icon

SÚŤAŽ: Vymyslite novú príchuť pre Zlatý Bažant Radler 0,0% a vyhrajte osvieženie!

matus_bazant
4. máj 2016

Dnešná úloha bude biznisovo-kreatívna. Predstavte si, že ste sa stali novou šéfkou Oddelenia pokroku pri hurbanovskom pivovare. Vašou prvou úlohou je spolu s tímom marketingových mágov, hurbanovských mamičiek a pivných sládkov vymyslieť novú príchuť Zlatého Bažanta Radler 0,0% pre leto 2017. 🙂 Musíte však pamätať na jednu dôležitú vec - naše Radlery sú slovenský originál... Pri výbere ovocia a ovocných štiav tak musíte ostať v našich zemepisných šírkach... Žiaden ananás alebo mango 😀 😉

Najkreatívnejšie nápady odmeníme zaujímavými cenami. Súťaž si vyhodnotíme na konci týždňa v nedeľu!

SÚŤAŽ: Vymyslite novú príchuť pre Zlatý Bažant Radler 0,0% a vyhrajte osvieženie!
cica120
4. máj 2016

Mojito :D

cokii
4. máj 2016

Určite by som vyskúšala príchuť moruše. Pamätám si ju zo spomienok na detstvo - prázdniny strávené na dedine. Mnoho ľudí plody moruše - biele, červené aj čierne nepozná, tak by to bolo určite zaujímavé. 😉

mauzi
4. máj 2016

KALERAB si prosiiiim 😀 som tehuľa a momentálne mam taku neskutocnu chut na kalerab zeby som aj radler s touto prichutou vypila 🍻🍶 čin čin a nazdtavie 😁😁😁

csabinka
4. máj 2016

Ribezle alebo hrozno-rebarbora.Mnam :-P

tatmamina
4. máj 2016

určite pravé slovenské by bolo jablko, hruška / to je naše typické ovocie/;
super by bola kombinácia citrón - jablko, prípadne jablko - škorica
-

inna258
4. máj 2016

ja by som dala niečo ako biela ribezla + brusnica 🙂

matka2303
4. máj 2016

dobrý deň, za mňa červený melón, milujem tú príchuť, prípadne keď mix tak stačí s nejakou bylinkou, klasická mäta napríklad

izabela000
4. máj 2016

Melooon

martinkaha
4. máj 2016

Rakytnik s broskynou. 👍😃😘 Rakytnik s čučoriedkou. Rakytnik je kyselkavy a čučoriedky, či broskyňe radler zas osladia.👍😃😘

martina772
4. máj 2016

GAŠTAN, alebo GAŠTAN + JABLKO 🙂

kluucik
4. máj 2016

Ja osobne by som skusila namixovat zlty melon a ceresnicky plus mata alebo baza na leto podla mna idealne a celkom fresh 😉

martinkaha
4. máj 2016

Ešte mi napadla príchuť karotka + čučoriedka+ rakytnik alebo ríbezľa.

dismonika
4. máj 2016

radler "sladká žinčica" :D ale nie... za mňa "dula + medovka" 🙂

skurcak
4. máj 2016

Ja bi som skúsila čerešne a visne skúšali sme to a je to skvelá chuť také svieže☺😄

vladkulienka
4. máj 2016

1.visna
2.josta alebo cierna ribezla s matou

dismonika
4. máj 2016

alebo "dula + lipa"

martina374
4. máj 2016

Tak ja by som navrhla novú príchuť napr. púpava alebo materina dúška a medovka. Tieto bylinky mi prídu také letné a svieže na leto 🙂

matilla
4. máj 2016

Chut lesneho alebo červeného ovocia. ...a čierna rybezla ale bez byliniek ta levanduľa to len pokazila

suf
4. máj 2016

Med- citrón

movin
4. máj 2016

zazvorova prichut

mooonushka
4. máj 2016

No tak ma takto na vecer este napadlo, sice nie ovocne, ale myslim, ze dost slovenske... nealko verzia pivko kofola, alko verzia pivko pepermintka (ci ako sa vola ten liker) ☺

kika46
4. máj 2016

cierna ribezla a cucoriedka 🙂

patka1301
4. máj 2016

@matus_bazant melon pomaranc

aeisha
4. máj 2016

Levandula

klamarka5
4. máj 2016

Mna by potesila prijemna kyselkava prichut mirabeliek

akki6
4. máj 2016

hroznooo

reni1512
4. máj 2016

za mna červeny MELON+MäTA
tssssssssssssss aaaaaa 😉

matyuska
4. máj 2016

A taka "zdravsia" varianta cvikla+neake ovocie? Malina, ribezla, slivka ci ceresna...alebo nieco take...A urcite aj zlty melon, poprosim....

loginexistuje
4. máj 2016

Broskyna Ringlota Mata to je trojka na ochutnanie

gabrielkabj
4. máj 2016

Moja 6 ročná dcéra povedala že príchuť karamel alebo aj červené ovocie ako na čaji ktorý máme všetci radi. Akákoľvek novinka ma poteší.