SÚŤAŽ: Napíšte nám z koľkých zón pozostáva náš AdventureLand?
Pri príležitosti dnešného slávnostného otvorenia AdventureLand vyhlasujeme súťaž! Napíšte nám z koľkých zón pozostáva náš AdventureLand. Zajtra o takomto čase vylosujeme 5 z vás. Vyhrať môžete balíčky našim reklamných predmetov.

@hana_xbionicsphere 7 zón
7 zon
7 zon
@petrarac napíšte mi správu s adresou a kontaktom, vyhrali ste jeden z balíčkov našich reklamných predmetov.
@jane0123 napíšte mi správu s kontaktom na vás, vyhrali ste jeden z balíčkov.
1. Žatva a život na dedine
2. Rybárske siete
3. Pirátska loď
4. Vodný svet
5. Bludisko veľryba
6. Amfiteáter
7. Lanová dráha a CrossFit
Cize 7 zon☺
@nikuska265 napíšte mi prosím správu s kontaktom na vás, vyhrávate 1 z balíčkov.
@curcuma napíšte mi prosím správu s kontaktom, vyhrali ste jeden z balíčkov!
@malicka1986 napíšte mi prosím správu s kontaktom, vyhrali ste jeden z balíčkov!
7 zon 🍀
@hana_xbionicsphere Je to 7 zon, minuly tyzden sme sa boli pozriet, je tam krasne 🙂
S E D E M 🙂
@hana_xbionicsphere jeeej super,teším sa. Idem napísať
@hana_xbionicsphere stastie sa na mna neusmialo,ale tie flase chcem.Daju sa niekde kupit?Mam dvojkolesove cestne porsatko presne v tychto farbach a vyzeralo by to cool 🙆
@podkovickaa v xbionicu urcite. Maju tam shop. Aspon co sme tam boli na akciach vzdy predavali ich veci. Neviem ci aj v inych budovach ale my sme tam boli na konskych pretekoch a teraz na pomlerune a bol otvoreny.
@keselka dakujem.Ja tam chodim vetsinou behavat,ale tie behy su v nedelu a nevsimla som si .Urobim tam lepsiu exkurziu 🙆
Pozostáva zo 7.-mych zón:
1. Žatva a život na dedine 2. Rybárske siete 3. Pirátska loď 4. Vodný svet 5. Bludisko veľrýb 6. Amfiteáter 7. Lanová dráha a Crossfit
Zo siedmich zón
zo siedmich zon
7 zon
Pozostava zo 7 zon😊
zo 7 zon
7zón 😉
7 zon
7 zon
pozostáva zo 7 zon
Pozostáva zo 7 zón 📣

7 zon