icon

SÚŤAŽ o rodinný pobyt na Slovensku podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
17. feb 2020

Túžite na chvíľu „vypadnúť“? 😇 Niekde, kde nemusíte variť či vymýšľa program pre deti? Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku. Koncept babyfriendly u nás znamená komfort pre rodiny s deťmi v rámci vybavenia, ale aj ďalšie doplnkové služby a hlavne zážitkový program pre deti.👧👨👨‍🦱🤩

SÚŤAŽTE spolu s nami o relax a oddych, ktorý si určite zaslúžite. V hre máme pobyt v hodnote 399 Eur a využiť ho môžete podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z babyfriendly hotelov siete Trinity Hotels & Resorts.

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne). Jednoducho chceme vedieť, čo vás najviac na našich hoteloch láka. A ak ste už aj u nás boli, napíšte nám o tom a zapojte sa do súťaže tiež 😊 Vaše názory nás zaujímajú.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.

HRÁME O POBYT v hodnote 399 Eur ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

sticker
gabika2618
20. feb 2020

Určite by sme sa radi vrátili do hotela Sitno. Boli sme tam minulé leto s deťmi na dovolenke a bol to neskutočný zážitok nielen pre naše deti, ale aj pre nás dospelákov 😀. A super je to, že to máme len pár kilometrov a nemusíme cestovať za relaxom ďaleko. A služby sú tu na profesionálnej úrovni 😉

patricia_trinityhotels
autorModerátor
20. feb 2020

@nene1133 aj ja som bola s mojou dcérkou raz na pobyte v inom hoteli a odvtedy len babyfriendly hotely TRINITY a nie preto, že pre nich robím, ale kvôli dcérke.... nie je hotel ako hotel. Za mňa tiež jasná preferencia, malá rozhoduje, jej radosť a zábava je najdôležitejšia a potom si pobyt užijeme všetci 🙂

martuliak
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels veru tak. To bol náš prvý víkend s kolegyňami v Sitne. Ibaže vtedy ešte nevyzeral tak úžasne ako teraz. Veď aj my sme sa odvtedy dosť zmenili 😁

veronika26r
20. feb 2020

@patricia_trinityhotels hotel Sitno lebo je tam uzasne. Krásna príroda ako bonus

gopi
20. feb 2020

Ktorýkoľvek z hotelov siete Trinity je skvelým miestom na oddych a relax, tentokrát by sme chceli navštíviť hotel Sitno, keďže v Štiavnických vrchoch sme ešte neboli.

ancsika11
21. feb 2020

Dve deti➡️ Atrium - Nový Smokovec➡️zaručený super pobyt bez ohľadu na sezónu 💝

michluc
21. feb 2020

moja dcera sa vratila zo sitna , bolo tam uzastne a my cez leto planujeme do hotela senec 😊

tramtada31
21. feb 2020

Za mna určite Sitno, mame na neho dobre referencie a lokalita by nám vyhovovala

sea23
21. feb 2020

Hotel Senec, Slnečné jazerá....vodaaaaaaa,neboli sme ani v jednom zariadení, radi skúsime všetko, najmä kde sa dá kúpať,šantiť 😃😜

zuzka2010
21. feb 2020

Hotel Kontakt Stara Lesna..uzasne ranajky, krasne pohlady z okna, vsade je odtial blizko..bola sme viackrat ale len pracovne, je tam stale krajsie a krajsie

lucik194
21. feb 2020

@patricia_trinityhotels jaska tomu rozumiem vsak som aj napisala ze z vasich by som si vybrala sitno 😉 a aj preco 😘

lennulik1
21. feb 2020

@patricia_trinityhotels Patka, drzim palce, aby sa udrzal a aspon pol metra k tomu navyse nasypalo 🙂 tento tyzden nam to na sankovacku vystacilo 🙂 lyziari zatial nie sme, ale aj ti tam boli 🙂

janka220490
21. feb 2020

@patricia_trinityhotels tak my by sme sa určite potešili pobytu v hoteli Atrium v Novom Smokovci a to hlavne kvôli ich úžasnému detskému kútiku a skvelom vodnom svete. Keďže už sme tam boli a deťom sa nechcelo ani ísť domov, tak výhra by nás veľmi potešila. Je to pre nás nie ďaleko, takže deti cestu bez problémov zvládnu a prostredie je tam tiež úžasné.

sashik
21. feb 2020

@patricia_trinityhotels kedze mame krpcov (3.5r a 8m) a mnohi kamosi nam odporucali siet hotelov Trinity Hotels & Resorts (maju odskusane). Sme z Bratislavy, potesil by pobyt v hoteli Sitno alebo Atrium, aj by sme to mali po ceste k rodine na vychode.

mirka30111987
21. feb 2020

Vybrala by som hotel ATRIUM. Chceli sme tam ísť na mikulášsky pobyt, žiaľ už bol vypredaný. A máme radi Tatry.

vierka24
21. feb 2020

Určite by sme skúsili s detičkami hotel Sitno. Láka nás najmä wellness a bazény pre deti a krásne prostredie okolo hotela... Myslím ze idealna dovolenka na oddych 😊

katarina1008
21. feb 2020

Ja s mojou rodinou by sme radi navštívili vás hotel Sitno pre jeho polohu v krásnych horách. Syna by určite potešili animácie v hoteli a mňa vaša gastronómia 😆👍.

prinseska
21. feb 2020

Hotel Atrium, Nový Smokovec. Výborná lokalita na spoznávanie.

