icon

SÚŤAŽ o rodinný pobyt na Slovensku podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
17. feb 2020

Túžite na chvíľu „vypadnúť“? 😇 Niekde, kde nemusíte variť či vymýšľa program pre deti? Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku. Koncept babyfriendly u nás znamená komfort pre rodiny s deťmi v rámci vybavenia, ale aj ďalšie doplnkové služby a hlavne zážitkový program pre deti.👧👨👨‍🦱🤩

SÚŤAŽTE spolu s nami o relax a oddych, ktorý si určite zaslúžite. V hre máme pobyt v hodnote 399 Eur a využiť ho môžete podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z babyfriendly hotelov siete Trinity Hotels & Resorts.

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne). Jednoducho chceme vedieť, čo vás najviac na našich hoteloch láka. A ak ste už aj u nás boli, napíšte nám o tom a zapojte sa do súťaže tiež 😊 Vaše názory nás zaujímajú.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 23.2.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže, t.j. do 1.3.2020.

HRÁME O POBYT v hodnote 399 Eur ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

sticker
misicka101
23. feb 2020

Hotel Sitno u mna vyhral ako prvy - v Štiavnickch vrchoch sme s nasimi dievcatami zatial este neboli a podla fotiek to tam vyzera naozaj👍👌😊

katusap
23. feb 2020

Rada by som so svojou rodinkou vyskúšala pobyt v hoteli Sitno, kvôli blízkosti k domovu a krásnej prírode. Deti by ocenili určite bazenik a tobogány.

medo34
23. feb 2020

@patricia_trinityhotels
Jednoznačne hotel Sitno v nádhernom prostredí, už dlhšie sa nám páči, aj vďaka recenziám👍

zuzubb007
23. feb 2020

Hotel Sitno by sme hned s rodinkou vyskúšali a detičky by skákali po strop od radosti 🙂 ešte sme v tejto oblasti neboli

vilibalda
23. feb 2020

Nejvíc nás z nabídky Trinity hotelů zaujal hotel Atrium v Tatrách. Proto jsme se tam v létě vydali a bylo to vážně super! 🙂 I přesto, že nám moc nevyšlo počasí a často pršelo, jsme si pobyt skvěle užili. Děti měly 6 a 4 roky, já jsem byla v půlce těhotenství.
Už při příjezdu se nám líbilo hřiště i s trampolínou, vevnitř na nás čekal Skalko a Ozvenka s přípitkem, omalovánkami a programem na celý týden. Vybral si v něm opravdu každý, od ranní rozcvičky, přes programy v kulinářském studiu, kino, pokusy, vyrábění, vodní cvičení a soutěže až po večerní diskotéku, koncert Kamarádů z Trinity či besedu s horským vůdcem. Vše hezky připravené, animátorky byly moc milé. Každý den nás u snídaně vítal Skalko s Ozvenkou, děti je zbožňovaly a neustále se vyptávaly na další maskoty. Jejich písničky (a zejména Skalkovo: …kto má velké svaly, može lézt na skaly…) nám dlouho zněly v uších i po návratu domů.
Když jsme se neúčastnili organizovaného programu, podnikli jsme pár túr po Tatrách, děti i já jsme měly naštěstí stejnou kondici 😀 Okolí hotelu nabízí spoustu možností pro trávení volného času, ať už s malými dětmi nebo pro pořádné turisty. A když bylo horší počasí, děti se vyřádily v opravdu velké herně, kde jsme i využili možnost bezplatného hlídání, abychom si udělali i my chvilku dovolené. Nejvíc se jim tam líbila horolezecká stěna. Další skvělé trávení času bylo v bazénu, kam jsme se někdy dostali (i s dětmi) až v 9 večer, protože dřív na to prostě nebyl čas. Stačilo z pokoje sejít v půjčeném županu dolů a užívat si. Bazén byl parádní, jak s nízkou, tak s hlubokou vodou, i hračky tam byly na půjčení. Taky tobogán, ale ten jsme nezkoušeli. Manžel si zašel do sauny, děti se vyřádily v bazénu na skluzavce a byli jsme všichni spokojení.
Jídlo nám moc chutnalo, výběr byl opravdu velký. Ráno děti zabavil Skalko nebo Ozvenka, večer pro ně byly nachystané omalovánky. Taky bylo příjemné, že děti dostaly turistický deník na razítka z horských chat a Tatrycard se dala pořídit na recepci.
Těch pozitiv má pro rodinu s dětmi hotel Atrium spoustu. Ale i tak se našlo pár drobností, které bych ocenila, kdyby byly jinak. Uvítala bych na pokoji minibar. Ne kvůli alkoholu, ale kvůli ledničce. Vzhledem k tomu, že jde člověk v Tatrách na celodenní túru, hodí se mít možnost dát si svačinu na noc do ledničky a ráno vyrazit. Navíc dítě mnohdy nedojí příkrm a co s ním? Taky mi chyběla bezplatná voda při večeřích a líbila by se mi možnost jedné kuchyňky s varnou konvicí a mikrovlnkou pro celý hotel. Děti byly už větší a nepotřebovaly mléko či speciální dětskou stravu, ale kdybych jela do hotelu teď s batoletem, jistě by se mi hodila. Myslím, že se dala půjčit konvice či si nechat ohřát vodu v restauraci, ale ta kuchyňka by pro mě byla příjemnější.
Takže teď jsme ve fázi vybírání dovolené a přemýšlíme,
zda pojedeme za Kopkem a Svetluškou do Sitna - Žďánské vrchy vůbec neznáme a hotel vypadá ještě zajímavěji než v Tatrách, např. lezecká stěna ve vodě, venkovní bazén
nebo za Vlnkou a Čľupkom (děti mu říkají Šlupko) na Senecká jezera, kde je aquapark, ale zase není vnitřní herna.
Sama jsem zvědavá, kde léto strávíme! Loni jsme byli u moře a děti letos chtějí raději do Trinity.

