icon

Kamaráti z Trinity - pripravujeme koncertné turné po celom Slovensku. Kde máme najväčší fanclub?

Milí kamaráti - ako ste si už mohli všimnúť, po roku sme opäť prišli s niečím novým, a opäť chceme potešiť Vaše detičky. Našich maskotov už môžete vidieť aj napríklad vo Vašom meste 🙂 a nie len tak. Po minuloročnom lete nezaháľali a pustili sa nahrávania nového CD, nacvičovania tanečných choreografií a vymýšľania niečoho, čo na Slovensku ešte nie je.

Kamaráti z Trinity - je prvá interaktívna hudobno-tanečná skupina na Slovensku, ktorá spája obľúbené detské pesničky, prináša na trh novú vlastnú tvorbu, pre deti veľmi obľúbene postavičky 6 maskotov na jednom pódiu, príbeh a možnosť byť súčasťou predstavenia.

Privítali by ste vystúpenie Kamarátov z Trinity aj vo Vašom meste?

Píšte svoje názory, nech vieme, kde na Slovensku bude najsilnejšia základňa 🙂

Kamaráti z Trinity - pripravujeme koncertné turné po celom Slovensku. Kde máme najväčší fanclub?
Strana
z2
linuus77
12. feb 2016

Prídte do Bardejova, tu sa akcie pre detičky konajú málokedy a rodiny s detmi privítaju vsetko nové a zábavné pre svoje deti.

kupcovci
12. feb 2016

Aj nam v Brezne by sa take vystupenie velmi pacilo je to ozaj krasne ,pozerala som s malym na nete nejake videa a velmi sa mu maskoti a ich spev pacil takze podla mna by tu zozali velky uspech 🙂

praza
12. feb 2016

Prosime si Vas aj do Piestan🙂

zdenkakarolina
12. feb 2016

My si Vás prosíme na 28 ho na narodeniny dcerkyne 🙂 🙂 🙂 do PB

irenaliza
12. feb 2016

Ja si myslím, že celkom určite detičky by sa potešili, niečo nové to by bolo fajn, Spievankovo u nás bolo a viem, že aj vy v hoteloch máte Spievankovo. tak super- naše dcérky určite a kde v Skalici.

patricia_trinityhotels
autor
12. feb 2016

Práve mi došla informácia o ďalšom potvrdenom koncerte 🙂

Miesto koncertu : KidsHouse (Bratislava)
Čas koncertu : 16:30
Dátum koncertu : 6.3.2016

Vstupne rodičia : 1 €
Vstupne deti : 3,50 €

Trvanie koncertu: 70 min

Lístky sa budú dať kúpiť na mieste. Pre rezervácie alebo viac info volajte alebo píšte na:
0902 905 244
vozar@trinityhotels.sk

patricia_trinityhotels
autor
12. feb 2016

@zdenkakarolina nie je problém, chodíme aj na narodeninové oslavy 🙂 Naši animátori majú pripravené aj krátke programy práve pre takéto príležitosti

reni1512
12. feb 2016

wau, take nieco sme este nevideli... nasa mala ma sice len 2,5r ale miluje spev a tanec, radi by sme vas vidieli v Košiciach, alebo Prešove 🙂

martinkaha
12. feb 2016

Krásne vymyslené, aj naše detičky by sa určite zabavili. 🙂

spp
12. feb 2016

Privítali by sme ich aj V Poprade

dadka_bb
13. feb 2016

Bystrica ,Zvolen, Rožňava! 🙂

patricia_trinityhotels
autor
13. feb 2016

Aby táto téma nebola len o tom, kam nás pozývate, Kamaráti venovali do súťaže 3 detské balíčky Trinity s hodnotnými cenami pre Vaše deti. Pošlite nám fotku, ako sa Vaše deti tešia na Kamarátov z Trinity vo Vašom meste a vyhrajte 🙂 🙂 🙂

Súťažné príspevky môžete posielať do dnes 13.2.2016 do 21:00!

erikaemkina
13. feb 2016

Takto sa teší Až zo zažmureními očkami 🙂 🙂 🙂

purinkaa
13. feb 2016

Mili kamarati z Trinity,my Vas pozyvame do Prievidze na Kolo, kolo, mlynske ....... 😀 🙂 😎 😉

erikaemkina
13. feb 2016
purinkaa
13. feb 2016

Mili kamarati z Trinity,my Vas pozyvame do Prievidze na Kolo, kolo, mlynske ....... emoticon emoticon emoticon emoticon

kupcovci
13. feb 2016

Takto sa tesia ns kamaratov s Trinity moje lasky🙂

lenkaplienka
13. feb 2016

Tesime sa velmi, je mi samemu tak smutno, ze sa hram aj zo sochou havina

zoizoi
13. feb 2016

Takto sa teším na Kamarátov z Trinity ja 🙂

patricia_trinityhotels
autor
13. feb 2016

@zoizoi nadherná 🙂

patricia_trinityhotels
autor
13. feb 2016

@purinkaa vidím, že dievčatá majú natrénované a Kamarátom budú v tančekoch stíhať 🙂

patricia_trinityhotels
autor
13. feb 2016

@erikaemkina si predstavuje ako už je na koncerte 🙂

purinkaa
13. feb 2016

@patricia_trinityhotels Urcite a vieme aj vselico ine 🙂....

erikaemkina
13. feb 2016

@patricia_trinityhotels aj teraz si tancuje 🙂 kruti ritkou

zoizoi
13. feb 2016

@patricia_trinityhotels ďakujeme 🙂

irenaliza
13. feb 2016

Aj naše dcérky pozývajú Kamarátov z Trinity aj Ivetku- vyrobili pozvánku a naša najmladšia, keď počula o spievaní a tancovaní, hneď som jej musela obliecť sukničku na tance, lebo keď počuje hudbu tak rada sa točí a ostatné tri dcérky boli nadšené a privítali by Vás s otvorenou náručou. Krásny deň všetkým

patricia_trinityhotels
autor
13. feb 2016

@irenaliza užasné 🙂

ivankajar
13. feb 2016

A co take kosice? Na den deti keby orisli 😉

jarnicka
13. feb 2016

Kosicka zoo den maskotov?

mimiatomi
13. feb 2016