julinka79
21. feb 2020

My túžime navštíviť s dcerkami hotel Sitno. Stiavnicke vrchy sú nádherne a veríme že aj pobyt u vás bude topka🙂

jolien88
21. feb 2020

Minulý rok sme boli v hoteli Sitno, dcera doteraz o tom rozprava, ze kedy pôjdeme este na taku dovolenku 🙂 Pozeram teraz po hoteli Atrium, radi by sme vyskusali aj ten aby sme mohli porovnat. V Sitne bolo super, a masaz pre mna bola TOP. 👍

idame
21. feb 2020

Nuz keby som si mala vybrat len jeden hotel z Vasich troch, tak asi by som zvolila Atrium v Tatrach. Kvoli dobrej polohe a dostupnosti, ci peso, vlakom, autom, dokonca i lanovka je celkom blizko. Dalsim plusom je nepochybne vybavenost hotela s wellnesom vhodnym i pre krpana, moznostou zazitkov ci v zime ci v lete. Aj ked ideal v Tatrach je mimo sezony, kedy nie su tak moc natrieskane.

marsmykkok
21. feb 2020

Moja srdcovka sú Tatry, takže určite hotel Atrium, Nový Smokovec 😍

patricia_trinityhotels
autorModerátor
21. feb 2020

@jolien88 tie masáže vo 4 ELEMENTS 😍 ... minule som bola na pobyte mimo naše hotely, dala som si masáž a teda, odchádzala som sklamaná, zvyknutá na iné - aj priestory sa nedali porovnať 😀😇

evulka23
21. feb 2020

Ja by som ho vyuzila do hotela Sitno, minuly rok sme chceli ist, ale deti boli stale chore, keď boli zdravé tak zase manžel fotil(fotograf) a nejak sa nám to nakoniec nepodarilo.

patricia_trinityhotels
autorModerátor
21. feb 2020

@katarina1008 hotelová strava v SITNE tip top 🔝🔝🔝...bola som minulý víkend...tie bufetové stoly 🙌 Mala som bravčovú panenku a za ňou ešte domáce lekvárové pirohy 🤭

balu248
21. feb 2020

Vybrali by sme si hotel Átrium, keďže sme tam ešte neboli a aj kvôli polohe a Tatrám.😉

viktoriazria
21. feb 2020

@patricia_trinityhotels my by sme s rodinkou velmi radi navstivili hotel Sitno, kedze minuly rok sme sa neskoro spamatali, vybrali si prave tento hotel, ale v termine nasho volna bol uz obsadeny :( ❤️❤️❤️

evelin71
21. feb 2020

Ja by som si vybrala asi Sitno, ale určite by som dala na výber našim deťom. Boli sme vo všetkých 🏠 v poradí Sitno, Atrium, Senec. Senec sme zariadili na posledné miesto len preto, že do aquaparku sa prechádza cez vonok, ale program pre deti bol podľa mňa najlepší a to sme tam boli na Halloween, a ja to moc nemusím(kúzelník, kúzelná fyzika, koncert kamarátov, kvalitné vyrezávanie tekvic, kvalitné tvorivé dielne, nočné hľadanie pokladu, neplatené kino), mínus tohoto hotela, že nemá MiniMe club, dva skákacie hrady a trampolína na to množstvo detí nestačí a ten prechod do aqua cez vonok, inak jedlo chutné, hotel čistý, na výzdobe si dali záležať, Žabiaka ako volá náš syn Člupka, chce ešte navštíviť. V Sitne sme boli cez jarné prázdniny, program nebol taký bohatý, ako keď mal Bratislavský kraj, ale dalo sa vybrať, je tu najlepší MiniMe club, tento hotel na mňa pôsobil úplne super atmosférou, aspoň ja som mala pocit, že kolektív je jedna veľká rodina, svoju prácu vykonávajú s láskou, Kopka si obľúbi každý ♥️, často ho naše deti spomínajú, hotel najväčší, čistý, jedlo chutné, aqua dobré, ale jeden bazén je studenší. V Atriu sme boli cez leto počas Retro týždňa, program bol najslabší zo všetkých hotelov, výzdoba žiadna, to ma sklamalo, ale tento hotel sa našim deťom páčil v tom, že v MiniMe clube bola lezecká stena a voda v aqua bola najteplejšia, Skalko sa im tiež veľmi páčil, jedlo chutné, hotel čistý. Vo všetkých troch mi chýbala možnosť obeda alebo slabý výber, to vidím ako mínus v porovnaní s inými detskými hotelmi, kde deti obedy majú, dokonca aj nápoje a taktiež detské župany, taktiež atrakcie, ktoré su tu platené, inde sú v cene balíkov. Určite najväčšie lákadlo sú Kopko, Skalko, Člupko a ich koncerty. Deti si nevedeli vybrať koho pôjdeme pozrieť, odpoveď bola všetkých a čuduj sa svetu, vyhrala lezecká stena, tak uvidíme či to bude lepšie 😂🤭, čo sa rodičom nepáči, deťom sa môže, veď do detských hotelov chodíme kvôli nim.

miciak
21. feb 2020

Tatry sú moja💓ka, rada by som kvôli polohe, vzdialenosť od domova cca 2 hodinky a hlavne tiež kvôli nádhernej prírode hotel Átrium v Novom Smokovci.

danymole
21. feb 2020

Určite by som odporučila hotel Diplomat s ktorým mam dobru skúsenosť, je krásny ale hlavne príroda naokolo je očarujúca a nie tak ďaleko pre nás a cestu by vydržala aj dcérka