curcuma
23. feb 2020

Naše Tatry sú pre mňa srdcovka a teda ak prvá dovolenka s dcérkou tak určite smer Nový Smokovec a hotel Átrium 😊 a teraz už len to pomyselné šťastícko 🍀

carodejka89
23. feb 2020

V pripade vyhry by sme sa isli velmi radi pozriet do hotela Sitno. Zaujala ma poloha hotela, detsky kutik a bazen, mame 1-rocne dievcatko ☺️, mala zmena prostredia by sa hodila 😉.

veronikabn
23. feb 2020

Kedze sme poculi same chvaly na hotel Sitno,urcite by sme ho chceli vyskusat. Verim,ze rocnej a trojrocnej dcerke by sa tam isto pacilo.

pmp8
23. feb 2020

Veľmi rada by som zobrala svojich 2 drobcov do hotela Sitno. Minulý rok sme boli v hoteli Atrium a tam sa zaľúbili do Trinity maskotov. Sľúbila som im na tento rok Sitno, pretože je tam väčší vodný svet, ale pomery sa u nás zmenili a už si to nebudem môcť dovoliť, takže výhra pobytu by moje deti nesmierne potešila 🙂

anibrano
23. feb 2020

V podstate je nám úplne jedno v ktorom hoteli, pretože vo všetkych sa venujete deťom, čo je pre nás top. Všade sa nájde krásne okolie,kde je čo popozerať...či už Tatry, Štiavnicke vrchy, Senecké jazero s loďkou (naposledy sme tam boli s manželom ešte pred svadbou 😁)...

karagadevilis
23. feb 2020

Už dávnejšie má zaujal váš hotel Átrium v Novom Smokovci. Veľakrát sme šli okolo neho a videli ako deti šantia v bazénoch a videla som na dcérke že rada by tam šla. Tatry navštevujeme pravidelne, minimálne raz za tri mesiace a váš hotel je topka. Na vašej stránke som dcérke ukazovala váš detský bazén, no najviac ju zaujal tobogan. keďže bývame blízko Tatier cca 60 km, väčšinou absolvujeme jednodňové pobyty. Určite radi by sme tam zotrvali dlhšie a zrelaxovali vo vašom hoteli.

hruska7
23. feb 2020

@patricia_trinityhotels Radi by sme isli do Hotela Senec, nakolko sme este neboli v ziadnom hotely a moje deticky by si to istotne poriadne uzili.

sotka
23. feb 2020

V Tatrách sme s deťmi ešte neboli, len sme prechádzali autom, nejako sa to vždy odložilo, tak by sme využili hotel Atrium v Novom Smokovci. Mne sa v Tatrách veľmi páči, aj keď nie som nejaká extra zdatná turistka, každé 2 roky tam chodíme na konferenciu a dcére o tom stále rozprávam, tak by si to tam konečne aj ona užila. Syn má len 2,5 roka a doteraz nebola veľmi sranda s ním výletovať, ale už konečne nadišiel aj jeho čas. Manžel ako anti-turistický typ by už nenašiel žiadnu výhovorku a myslím že by sme si to všetci 4 užili.

miroslavan13
23. feb 2020

Spomedzi všetkých hotelov sa mne osobne najviac paci hotel Sitno ♥️ V Stiavnickych vrchoch s možnosťami turistiky rekreácie wellnessu. Na pobyt by som isla s dcérou a priateľom. Na spoločnej dovolenke sme ešte neboli...♥️

