Jar dokáže prekvapiť. Ako zvládate náhle výkyvy počasia?

janka_naturamed
17. apr 2017

Jar nás dokáže prekvapiť mnohými tvárami. Aby sme predišli rôznym prechladnutiam a virózam, prvoradá je silná imunita. Ako sa o ňu staráte vy? Máte zaručené domáce recepty alebo užívate nejaké vitamíny?
Na podporu imunity je výborný napríklad Vitamín D či omega-3 mastné kyseliny, ktoré sú bohato zastúpené v morských rybách, ako losos, tuniak či makrela. Doprajte si ich aspoň 2x týždenne?
Mnoho z nás nemá dostatočne vyváženú stravu bohatú na rôzne vitamíny a minerály. Preto je namieste užívať výživové doplnky, ktoré nám tieto zdraviu prospešné látky doplnia. Výbornou voľbou sú doplnky s kombináciou vitamínov, ako napríklad Omega-3 a D3, alebo Vitamín K2 s déčkom.

dema4016
17. apr 2017

Ja užívam každý deň magne b6, ale chcela by som vyskúšať aj vitamín D a 3 omega mastné kyseliny, len neviem ktoré prípravky sú najvhodnejšie

janka_naturamed
autor
18. apr 2017

@dema4016 Ja mám veľmi dobré skúsenosti s výrobkami od spoločnosti NaturaMed. Majú vysoké zastúpenie účinnej látky vo výživových doplnkoch a dajú sa objednať z pohodlia domova na www.naturamed.sk

janka_naturamed
autor
18. apr 2017

@dema4016 A čo je výborné, OmegaMarine Forte+ obsahuje aj omega-3 mastné kyseliny aj vitamín D3. Stačí užiť 2 kapsuly denne na doplnenie odporúčanej dávky.

kupcovci
18. apr 2017

Dobry den,ja pravidelne cvicim snazim sa zdravo stravaovat aj ked teraz som cez velku noc polavila,uzivam.len cecko a becko,ale tie omega som este nesksusala .

janka_naturamed
autor
18. apr 2017

@kupcovci odporúčam vyskúšať, pretože ich pozitívny účinok na naše telo je značný. Potrebné je vybrať si kvalitné omega 3 mastné kyseliny. Spoločnosť NaturaMed má výborný prípravok OmegaMarine Forte +, ktorý obsahuje okrem omega 3 mastných kyselín aj vitamín D

kupcovci
18. apr 2017

@janka_naturamed no idem to vygooglit ,dakujem za tip ,pekny zvysok dna 🙂