SÚŤAŽ o balíček prírodnej kozmetiky 4 Elements Day Spa
V našich hoteloch vzniklo vďaka výnimočným ľuďom množstvo naozaj jedinečných projektov. Jeden z nich je aj koncept masáží a kozmetiky vlastnej značky 4 ELEMENTS DAY SPA. Nechceli sme „len“ ponúkať hosťom masáže. A už vôbec nie v obyčajnej neútulnej miestnosti pripomínajúcu ambulanciu.
Masáž je v našich hoteloch cestou rituálu, relaxu, pohody, sprevádzaná priestorom, vôňami, hudbou a v poslednom rade uvoľňujúcim a liečivým dotykom. Preto kvalitná prírodná kozmetika jednoducho musela byť.
A keďže nie vždy sa človek dostane do hotelov a niekedy ani na tu masáž, tak sme sa rozhodli venovať vám kúsok starostlivosť aspoň takto na diaľku vo forme balíčka prírodnej kozmetiky našej výnimočnej značky 4 ELEMENTS. Balíček obsahuje:
1. Luxury telové mlieko Omamný sen
2. Luxury natur balzam Omamný sen
3. 4Elements Sprchový gél Mäta
4. 4Elements natur balzam Harmanček
5. Sypaný čaj 4 Elements Omamný sen
...................................................................
Balík v hodnote 49,50€
AKO SÚŤAŽIŤ: jednoducho nám napíšte komentár, tu v tomto fóre... a čo nám máte napísať? Asi, prečo práve Vy chcete vyhrať :D. Súťaže vždy losujem, takže naozaj sa nemusíte báť, že váš súťažný komentár nebude dosť „cool“. Jednoducho chceme niekomu spraviť radosť a tak nám napíšte, aby sme vás mohli zaradiť do losovania.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

pretoze nepoznam vasu znacku ani produkty, a po pravde: prezit omamny sen ma velmo laka 😉)) neviem si predstavit vonu ani caju ani teloveho mlieka - aka je to kombinacia prirodnych arom, ze ste im dali prave takyto lakavy nazov 😉
@patricia_trinityhotels
Vyhra by ma velmi potesila, uz len z principu, ze je to vyhra.. 🙂
Nemam stastie v sutaziach. mozno motyka konecne vystreli ...
@patricia_trinityhotels tak vyhrať by som chcela hlavne z dôvodu že by som rada tieto vaše výrobky vyskúšala. A tiež aj preto že rada súťažím a nerada prehrávame 😀😀😀
🙂 ahoj lebo by som chcela vyskusat profukty tejto znacky 🙂
S týmto balíčkom by som si konečne našla len chvíľu pre seba a manžel by postrážil naše bábätká.
Výhra by ma potešila 🙂
Rada by som vyhrala,aby som sa mohla trochu rozmaznat😀.
S malými deťmi sa do wellnessu veľmi nedostanem, tak si raz za týždeň robím wellness večer doma v kúpeľni 🙂 preto by ma balíček potešil 🙂
Ja by som chcela vyhrat balzam pre moje krstna ktorej aom tento balzam donieala z jedneho z mojich pobytov u vas a neter ktora ma problematicku plet ai to nanasala na plet a bola nadcena ako paradne ucinkuje.
@patricia_trinityhotels ja by som chcela strasne konecne nieco vyhrat...zazit tu radost😊
každá výhra poteší, obzvlášť takáto výnimočná kozmetika.... wau
Vyhra by šla pre. Môjho manžela.. On je taky spa človek, ktorý. Moc na spa nemá čas, a blíži sa deň otcov, tak by sme s dcérami zabili 2 muchy 2 ranou 😂😂
Len tak 😁
Ja by som chcela vyhrať aby som si rozmaznala pokožku .....a zaspomínala ako dobre bolo v Trinity
Určite by výhra potešila moju maminku, ktorej by som výhru darovala 🙂
Sypaný čaj
Vyhrať by som chcela, pretože tú kozmetiku milujem! Krásne vonia a tá vôňa mi doma vždy pripomína skvelý relax u Vás či už v Sitne alebo v Atriu😊A teraz by sa to inak práve hodilo, keďže mi už dochádzajú vlastné zásoby😉
Prečo vyhrať? Lebo nie je nič krajšie ako sa v týchto ťažkých tehu dňoch rozmaznat 🤭🤰❤️
Výhra by potešila, pretože pre seba si takmer nikdy nič nekupujem...
Ja by som vyhru rozdelila a darovala ju mame a manzelovi. V poslednych tyzdnoch velmi vela pracuju a zasluzia si trosku oddychu, relaxacie a rozmaznania.
Dobrý deň,tak ja by som rada vyhrala,lebo by som rada vyskúšala novú kozmetiku ,ktorú nepoznám.Určite by som vyskúšala spolu s dcérou,aby sme v lete u Vás Trinityhotles boli krásne.
Dávno som nič nevyhrala a dobrá kozmetika sa vždy zíde 🙂
Milujem masáže a preto by som takýto balíček určite vyuzila
Chcela by som vyhrat, tak takto skusam stastie. Mozno motyka vystreli🍀😊
Vašu kozmetiku som nemala možnosť vyskúšať, preto by som ju chcela vyhrať.
V hotely som bola ale wellness kvoli 2 malym detom neskusilaaa. Takto by som si dopriala aspon maly wellness doma.
mám rada súťaže a rada nadalej skúšam šťastie🌜🙂😍🍀

Mam rada súťaže a voňavú kozmetiku
@patricia_trinityhotels dobry den,rada by som vyhrala kozmeticky balicek. Rada skusam nove veci a o to viac prirodnu kozmetiku. Jednou z mojich zalub je kozmetika,clanky o nej,skusanie,vone... Vyhra by mi,preto urobila velku radost.

@patricia_trinityhotels chcela by som vyhrat balicek kozmetiky, pretoze ozajstne spa si tak skoro nebudem moct dopriat, nakolko cakam babatko. A velmi ocenujem, ze je kozmetika prirodna👌👌👌