icon

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu

patricia_trinityhotels
Moderátor
8. jún 2020

SÚŤAŽ O POBYT V HODNOTE 399€ podľa vlastného výberu v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
👉Vybrať sa na pobyt s deťmi môže byť komplikované, v hotelových rezortoch Trinity Hotels na Slovensku je to však iné. Doprajte si štandard babyfriendly hotelov – zaslúžite si to😇🙂. Vyskúšajte dovolenkový a zážitkový raj pre deti a užite si maximálny komfort a relax pre rodičov. Napíšte nám, do ktorého hotela by ste chceli ísť - v hre sú tieto hotely:
- Hotel Senec (www.hotelsenec.sk)
- Hotel Sitno (www.hotelsitno.sk)
- Hotel Atrium (www.atriumhotel.sk)

AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a na aký typ pobytu by ste šli. Bola by to letná dovolenka alebo skôr nejaký z tematických pobytov ako napríklad Halloween, Mikuláš, Retro pobyt, pobyt so Spievankovom alebo pobyt s Fíha tralala. V hre sú tiež celoročné pobyty v téme môj čas s mamičkou a oteckom alebo jeden z wellness pobytov pre dvoch).

HRÁME O POBYT v hodnote 399,- Eur v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.

#suťažíme #pobytynaslovensku #babyfriendlyhotely #trinityhotels

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 14.06.2020 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v utorok 16.06.2020.

SÚŤAŽ O POBYT v SR v hodnote 399€ podľa vlastného výberu
Strana
z27
kunaka
17. jún 2020

@etela_1 srdečne blahoželám 😍, oddýchnite si...

miriskaz
17. jún 2020

#etela_1 mooooc blahozelam🥳
paradicka

erika630
17. jún 2020

@patricia_trinityhotels gratulujem výherkyniam a v dobrom závidim 🙂 snád sa stastie usmeje nabuduce 🙂

patricia_trinityhotels
autorModerátor
17. jún 2020

@erika630 šance boli počas týchto DNI S TRINITY asi najvyššie... treba skúšať. Prajem príjemné leto ;)

majik66
17. jún 2020

blahozelam 🙂

etela_1
17. jún 2020

@patricia_trinityhotels Plačem denne to musím úprimne povedať.......nedá sa zvyknúť na tú bolesť......no dnes dnes je to plač od radosti ozaj úprimnej a nečakanej a takej krásnej, že mám mravce v bruchu a na tento pocit som už zabudla.....Ďakujeme, Ďakujeme a tisíc krát VĎAKA
Kiežby to mohla vyhrať každá mamička......💕

onmaria
17. jún 2020

@etela_1 pripájam sa ku gratulácii..dievčatá,užite si to tam najlepšie,ako budete môcť! Určite bude parádne!
Každá a nás chcela vyhrať,to je jasne,každá z nás má nejaké trápenia..aj ja som si v poslednom čase dosť "užila" ale v tom zlom zmysle slova..to je jedno..každopádne,úprimne vám to zelam,nakoľko tiež máš toho asi dosť naloženého.
A vám dievčatá z Trinity,teda aspon za seba,ďakujem za takéto dní s vami.nechcela som to písať skôr,ako sa ukončí súťaž,aby to nevyznelo hlúpo,ale chválim vás za to,ze keď ste tu,je tu aktivita,že reagujete na komentáre a dávate súťaže,pretože tu už bolo mnoho takých "Dní s...",kde neboli ani súťaže,ani reakcie..a potom si človek povie,že je zbytočne sa vôbec zapájať,prípadne písať svoj názor.je naozaj nie veľa takých "Dní s..",kde sa aktívne súťaží a ľudia sa zapájajú,takže vďaka všetkým tým,ktorí robia svoje "Dni s.." aktívnymi 👍🌸

etela_1
17. jún 2020

@onmaria ďakujeme zo srdca, mnoho zdravia!

lenkaaa25
18. jún 2020

@etela_1 Gratulujem Vám. Pekne si to užite a oddýchnite si 😊😘

kunaka
18. jún 2020

@etela_1 veľa síl...🍀💚

monika_nm
18. jún 2020

@etela_1 gratulujem velmi a krasne si to tam uzite,Trinity hoteli su uzasne😊

zlatic77
26. jún 2020

@etela_1 aj ja sa pripájam, milá Etelka, úprimne a zo srdca sa s tebou teším, že si to vyhrala..zaslúžiš si oddych, všetko len to dobre, s úctou a láskou . moni❤

nitkatrinityhotels
Moderátor
26. jún 2020

@etela_1

etela_1
26. jún 2020

@zlatic77 jéééj ďakujeme 💗💕

etela_1
26. jún 2020
Strana
z27