Ktorý radler od Zlatého Bažanta máte najradšej?
Naše radlery si vďaka ich 100%-nej prírodnosti a príchutiam inšpirovanými receptami našich babičiek obľúbilo celé Slovensko.
Ja mám najradšej osviežujúcu kombináciu citrónov, sladkej bazy a chladivej mäty. Máte aj vy príchuť, na ktorú nedáte dopustiť? Podeľte sa s nami o váš najobľúbenejší radler a tri z vás odmeníme balíčkom plným osvieženia (podľa vášho výberu). 😉

Niet nad Radler citrónový 🙂 .... Chuti je dnes na výber neúrekom, ale ja nedam dopustiť na vás citronovy. A môj chrustik v brusku si ho žiada tiez :D
@matus_bazant Jeeej dakujeeem 😊
ja mam najradsej citrnonovy, ale teraz si ho velmi neuzijem 😢
baza a citron, ale tesim kedy ochutnam novy
Novinka je Mňaaaam😋 ale topka je pre mňa Báza a mäta 😉
u mna je to klasika- citron 🙂
ochutnali sme vsetky prichute, ale citron je citron.. a nulkové je vzdy sucastou nakupu.. starsi synator vzdy krici aby som mu nulkove kupila 😀
U mna klasika - citron 😉☺
Prave som si naliala bylinkovy. Na bylinky sa mi zda trosku viac sladky, ale inak ujde. Stale vsak vyhrava grep 😊
ja som sa úplne zamilovala do novej príchute levanduľa a čierna ríbezľa 🙂 aj teraz si ho vychutnávam po náročnejšom dni 🙂
Grep 😉
Dlho si robim chute na tu novinku...same reklamy a nejdem ho nikde zohnat.Dnes som napochodovala do Tesca a nasla som tam akurat tak igelit z plechoviek.Billa tiez nic..Tak kde si ho kupim????????🐒BB
@alias313 Ahoj, už sme uvarili aj druhú várku a tento týždeň sa má variť tretia... Podľa posledných informácií od kolegov, by od tohto týždňa mala byť nová príchuť aj v Kauflande... Ja som bol cez víkend kontrolovať Tesco v Bratislave a tam už ho mali celkom dosť... Billa zatiaľ nové radlery nepredáva... Dostupný by mal byť aj v CBA a v COOPe, ale prehľad o každej jednej prevádzke bohužiaľ nemáme.
V tomto štádiu to veľmi ovplyvniť nedokážeme - tovar je dostupný na našich skladoch, no závisí od obchodníkov (obchodné reťazce), koľko tovaru si objednajú...
@matus_bazant u nas na dedine ho maju v mini obchodiku a to som fakt prekvapena ostala ;)
@matus_bazant ďakujem krasne za odpoveď,skusim teda aj kaufland😉
ja najradšej zlatý bažant citron 0,00% ;)
Dnes som pochopila silu reklamy. Pod nátlakom reklamy (mimochodom aj tu na koníku) sme už niekoľko dní celá rodina zháňali nový radler levanduľa - čierna ríbezľa. Reklama všade, ale radler nikde. Aké sme dnes boli s dcérkou vytešené, keď sme v obchod našli našu (iba vďaka reklame) vytúženú novinku, dokonca mali až 2 kusy! S nádejou v oku a radostným očakávaním sme si ho priniesli domov, otvorili a ... zázrak sa nekonal. Nikomu nechutil. Nič v zlom, to čo nechutí nám, môže chutiť inému, veď nie nadarmo sa vraví - koľko ľudí, toľko chutí. Ja len, že pekný obal a pekná reklama neznamená automaticky aj dobrú chuť. Ale aby som nebola len kritická, klasický radler s citrónom - tak ten je špica. Ten sa vám vydaril 🙂
najlepší je citrón 🙂
Presne tak citron je naj ,..
😕 no mne tiez akosi nezapasovala novinka, ostavam verna citronovemu 😊100 ludi 100 chuti ☺
Klasika-citronovy 😉
Skúsila som novinku a je super 😉👍
citrónik je ten náš radlerík
Citrón,báza,mäta. Ten sa Vám VYDARIL 🙂 Ten musím mať doma stále. Je vynikajúci
citrón, baza, mäta je suprový, ale všetky príchute sú vynikajúce, ja alkohol nemusím, je pre mňa priam STVORENÝ🙂) 🙂 🙂 🙂
Keďže ste tak veľmi aktívne písali o vašich obľúbených príchutiach, rozhodol som sa, že vyžrebujeme ešte ďalších troch, ktorým pošleme osviežujúci balíček Radlerov...
Dámy, do pošty poprosím vaše meno, adresu, telefónne číslo a vašu obľúbenú príchuť, aby sme vám mohli poslať čím skôr balíček 🙂

@suzie_17 dnes som ten nový radler kúpila v tescu čo je na trolejbusovej pri Mounfielde v Ke 🙂