icon

SÚŤAŽ o balíček prírodnej kozmetiky 4 Elements Day Spa

patricia_trinityhotels
Moderátor
10. jún 2020

V našich hoteloch vzniklo vďaka výnimočným ľuďom množstvo naozaj jedinečných projektov. Jeden z nich je aj koncept masáží a kozmetiky vlastnej značky 4 ELEMENTS DAY SPA. Nechceli sme „len“ ponúkať hosťom masáže. A už vôbec nie v obyčajnej neútulnej miestnosti pripomínajúcu ambulanciu.
Masáž je v našich hoteloch cestou rituálu, relaxu, pohody, sprevádzaná priestorom, vôňami, hudbou a v poslednom rade uvoľňujúcim a liečivým dotykom. Preto kvalitná prírodná kozmetika jednoducho musela byť.

A keďže nie vždy sa človek dostane do hotelov a niekedy ani na tu masáž, tak sme sa rozhodli venovať vám kúsok starostlivosť aspoň takto na diaľku vo forme balíčka prírodnej kozmetiky našej výnimočnej značky 4 ELEMENTS. Balíček obsahuje:
1. Luxury telové mlieko Omamný sen
2. Luxury natur balzam Omamný sen
3. 4Elements Sprchový gél Mäta
4. 4Elements natur balzam Harmanček
5. Sypaný čaj 4 Elements Omamný sen
...................................................................
Balík v hodnote 49,50€

AKO SÚŤAŽIŤ: jednoducho nám napíšte komentár, tu v tomto fóre... a čo nám máte napísať? Asi, prečo práve Vy chcete vyhrať :D. Súťaže vždy losujem, takže naozaj sa nemusíte báť, že váš súťažný komentár nebude dosť „cool“. Jednoducho chceme niekomu spraviť radosť a tak nám napíšte, aby sme vás mohli zaradiť do losovania.

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

SÚŤAŽ o balíček prírodnej kozmetiky 4 Elements Day Spa
robin17
11. jún 2020

@patricia_trinityhotels chcela by som vyhrat balicek kozmetiky, pretoze ozajstne spa si tak skoro nebudem moct dopriat, nakolko cakam babatko. A velmi ocenujem, ze je kozmetika prirodna👌👌👌

smolinka024
11. jún 2020

pretoze nepoznam vasu znacku ani produkty, a po pravde: prezit omamny sen ma velmo laka 😉)) neviem si predstavit vonu ani caju ani teloveho mlieka - aka je to kombinacia prirodnych arom, ze ste im dali prave takyto lakavy nazov 😉

dellpo
11. jún 2020

@patricia_trinityhotels
Vyhra by ma velmi potesila, uz len z principu, ze je to vyhra.. 🙂
Nemam stastie v sutaziach. mozno motyka konecne vystreli ...

jane1989
11. jún 2020

@patricia_trinityhotels tak vyhrať by som chcela hlavne z dôvodu že by som rada tieto vaše výrobky vyskúšala. A tiež aj preto že rada súťažím a nerada prehrávame 😀😀😀

tutiynka
11. jún 2020

🙂 ahoj lebo by som chcela vyskusat profukty tejto znacky 🙂

bana1
11. jún 2020

S týmto balíčkom by som si konečne našla len chvíľu pre seba a manžel by postrážil naše bábätká.

slniecko66
11. jún 2020

Výhra by ma potešila 🙂

evaemka
11. jún 2020

Rada by som vyhrala,aby som sa mohla trochu rozmaznat😀.

daarcis
11. jún 2020

S malými deťmi sa do wellnessu veľmi nedostanem, tak si raz za týždeň robím wellness večer doma v kúpeľni 🙂 preto by ma balíček potešil 🙂

taaanka
11. jún 2020

Ja by som chcela vyhrat balzam pre moje krstna ktorej aom tento balzam donieala z jedneho z mojich pobytov u vas a neter ktora ma problematicku plet ai to nanasala na plet a bola nadcena ako paradne ucinkuje.

xlolax80
11. jún 2020

@patricia_trinityhotels ja by som chcela strasne konecne nieco vyhrat...zazit tu radost😊

dolynkag
11. jún 2020

každá výhra poteší, obzvlášť takáto výnimočná kozmetika.... wau

silviasvanova
11. jún 2020

Vyhra by šla pre. Môjho manžela.. On je taky spa človek, ktorý. Moc na spa nemá čas, a blíži sa deň otcov, tak by sme s dcérami zabili 2 muchy 2 ranou 😂😂

zuzikaa29
11. jún 2020

Len tak 😁

brutusik33
11. jún 2020

Ja by som chcela vyhrať aby som si rozmaznala pokožku .....a zaspomínala ako dobre bolo v Trinity

lenka0714
11. jún 2020

Určite by výhra potešila moju maminku, ktorej by som výhru darovala 🙂

laurai
11. jún 2020

Sypaný čaj

sinnovea1
12. jún 2020

Vyhrať by som chcela, pretože tú kozmetiku milujem! Krásne vonia a tá vôňa mi doma vždy pripomína skvelý relax u Vás či už v Sitne alebo v Atriu😊A teraz by sa to inak práve hodilo, keďže mi už dochádzajú vlastné zásoby😉

nycole
12. jún 2020

Prečo vyhrať? Lebo nie je nič krajšie ako sa v týchto ťažkých tehu dňoch rozmaznat 🤭🤰❤️

nancy
12. jún 2020

Výhra by potešila, pretože pre seba si takmer nikdy nič nekupujem...

renata_b
12. jún 2020

Ja by som vyhru rozdelila a darovala ju mame a manzelovi. V poslednych tyzdnoch velmi vela pracuju a zasluzia si trosku oddychu, relaxacie a rozmaznania.

matusik24
12. jún 2020

Dobrý deň,tak ja by som rada vyhrala,lebo by som rada vyskúšala novú kozmetiku ,ktorú nepoznám.Určite by som vyskúšala spolu s dcérou,aby sme v lete u Vás Trinityhotles boli krásne.

dada91
12. jún 2020

Dávno som nič nevyhrala a dobrá kozmetika sa vždy zíde 🙂

luccya1
12. jún 2020

Milujem masáže a preto by som takýto balíček určite vyuzila

barcelona77
12. jún 2020

Chcela by som vyhrat, tak takto skusam stastie. Mozno motyka vystreli🍀😊

anickai
12. jún 2020

Vašu kozmetiku som nemala možnosť vyskúšať, preto by som ju chcela vyhrať.

petulienik
12. jún 2020

V hotely som bola ale wellness kvoli 2 malym detom neskusilaaa. Takto by som si dopriala aspon maly wellness doma.

cilkau
12. jún 2020

mám rada súťaže a rada nadalej skúšam šťastie🌜🙂😍🍀

sticker
katkasofka
12. jún 2020

Mam rada súťaže a voňavú kozmetiku

3michaela23
13. jún 2020

@patricia_trinityhotels dobry den,rada by som vyhrala kozmeticky balicek. Rada skusam nove veci a o to viac prirodnu kozmetiku. Jednou z mojich zalub je kozmetika,clanky o nej,skusanie,vone... Vyhra by mi,preto urobila velku radost.