SÚŤAŽ: Vymyslite novú príchuť pre Zlatý Bažant Radler 0,0% a vyhrajte osvieženie!
Dnešná úloha bude biznisovo-kreatívna. Predstavte si, že ste sa stali novou šéfkou Oddelenia pokroku pri hurbanovskom pivovare. Vašou prvou úlohou je spolu s tímom marketingových mágov, hurbanovských mamičiek a pivných sládkov vymyslieť novú príchuť Zlatého Bažanta Radler 0,0% pre leto 2017. 🙂 Musíte však pamätať na jednu dôležitú vec - naše Radlery sú slovenský originál... Pri výbere ovocia a ovocných štiav tak musíte ostať v našich zemepisných šírkach... Žiaden ananás alebo mango 😀 😉
Najkreatívnejšie nápady odmeníme zaujímavými cenami. Súťaž si vyhodnotíme na konci týždňa v nedeľu!
Určite by som vyskúšala príchuť moruše. Pamätám si ju zo spomienok na detstvo - prázdniny strávené na dedine. Mnoho ľudí plody moruše - biele, červené aj čierne nepozná, tak by to bolo určite zaujímavé. 😉
KALERAB si prosiiiim 😀 som tehuľa a momentálne mam taku neskutocnu chut na kalerab zeby som aj radler s touto prichutou vypila 🍻🍶 čin čin a nazdtavie 😁😁😁
Ribezle alebo hrozno-rebarbora.Mnam :-P
určite pravé slovenské by bolo jablko, hruška / to je naše typické ovocie/;
super by bola kombinácia citrón - jablko, prípadne jablko - škorica
-
ja by som dala niečo ako biela ribezla + brusnica 🙂
dobrý deň, za mňa červený melón, milujem tú príchuť, prípadne keď mix tak stačí s nejakou bylinkou, klasická mäta napríklad
Melooon
Rakytnik s broskynou. 👍😃😘 Rakytnik s čučoriedkou. Rakytnik je kyselkavy a čučoriedky, či broskyňe radler zas osladia.👍😃😘
GAŠTAN, alebo GAŠTAN + JABLKO 🙂
Ja osobne by som skusila namixovat zlty melon a ceresnicky plus mata alebo baza na leto podla mna idealne a celkom fresh 😉
Ešte mi napadla príchuť karotka + čučoriedka+ rakytnik alebo ríbezľa.
radler "sladká žinčica" :D ale nie... za mňa "dula + medovka" 🙂
Ja bi som skúsila čerešne a visne skúšali sme to a je to skvelá chuť také svieže☺😄
1.visna
2.josta alebo cierna ribezla s matou
alebo "dula + lipa"
Tak ja by som navrhla novú príchuť napr. púpava alebo materina dúška a medovka. Tieto bylinky mi prídu také letné a svieže na leto 🙂
Chut lesneho alebo červeného ovocia. ...a čierna rybezla ale bez byliniek ta levanduľa to len pokazila
Med- citrón
zazvorova prichut
No tak ma takto na vecer este napadlo, sice nie ovocne, ale myslim, ze dost slovenske... nealko verzia pivko kofola, alko verzia pivko pepermintka (ci ako sa vola ten liker) ☺
cierna ribezla a cucoriedka 🙂
@matus_bazant melon pomaranc
Levandula
Mna by potesila prijemna kyselkava prichut mirabeliek
hroznooo
za mna červeny MELON+MäTA
tssssssssssssss aaaaaa 😉
A taka "zdravsia" varianta cvikla+neake ovocie? Malina, ribezla, slivka ci ceresna...alebo nieco take...A urcite aj zlty melon, poprosim....
Broskyna Ringlota Mata to je trojka na ochutnanie
Moja 6 ročná dcéra povedala že príchuť karamel alebo aj červené ovocie ako na čaji ktorý máme všetci radi. Akákoľvek novinka ma poteší.

Mojito :D