1bobatko
23. feb 2020

Este sme neboli v ziadnom z Vasich hotelov, tak by sme mohli zacat hotelom Atrium v Novom Smokovci. Mame radi Tatry a s drobcom by bola premiera 😊

esperanka
23. feb 2020

Vybrali by sme si Atrium. Neskutocne krasne tam je na fotkach a radi by sme to videli aj v reali. Oddych uz potrebujeme

patricia_trinityhotels
autorModerátor
23. feb 2020

@vilibalda ĎAKUJEME veľmi pekne za rozsiahlu spätnú väzbu aj pozitívne slová k našej práci a službám v hoteli. Naozaj si dávame záležať. Čo sa týka kuchynky, tá tam už je a je v nej aj chladnička, presne pre potreby uskladnenia príkrmov - je dosť možné, že keď ste boli na pobyte, ešte nebola k dispozícií. Neustále inovujeme v každom z našich hotelov a každý podnet od klienta je vzácny. Váš príspevok je automaticky zaradení do losovania o pobyt, držím palce ;)

oli
23. feb 2020

Naše deti majú najradšej Sitno kvôli bazénom a veľmi sa im páčilo golf, my rodičia zase kvôli krásnemu okoliu.

luuckka
23. feb 2020

Chceli by sme vyskúšať hotel Sitno ešte nikdy som nebola v Stiavnickych vrchoch a chcela by som to dopriať aj mojim deťom a manželovi za to všetko čo pre nás robí.

lobos
23. feb 2020

S dcérkou sme navštívili Senec a Sitno, tam sa nám neskutočne páčilo kvôli bazénom, vynikajúca strava a denno denne vyčkáva la na maskotov. Radi by sme vyskúšali Atrium v Tatrách. Celkovo v Tatrách sme ešte nikdy neboli.

mummylina
23. feb 2020

@patricia_trinityhotels Veľmi sa mi páči hotel Sitno . Štiavnické vrchy a babyfriendly zázemie by bolo skvelé na rodinnú dovolenku! 🙂

kyria001
23. feb 2020

Vo Vasom hoteli ame este neboli radi by sme navštívili hotel Sitno poculi sme len same chvaly a pobyt by sme si s dcérkou radi uzili.

ikushka19
23. feb 2020

My by sme velmi radi navstivili hotel permon, kedze je naozaj baby friedly, ponuka all inclusive, ma perfektny wellnes a s detmi tam urcite nuda nebude. Tiez sa mi paci salamandra resort a s manzelom by som si vedela predstavit vikend v hoteli tri studnicky.

seffka
23. feb 2020

Hotel Atrium, pretože máme radi Tatry a láka nás babyfriendly hotel, toľko ospevovaný, konečne možnosť zažiť ten relax, pohodu a zábavu s deťmi, chvíľku aj bez detí 🙂

merise
24. feb 2020

V hoteli Sitno, boli sme tam vela krat a radi sa k vam vraciame... Vyskusali sme aj hotel Senec aj Atrium ale vo Vyhniach sa nam najviac pacilo, lokalita, priroda, sluzby vyborne ❤️

vilibalda
24. feb 2020

@patricia_trinityhotels To je super, že už tam kuchyňka je. Jen by bylo fajn to dopsat na internet. Tam je uvedeno: možnosť ohrevu detskej stravy v hotelovej reštaurácii. Jedině v hotelu Sitno je: kuchynku pre mamičky s deťmi, ktorá je určená na ohrev detskej stravy, vybavená je mikrovlnnou rúrou a detským nábytkom. Jak je to s kuchyňkou v hotelu Senec? Vím, že jsou tam apartmány s kuchyňkou, ale pouze 2, tak se obávám, že by nebyly zrovna volné. Kuchyňka tam uvedená není. Děkuji.

lenkavalova
25. feb 2020

Atrium hotel v novom Smokovci

sisa1987
25. feb 2020

Velmi by sme sa chceli ist pozriet s rodinkou do hotela Atrium...paci sa mi, ze hotel mysli aj na rodinky s detmi a je v nom velka kapacita vyzitia s nimi😃mame 3deticky a uzit si s nimi co i len par dni mimo domu by bol premna ako mamu na materskej neskutocny relax a ocko by si isto rad oddychol od pracovneho kolotoca💗

monhur123
1. mar 2020

Radi by sme navštívili hotel Átrium v Novom Smokovci spolu s deťmi.

cleona
2. mar 2020

Prosimnvas kedy bude vyhodnotenie?