❤ Boli sme pred dvomi rokmi, ešte ako štvorčlenná rodinka v Hoteli Sitno a veľmi sa nám páčilo. Bola to naša prvá "dovolenka". Teraz nás je už o jedného člena viac ☺
Radi by sme sa tam ešte vrátili a pozreli si aj okolie, keďže vtedy akurát tak veľa nasnežilo, že sa nedalo nikam ísť. Ale aj tak sme si to užili.
Veľmi milý a pozorný personál a skvelí animátori, ktorí vedeli deti zabaviť a tak sme si aj my rodičia troška oddýchli a načerpali energiu 💪
Určite odporúčam 😉
@patricia_trinityhotels Hotel Atrium v Smokovci, boli sme tam minuly rok a nasa 5rocna dcérka si to tam zamilovala. Fantastická atmosféra, personál, prostredie! Ani chvíľku sme sa u Vás nenudili. Ona sa zabavila, my sme si oddýchli. Radi sa k Vám opäť vrátime ❤️
S manželom sme mali tú možnosť navštíviť hotel senec (ešte ako bezdetní) ....bolo tam výborne. Úžasné ubytovanie, strava a veľmi sme ocenili, že sme si mohli zahrať squash, bowling....Keďže sme tam boli v zimnom mesiaci. Vstup do aquaparku tiež super....výborne služby.
Tento raz by sme sa tam radi vrátili s našimi dvoma deťmi (druhé sa čoskoro narodí 😀 ) a trocha si spolu oddýchli.
@patricia_trinityhotels hotel Sitno, Vyhne...prečo...? Boli sme tam ešte bez našich 2 pokladov, ešte nebol úplne prerobený, no i tak sa tento pobyt pre mňa stal nezabudnuteľný. Teraz by som rada takýto zážitok dopriala hlavne staršej dcérke (4r.), ktorá miluje vodu, detské ihriská - preliezky, hudbu a rada skúša nové veci.
Hotel Atrium v Novom Smokovci - lebo Tatry su Tatry ❤
Ja by som vybrala hotel Sitno, este sme tam neboli a urcite by sme si uzili, citala som pekne referencie a to prostredie 😍😍😍 sme z Ba a po pravde casto necestujeme mimo mesta, max.raz za rok niekam na "slovensku dovolenku".
Ked si vyberame ubytovanie,hotel tak urcite nas zaujima moznost parkovat v areali, prostredie v okoli hotela na prechadzky, moznost nejakeho ihriska na vyhranie na preliezkach-kedze mame 2r. dceru a pripadne wellnes, bazeny-ci vonkajsie alebo kryte.
Atrium hotel v novom Smokovci
@patricia_trinityhotels My sme boli v hoteli Atrium,vo februari minuly rok.Bol to pre nas zatial najuzasnejsi pobyt na akom sme boli.Deti si velmi uzivali detsky klub,ktory bol nadmieru vybaveny a animatori uzasni.Doteraz spominaju na Skalka a Ozvenku. Jedlo bolo fantasticke a taktiez siroka ponuka pre deticky napr. Vyziva,pudingy,jogurty aj k veceri...je ozaj z coho vyberat aj detsky riad k dispozicii. Vysli sme z hotela a sankovacka na jednotku,vecer disco,bazeny paradne,masaze,bowling.no proste na urovni! Dovolenka na 1*. Takze radi by sme sa zucastnili pobytu v hociktorom z vasich hotelov,mozno Sitno?mame ho blizsie od domova..Dakujem! Petra Steigauf
Ja by som zobrala manzela a 2 synov do Sitna vo Vyhniach. V Tatrach sme boli viac krat, tak aby sme spoznali dalsi kus(ok) Slovenska. Vo vasich hoteloch sme este neboli, ale radi by sme to zmenili 😍
My by sme sli do hotela Atrium v Smokovci, aby sme konečne ukázali Tatry aj našim deťom ☺
Jednoznačne Sitno 🙂 nemáme to blízko ale padol mi hneď do oka 🙂 obklopený krásnou prírodou, bazen, wellness, detský kútik a nad fotkami jedál slintam ❤️ Verím, že raz sa k Vám dostaneme 🙂
Atrium Tatry....moj sen uz par rokov. A snad sa raz splni. Uzili by sme si okrem lokality, vodu, hry a take nicnerobenie ( out pranie, zehlenie, varenie, upratovanie....) a chvile s rodinkou 41, 38, 6, 4 a 2.
Naša rodina by výhru využila v hoteli Átrium v Novom Smokovci, keďže Tatry od mladosti milujeme. Teraz máme 4 malé deti a ešte sme v Tatrách s nimi neboli... Už 7 rokov sme na žiadnej rodinnej dovolenke neboli... Je tam krásna príroda 😊
Ahoj Patka, nasa srdcovka su Vysoke Tatry a preto uz 4. leto sa chystame do hotela Atrium. Nase deti maju velmi radi Skalka s Ozvenkou, zboznuju vyhlad na Tatry, radi sa bavia v bazenoch, uz aj toboganoch ci na smyklavke (najstarsi ma len 6 rokov, uz minuly rok sa toho nebal). A aj detsky kutik vnutri aj vonku je super. A my s manzelom radi oddychneme v bazene, alebo v kutiku ked sa deti hraju 🙂 tento rok uvazujeme,ze by sme vzali vsetkych starych rodicov spolu s nami, aby zazili ten pocit byt ubytovani vo fantastickom hoteli so super sluzbami, kam sa vzdy radi vraciame. 🥰
Mňa najviac lákajú Štiavnické vrchy a preto by som si vybrala hotel Sitno. Detváky by sa u vás zabavili a aj dáku menšiu turistiku by sme mohli dať 🙂
@patricia_trinityhotels V hoteli Atrium som bola ešte ako slobodná a bolo výborne, samozrejme sme pochodili Tatry, vtedy sme si ho vybrali kvoli lokalite. Teraz by som uz spolu s celou rodinou, teda aj našimi deťmi veľmi radi navštívili hotel Sitno, lebo je v prekrásnej prírode a už sme tam raz boli, ale len pozrieť rodinu, neboli sme ubytovaní a veľmi sa nám tam páčilo. 🙂 A aj naša rodina, ktorá tam strávila dovolenku nám ho veľmi odporúčala.
@lennulik1 krásne slova, ĎAKUJEM aj v mene mojich kolegov z Atria.😇❤ Ja idem do Atria s dcérkou teraz v marci, dúfam, že nás tam ten sneh počká 🙂
Hotel Sitno, a prečo? Kvôli prírode a histórii, ktoré sa s lokalitou spájajú 🌲🏰
@9katinka9 krásne dievčatá ❤❤
@lucik194 len detail k našej súťaži, ak by ste vyhrali, môžete si vybrať len jeden z našich hotelov, do súťaže pobyty iných hotel nedávame 🙂 ... len aby nedošlo k nedorozumeniu 😉

Určite by som si vybrala hotel Sitno. Do Štiavnických vrchov som chodila s rodičmi a rada by som sa tam opäť vrátila už aj s mojím bábätkom 🥰🍀