icon

Ktorý radler od Zlatého Bažanta máte najradšej?

matus_bazant
26. apr 2016

Naše radlery si vďaka ich 100%-nej prírodnosti a príchutiam inšpirovanými receptami našich babičiek obľúbilo celé Slovensko.

Ja mám najradšej osviežujúcu kombináciu citrónov, sladkej bazy a chladivej mäty. Máte aj vy príchuť, na ktorú nedáte dopustiť? Podeľte sa s nami o váš najobľúbenejší radler a tri z vás odmeníme balíčkom plným osvieženia (podľa vášho výberu). 😉

Ktorý radler od Zlatého Bažanta máte najradšej?
jaya47
26. apr 2016

Ja mam najradsej grep. A este nealko citron, lebo je nealko 😉 (Skoda, ze nie je nealko grep)
A specialne u Zlateho Bazanta som rada, ze radler nesladite steviou, tak ako to robi mnoho inych vyrobcov. Ak vsak zacnete, prosim, napiste to vyrazne - raz som na neprecitanie si zlozenia kvoli silnej alergii doplatila.

minulin
26. apr 2016

citron 🙂

carmmen
26. apr 2016

Najviac v horucom lete ma osviezi vychladeny radler citron, baza a mata. Rada by som ochutnala horucu novinku levandula, cierna ribezla. ;)

petka200
26. apr 2016

tiež mám rada baza -citron-mata, ale aj citronový je super. Novinku som ešte neskušala, ale ked natrafim v obchode, určite neodolám. Bžant je Bažant 🙂 tak NA ZDRAVIE !!!

iwqa
26. apr 2016

jednoznačne citron-baza-mata 0,0 ale už sa teším kedy vyskusam ten novy s levandulla-cierna ribezla

curcuma
26. apr 2016

Citrón baza mäta,
to je pre mňa tá najvyššia méta,
ak si smäd chcem uhasiť,
idem si ho hneď kúpiť 😉.

matus_bazant
autor
26. apr 2016

@curcuma Pekná veršovánka 🙂

curcuma
26. apr 2016

@matus_bazant sa teším, že potešila oku 🙂 , no hlavne je to realita 😉

anjelik2509
26. apr 2016

ja Citrón, baza & mäta a celkom aj nová Levanduľa a čierna ríbezľa 🙂 😉

paulita23
26. apr 2016

najradsej mam s prichutou mäty 🙂

lulu2014
26. apr 2016

dobrý deň....no ja jedine GREP.Manžel CITRÓN..a dcéra citrón nealko. Ale je pravda že mätu a levandulu sme ešte nemali ... čo pri levandule sa bojím že bude moc voňavá. Ale hlavne musia byť správne vychladené. Vtedy sú Super.
Mohol by byť aj Grep nealko - potešilo by to. / alebo som zatiaľ "nestretla " v obchode /

lenkakrskova04
27. apr 2016

grepovy ale ak z tych nealko tak potom citron 🙂

uhlikova09
27. apr 2016

Môj manžel (šofér z povolania) pije len en 0,0% kupujeme vždy aj citrón aj citrón,baza,mäta 🙂 A tie Vaše nové fľaše s uzáverom miluje.Nemusí hneď vypiť 😀

petawoman
27. apr 2016

Citron,baza,mata je top kombinacia mojho leta;)
Pivo vôbec nemusim,ale ked som bola tehotna a boli horúčavy,tak som zo zvedavosti kupila jednu plechovku nealko radlera..a musím povedat,ze vychladeny mi strasne zachutil.
Chystam sa este na tu levandulu s ribezlou a som zvedava na tu chut,kedze názory sa dost líšia.
V kazdom prípade je super,ze jedneho radlera mame doma,lebo som si po prečítaní prispevkov narobila chut;)

fionka28
27. apr 2016

Ja môžem všetky😃

barborka0307
27. apr 2016

Ja mám najradšej citrónový a keď mám chuť na zmenu, tak citrón-baza-mäta 🙂

pajka10
27. apr 2016

U mňa to istí citrón 🙂 🙂

lucinka10011
27. apr 2016

unas ficime na tieto chute no zhanam tu novu chut a nemozme najst

anoja
27. apr 2016

U nás top C(citrónový).I(inšpirujúci).T(tekutý).R(rebelský).O(otvorený).N(nazdravie!!) 😀 😀 😀 😀

jajkav2
27. apr 2016

Ja som za klasiku. Citrón. A nealko je pre mňa naj, pretože ešte kojím.

dadika30
27. apr 2016

Som síce mamička 4 detičiek 😀 , ale hlavne cez leto na záhrade neodolám citrónovemu radleru s bazou a mätou 😀 ..je to vynikajúce na osvieženie 😀

zabka55
27. apr 2016

U mna tiež víťazi citrón ;),ale tesim sa ked ochutnam novinku...

lilien1914
27. apr 2016

cele leto som fičala na radleri citrón, baza a mäta taaakze tento rok na jar som si dala zmenu a užívam si osviežujúcu chuť radler citrón :-* na novej záhrade - dieťa mi ušlo zo záberu 😀

denisa2019
27. apr 2016

Zlatý bažant je moje obľúbené pivo, nielen kvôli výbornej chuti, ale od známej bylinkárky som počula, žej e a j najzdravšie. Mám rada 10-tku aj 12-tku, ale občas di dám aj radler. Ten mi najviac chutí s príchuťou grepu, všetky príchute som ešte neochutnala. Na Morave som pila nejaký Radler s príchuťou limetky, bol výborný,ale značku si nespomeniem, na Slovensku som ho však nezohnala.

matus_bazant
autor
27. apr 2016

@anoja Aký pekný slogan 🙂 Ďakujeme!

livinka1111
27. apr 2016

Tú novú chuť aj zoženiem niekde? U nás nikde nemajú :(

kudlakovaaaa
27. apr 2016

Citrón&baza&mäta mňaaam 😝

heidynka
27. apr 2016

Môj najobľúbenejší je svieži citrón, najmä v lete, keď sú horúčavy, ale zvedavá som aká je novinka levanduľa a čierna ríbezľa 🙂

dzulisa
27. apr 2016

Mne chutí citrón, alebo citrón+baza+mäta. A som rada, že sú aj nealkoholické 🙂

suzuzu
27. apr 2016

jednoznacne citron, ale zatial som este nevyskusala to levandulovo-ribezlove, tak mozno sa to zmeni 🙂