Ktorý radler od Zlatého Bažanta máte najradšej?
Naše radlery si vďaka ich 100%-nej prírodnosti a príchutiam inšpirovanými receptami našich babičiek obľúbilo celé Slovensko.
Ja mám najradšej osviežujúcu kombináciu citrónov, sladkej bazy a chladivej mäty. Máte aj vy príchuť, na ktorú nedáte dopustiť? Podeľte sa s nami o váš najobľúbenejší radler a tri z vás odmeníme balíčkom plným osvieženia (podľa vášho výberu). 😉

citrón 😖 :D :D :D
citron 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
citron
jednoznačne citron 🙂 a dobre chladené...🙂
citron, baza a mata su TOP 🙂
Práve otvorená fľaša mojej naj prichute konečne to takto vymysleli. Vobec neviem piť z plechovky.
Najradšej mám baza, citrón, mäta...vždy keď ma čaká koooopa žehlenia, otvorím si plechovku a hneď sa žehlí lepšie...Už keď manžel vidí, čo si nesiem z kuchyne, vie presne čo idem robiť 😎 😎 😎 Takže pravidelne kupujem!
Balíček s výhrou by určite potešil 😅
Najlepší je greeeeep 🙂 a keď nie je grep, tak citrón a keď nie je citrón, tak citrón+baza+mäta a pravdepodobne keď nebude ten, tak bude novinka levanduľa+čierna ríbezľa 😀
Citrón+baza+mäta. A teraz nový Levanduľa+Čierna ríbezľa 👌
CITRÓN 😀 chutnala som aj ostatné ale toto je klasika pre mňa naj 😉
Škoda že nie je malina tá je síce u konkurencie ale tá je tiež výborná 😉 a možno by zabodovala aj jahoda ak by bola 😀 😀 😀
Aj mne chutia vsetky, len tu vasu novinku som este neochutnala, ale v najblizsej dobe urcite skusim 🙂
CITRON-BAZA-MATA 0,00 % mnaaaaam, 🙂 nie je nic lepsie. Zboznujem to. A uz sa tesim na levandulovu novinku, len u nas po nej zatial nie je nikde ani stopy :(
Mne najviac chuti kombinacia citronov, sladkej bazy a chladivej maty-0,0%alkoholu....a po grilovacke je uzasne 🙂 🙂
Doteraz bol u mňa top: citron-baza-mata nealko jednoznačne ... ale teraz už má konkurenciu v Radler : Levanduľa-čierna ríbezľa 🙂
U mna je to citron. :P manzel zase citron, baza, mata. Levandulu sme este neskusali
Citron. Velmi osviezujuce, mnam 🙂
Ja mám rada citron baza mäta. Najlepšia kombinácia aku ste mohli vymysliet
Zatiaľ som vyskúšala len citron a je úžasný. Chystám sa i na ostatné príchute, keď ochutnám dám vedieť 😀
f ako fsetky, ale teda ten novy levandulovy je slapnutie vedla, to uz nie je radler, ale sladka malinovka... 😒 skoda 😒
Uplne TOP je ľevanduľa+čierna ríbezľa !!! To vymyslel len genius !! Mňamka
radler citron,baza a mata je u mna v chladnicke pravidelne 🙂
Mne najviac chuti mata,citron,baza 🙂
citrón 🙂
nealko citron je top
Baza,mata,citron....juuuuuuj to je moje idem sa za nim zblaznit😊
@matus_bazant jednoznačne citrón-baza-mäta 🙂
Ten lendavulos je veľmi fajn 😉
Ja mam rada vsetky ale u mna TOP levandula/cierna ribezla <3
Ahoj Matuško moje number one je citronove nealko 🙂 prajem pekny večer 🙂

Najradsej mam citron, bazu a matu, vyborna chut a skvele osviezenie 😉