SÚŤAŽ s vitamínmi od NaturaMedu – Kto objavil vitamín K2?
Vedeli ste, že vitamín K bol objavený pred viac ako 70 rokmi významným dánskym vedcom, ktorý zaň v roku 1943 dostal Nobelovu cenu za medicínu? Ak sa chcete zapojiť do našej súťaže, napíšete nám jeho meno do komentára.
Dve z vás obmeníme vitamínovým balíčkom produktov od NaturaMed Pharmaceuticals. Súťaž trvá do polnoci, žrebujeme v nedeľu doobeda.
PS: Malá rada – odpoveď nájdete aj na stránke https://www.vitamink2.sk/pre-maminky. Držíme palce ;)

@irenaliza ďakujem pekne za podporu. Ja sa teším, keď sa môžem podeliť so svojimi poznatkami a skúsenosťami o výžive a keď vidím, že sa ľudia po úprave jedálnička cítia lepšie, niet väčšej satisfakcie 🙂
dobry den, zapajam sa, objavil ho dánsky fyziológ Henrik Dam
Dansky fyziolog Henrik Dam
Henrik Dam
👍
Henrik Dam 😉
Henrik Dam🙂
Skutočným objaviteľom vitamínu-K2 je Weston Price 🙂 Našla som to však na úplne inej stránke ako uvádzate v linku 🙂
Vo Vašom linku figurujú dvaja iní páni :
Vitamín -K objavili pomerne neskoro, lebo sam o sebe sa prirodzeným spôsobom nevyskytuje. Henrik Dam a Edward Diosy spoločne dostali za jeho objavenie Nobelovu cenu v r. 1943. V skutočnosti to bol vitamín-K1 🙂 ❤❤❤
@janka_naturamed mám pravdu ?
Henrik Dam

Henrik Dam
Bol to Henrik Dam 😉
Henrik Dam
dán Henrik Dam
Henrik Dam
Henrik Dam
Henrik Dam
Henrik Dam
Henrik Dam
Henrik Dam🙄
Weston Price bol skutocnym objavitelom. Dam ziskal zan nobelovu cenu.
objavil ho dánsky fyziológ Henrik Dam ☺
Tie, ktore tie vitaminy planuju uživat a dat detom, najprv odporucam si preverit tuto firmu!
Všetky produkty od NaturaMedu sú pravidelne testované v nezávislých laboratóriách v Olomouci, čo sa týka kvality a obsahu vitamínov. Tieto výživové doplnky užívam aj ja a celá moja rodinka a sme s nimi naozaj spokojní 🙂
fyziológ Henrik Dam
Henrik Dam😉

Henrik Dam